Jag tror att alla människor har drömmar, en del har realistiska drömmar och andra har drömmar som kanske aldrig blir verklighet. Jag skulle vilja berätta om hur jag lyckades förverkliga en del av mina drömmar. När jag var ung drömde jag aldrig om att bli medium, men jag var alltid fascinerad av det oförklarliga och medvetandet, utan att inse att jag en dag skulle komma att arbeta med dessa saker. Jag hade ytterligare en dröm om att resa jorden runt, och jag minns hur jag som barn en natt hade en stark dröm om en afrikansk man. Han tog med mig på en resa över hela världen, och i drömmen sa han till mig: ”Du kan vakna nu.” Jag vaknade till, men somnade snabbt om och där var han igen och väntade på mig. Vi fortsatte vår resa

Jag brukade drömma om att bo på en vacker plats, nära naturen, och som barn blev jag scout. På den tiden fick vi lära oss att leva i vildmarken och ta hand om oss själva. Vi fick lära oss att respektera naturen och att bara ta vad vi behövde från den. Jag drömde om att en dag leva i vildmarken och att jag skulle bli pionjär.

I klassrummet, ställde jag oändliga frågor som barn. I ren frustration, brukade läraren ibland säga: ”Jag har inte svaret.” Jag ville bara förstå, och trots att jag hade många vänner som barn, ansågs jag alltid vara en ensamvarg. Nu under den senare delen av livet inser jag att drömmarna som jag skriver om bara var en förberedelse för vad jag skulle komma att arbeta med. Vid den tidpunkten insåg jag inte det.

När jag blev äldre förlorade jag kontakten med en del av dessa drömmar, men genom förutsägelser som gavs under konsultationer hos medium blev jag medveten om dem igen. De var på sätt och vis identiska med drömmarna jag hade som barn, naturligtvis i en mer sofistikerad och detaljerad form. Jag försökte inte få dessa drömmar att gå i uppfyllelse, det bara hände. Man skulle kunna säga att det var en fråga om timing och synkronisering. Det var som om mina andevänner hade bestämt att tiden var inne, att jag var tillräckligt mogen för att de skulle kunna sända mig någon med ett tillfälle eller en utmaning.  Jag hade jag modet att ta risken och insikten att kunna se tillfället. Många gånger var risken viktigare för mig, jag har aldrig varit bra på att stanna kvar i komfortzonen särskilt länge, min pionjäranda längtar alltid efter nya äventyr.

Jag har blivit allt det jag drömde om som barn. Jag har rest världen runt och då ofta levt så nära naturen att jag nästan varit en del av den. Genom att bli medium har jag lärt mig så mycket om sinnets kraft, både i mitt arbete som medium och som vanlig person.  För mig är sinnet ett oändligt universum som bär på så många mysterier. Det är därför som jag älskar mitt jobb som medium. Man skulle kunna likna det vid rymdfärjan Starship Enterprise, för mitt jobb har fört mig till okända planeter och galaxer inom mig och har hjälpt mig att förverkliga potential och möjligheter som existerade bortom mitt medvetande. Idag lever jag på denna vackra plats, Fanthyttan, men samtidigt har min pionjärsinstinkt tagit mig till en del vackra platser i mitt medvetande.

Jag tror att det var andevärlden som gjorde mig medveten om min naturliga intelligens och min själs sanna anda genom drömmarna jag hade som barn. En förberedelse som skulle komma att hjälpa mig att förverkliga mina drömmar och föra mig till den plats där jag idag befinner mig i mitt liv.

Det jag skriver om här hjälpte mig att förverkliga dessa drömmar och låta dem bli en levande del av mig och liv, men jag var alltid tvungen att fånga tillfället och ta risken. Om jag inte hade gjort det skulle jag inte ha blivit utrustad att följa min livsväg och uppfylla löftet jag gav när min själ trädde in i denna inkarnation, som jag nu är en del av.

Så vad är dina drömmar? Har du en önskan om att förverkliga dem?

Terry Evans

Föregående artikelTror du på tomtar?
Nästa artikelEtt livsavgörande beslut
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Jag har alltid haft drömmar, en del har jag haft möjlighet att förverkliga, några finns kvar som jag har för avsikt att förverkliga.
  Jag hade under många en dröm att få träffa Elvis Presley, tyvärr lämnade han jordelivet. Det näst bästa jag kunde göra då var att besöka hans Graceland. Efter många års sparande fick jag äntligen åka dit. Under dom dagarna var jag i total lycka., en lycka som blev två gånger till. Jag minns hur jag tittade in i fönstren för att kanske få se honom. Och någonstans där fanns han, det kändes i luften, går inte att förklara, det bara kändes.
  Jag har fått se rockbandet Kiss, jag har varit på djursafari i Kenya, jag har tagit mc kort, och nu går jag en utbildning som jag länge velat, och i september fick jag återse mitt älskade Los Angeles.
  Trots de fina, spännande och intressanta resor jag gjort så finns det en dröm viktigare än allt annat jag har förverkligat- drömmen om mitt eget inre förverkligande. Drömmen om att upptäcka mitt eget inre och mitt egna jag. Det finns ingen dröm som är den mest spännande och utvecklande som den.
  Jag har tagit risker, utmanat mig själv, gråtit, tvekat, hoppats, tvivlat, och det är just det som fört mig dit jag är idag. Hade jag inte tagit vägledningen att gå in i 12 stegen hade jag inte stått där jag står nu. Gud kastar ljus mitt framför oss när vi själva är blinda.
  Jag vet inte vad som pågick i Los Angeles men något vibrerade i mig, och jag kände att en ny början är på ingående.
  Jag är så tacksam för det jag har och det jag fått vara med om.
  Det är en dröm att få förverkliga sina drömmar.

  Marie

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn