Hypnoterapeut Rita Borenstein har under de senaste månaderna bidragit till det program vi har att erbjuda här på Gamla Byskolan. Hon har bland annat gett föreläsningar och enskilda sessioner. Hon är även en av våra författare på Ascala News. Under sommaren kommer hon tillbaka igen för att hålla spännande workshops baserade på hennes arbete med LBL.

Rita är sedan 2012 den första hypnoterapeut i Sverige som är utbildad hos The Newton Institute i Dr. Michael Newtons anda. Dr. Newton beskriver i sina böcker Själarnas Resa samt Själarnas öde hur det är möjligt att under djup hypnos inte bara minnas tidigare liv, utan även livet mellan liven i icke-fysiskt tillstånd.

Rita är medlem i The Newton Institute och The Earth Association for Regression Therapy. Hon är en av de cirka 200 personer i världen som är medlem i The Newton Institute och utövare av metoden.

I Ritas nyutkomna bok ”To Soul Home and back” berättar Rita om LBL hypnos och hur det fungerar. Hon skildrar även sin väg till personlig utveckling genom denna hypnosmetod. Boken finns redan till försäljning i vår webbutik.

Terry Evans har själv haft förmånen att göra en LBL hypnossession under Ritas vägledning och beskriver det som ett genombrott, då han kom i kontakt med aspekter hos sig själv som han inte varit medveten om tidigare.

Ritas krönika