En aspekt av mig har alltid varit en pionjär, och anledningen till att jag använder ordet pionjär är för att jag redan som barn var väldigt nyfiken. Jag ville lära mig nya saker och uppleva nya saker. När jag var femton år gammal hade jag ingen aning om vilken riktning mitt liv skulle komma att ta. Det är därför som jag, efter mitt första möte med ett medium vid 22 års ålder, kunde se en sida hos mig själv som aldrig blivit utvecklad eller fått utrymme i mitt liv.

En kort tid efter mötet med mediet, dök Ascala upp framför mig och började kommunicera. Jag var fascinerad, lamslagen, han hade min fulla uppmärksamhet. Sen det mötet har Ascala hjälpt mig att vara pionjär i min inre värld. Han har hjälpt mig förverkliga potential som jag aldrig trodde jag hade. Han är min vän, han är en levande del av allt jag är. För mig är Ascala spirituell intelligens.

Han gjorde mig medveten om min kreativitet. Han gav mig modet att ta intelligenta risker, och var väldigt skicklig på att förutspå framtiden, vad jag skulle komma att bli. Jag behövde aldrig framtvinga något, möjligheterna bara dök upp i mitt dagliga liv, på ett väldigt subtilt sätt, och det kom alltid oväntat. Den nyskapande resan, mot den jag är och är ämnad att vara, fortsätter än idag.

Ascala har lärt mig sitt sätt att beskriva vad andlighet är. Med vart steg vi har tagit tillsammans har han hjälpt mig möta de sidor hos mig som jag måste se, konfrontera och ta itu med. När han lärde mig att möta mitt mörker byggde han en bro, så att vi kunde föra in dessa aspekter i medvetandets ljus. Han gjorde det med en mjuk, vägledande hand. Varje gång han tog dessa aspekter från mörkret och över bron, hjälpte det mig att förstå aspekter av min personlighet. Till slut blev de verktyg som jag kunde använda för att hjälpa andra och mig själv i mitt vardagsliv.

Jag tror att han har hjälpt mig att uppfylla mitt uppdrag, min karma, det jag lovad att göra när jag återvände till denna värld. Nu inser jag också att han har varit med mig från första ögonblicket min själ vidrördes av ljuset, min själs början. Och jag har ingen aning om hur många livstider det inbegriper.

För många år sen kom han med ett önskemål, han sa: “Terry jag vill att du startar en tidning.” Min första reaktion var: “Nu vet han inte vad han pratar om, jag är ingen journalist och jag har ingen kunskap om att starta en tidning.” Han berättade att Ascala handlar om mänskligheten, en kombination av olika kulturer, och han sa att alla bär på en historia inom sig, stor som liten. Han vill att Ascala News ska nå många människor, för att inspirera ett slags uppvaknande hos dem.

När jag skriver detta känner jag hans närvaro, han kommer in och börjar prata om själens evolution. Hur viktigt den är, för att vi ska kunna utvecklas, dela med oss och en dag lära oss att samarbeta, oavsett hudfärg, klass eller ursprung. Sen skrattar han: Ja, Terry, jag har varit en del av dig sen din själ aktiverades. Naturligtvis kommer de som läser detta tänka detsamma som du: ”Under hur många liv har det pågått?” Jag har varit med dig sen ljuset väckte din själ, vi var båda tvungna att växa och utvecklas tillsammans, det är en relation som fortsätter. Det viktigaste är här och nu, det vi har gjort i detta liv, för att se till så att vi fullgör det uppdrag som vi båda har gått med på att göra.

Som jag har sagt många gånger: Jag är en del av dig och du är en del av mig. Någonstans inom alla människor finns ljuset, som ni människor varje dag måste bestämma om ni ska arbeta med eller ej, eller om ni kommer att låta mörkret inombords styra era liv. Jag var med dig här om natten när du vaknade av knackningar i huset, när du sökte igenom huset kunde du inte hitta någonting. Du gick ut i trädgården för att se om något hade hänt där. När du kollade där ute var allt intakt.

När du såg upp mot himlen kunde du se stjärnorna och universum skina så klart. Det var då du insåg att något hade förändrats inom dig. De senaste åren har bjudit på en del svåra utmaningar, och ibland har du känt som om du stått mitt i en storm, men när du såg upp mot himlen fick du mitt budskap: ”Jag är fortfarande med dig.”

Förändringens vindar har varit nödvändiga de senaste åren, och du insåg det i morse när du mediterade. Jag har också talat om för dig att jag har ett annat syfte med våra möten nu, att inspirera dig i ditt nya uppdrag, Ascala News, för det är något som är väldigt viktigt för oss i andevärlden. När vi har våra dagliga möten kommer vi att ta små steg till att utveckla detta, så att vår röst blir starkare och starkare.

 Terry Evans

Föregående artikelTa ett steg i taget
Nästa artikelÄggkläckning
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

7 KOMMENTARER

 1. Hi again,
  yesterday I left a comment to your trip into the past, could not find any more recent article here, but I did like it very much (see my comment there if you like)! Your most recent article now describes what we yogis are striving at, which is ”perfection” that all life as part of its evolution is seeking. The yogis are trying to perfect their bodies (through exercise and healthy eating) as well as their mind (through meditation and healthy thinking), the foundation being the Vedic scriptures, where you find remarkable sayings like this:

  ”A person with strong digestive fires can convert poison into nectar, while someone with weak digestive fires will turn nectar into poison.”

  So we might not all have our personal guides advising us, but we seem to have ancient spirits that show us the way evolution’s struggling pioneers can follow …

  Best wishes from Maja

 2. Hej Maja! Terrys login till sidan funkade inte idag, så vi fick använda mitt för att svara på din kommentar idag. Mvh, admin Viktoria

 3. Vilken fantastisk resa vår själ gör varje gång som vi återkommer till jorden. Tänk om jag kunde komma ihåg vad jag lovat att uträtta här. Det skulle vara mycket enklare att hitta den rätta vägen till målet för resan då,men det är väl meningen att vi ska lära oss genom utmaningar som ibland är onödigt tuffa kan jag tycka.

  Jag ser framemot den dag vi alla ”jordlingar” börjar samarbeta för att rädda vårt klot. Samarbetar för att alla ska kunna leva ett bra och värdigt liv här oavsett språk, religion och hudfärg.
  Vi bor ju alla på samma planet!!
  Alice????

 4. Great Post.
  Maybe you should make a book about bridging science and spirituality? I think the result would be excellent ????

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn