Min far försvann från mitt liv när jag var fem år gammal. Som vuxen drömde jag en natt att min far sa till mig: ”Varför vill du träffa mig?” Jag svarade: ”Jag vill bara veta vem du är”. Jag vaknade till och där  i sovrummet stod min far. Jag sa: ”Lever du eller är du död?”, men han svarade inte. Han gav mig däremot information om hur jag kunde hitta honom och vilken väg jag skulle komma att färdas på för att träffa honom, när jag väl gjort efterforskningar och tagit reda på mer information. Jag följde informationen, och för att göra en lång historia kort, allt han hade förmedlat till mig visade sig stämma, men det tog tid för mig att pussla ihop allt.

Ungefär åtta veckor senare färdades jag på vägen som han hade sagt att jag skulle komma att färdas på, mot grevskapet Essex. Jag skulle träffa halvbröder och halvsystrar som jag aldrig hade träffat förut. När jag träffade dem fick jag veta att min far hade gått bort 1985.

Det mest intressanta var att jag hade hittat min far och han hade hittat mig. Vi hade fått kontakt, vilket jag tror gav oss båda sinnesfrid. Tomheten jag hade känt ända sen barndomen hade försvunnit, I och med mötet blev min far en del av mig. Sen den dagen kommer han och besöker mig då och då. Han pratar med mig eller ger mig råd.

När jag började jobba för TV insåg jag att jag fortfarande hade förmågan att förmedla information som kunde bidra till att lösa mysterier eller ge svar. På så vis har jag fått feedback att människor har fått sinnesro och kunnat gå vidare tack vara mina undersökningar. Det har varit en värdefull erfarenhet för mig vad gäller att utveckla mina egna färdigheter. Det är därför som jag kommer att starta ett projekt med just detta tema i Ascala News. Jag är ivrig att ta reda på hur långt det kommer att ta oss. Förhoppningsvis kan jag med min förmåga som medium assistera andra i att lösa mysterier från det förflutna, oavsett om det är en historiker, en arkeolog eller en individ som letar efter någon från det förflutna.

 Terry Evans

Föregående artikelEn påse antinervositet tack!
Nästa artikelSjälen och Egot
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn