Innan jag gav ut min första bok om mitt arbete med själsregressioner tog det fem år att fullborda boken. Boken heter ”To soul home and back” och publicerades på engelska i september 2018.

Det var vid mitt första besök i Fanthyttan som jag stötte på Terry i korridoren där. Vi hade inte träffats tidigare, men det första han sade var: ”När skall du göra klart din bok?” Jag var inne på det femte året med skrivandet och även om jag var fast övertygad om att göra klart boken, så hade jag definitivt kört fast. Det hade Terry troligen fångat upp i sin känsliga radar. Jag blev så berörd av hans fråga att jag började gråta, precis som man gör när någon träffat precis mitt i prick i ögonblickets största dilemma. Det som berörde mig ännu mera var hur han bekräftade mig, och till och med frågade hur han kunde hjälpa mig. Jag frågade honom om jag fick sända honom manuset, vilket han sade ja till.

När jag kom hem igen efter helgen i Fanthyttan fick mitt skrivande ny fart, som om en gnista antänt materialet igen och det fick liv. Jag skrev som besatt och tänkte att om Terry fångade upp och frågade om min bok, så har säkert andevärlden någon slags förväntan på mig också. När jag skrivit klart manuset sände jag en stor lunta till Terry och förvånande snabbt kom feedback samt en text jag kunde ha på baksidan av boken. Jag är så tacksam för den hjälpen jag fick, men det var bara början på vårt samarbete. Det fortsatte med spännande samverkan med Terrys egen långa LBL session samt andra sessioner på kursgården i Fanthyttan, föredrag och workshops om LBL-hypnos. Nästa workshop är lördagen den 2 november (biljetter kan inhandlas i Creative Experiences webbutik). I min förra krönika skrev jag om den lyckade workshop jag hade i slutet av sommaren, då gruppen fick pröva på inre barn regression, samt tiden i mammas livmoder.

Nu håller jag på att översätta ”To soul home and back” till svenska. Engelska är mitt andliga skrivarspråk, fast mitt modersmål är svenska. Även min nya bok om LBL hypnos kommer ut på engelska i nästa år och då skall jag även publicera min översättning av ”To soul home and back”.

I min nya bok har jag tre berättelser som ger exempel på hur LBL hypnos kan både läka och transformera. En av berättelserna är baserat på Terrys LBL session med mig. Dels är det dialoger från hans hypnos, men även hans egna kommentarer, samt mina perspektiv som utövare av metoden.

Jag är mycket tacksam för samarbetet med Terry Evans, som även gett mig möjlighet till att skriva här i Ascala News. Jag har fått mycket publicitet och även många nöjda klienter genom Terrys förmedling. Med själsfränder som Terry blir det omfattande klientarbete och min livsgärning i samband med mitt vägval så mycket mera glädjefullt och fyllt av medmänskligt stöd och värme.

Om du vill få något gjort, omge dig med kärleksfulla själsfränder som du ”klickar” med. Varmt välkommen på min worskhop den 2/11 på Fanthyttan. Då berättar jag mera om mina upplevelser med otaliga klienter som gjort själsregression i hypnos med mig.

Med värme
Rita Borenstein
www.ritaborenstein.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn