För många år sedan sa någon till mig: “Vill du veta hur du kan få Gud att skratta?” Utan att tänka sa jag bara: “Jag vet inte.” Hans svar var: “Berätta om dina planer.” Och med det blev dessa ord en nyckelfaktor i mitt liv och mitt tänkande om framtiden. Just nu går jag igenom en fas där jag tänker mycket på framtiden, men mycket av det jag planerat att göra har inte riktigt fungerat, så jag befinner jag i ett ingenmansland där jag inser att en del av mina planer inte var menade för mig, åtminstone inte just nu.

De senaste tre åren har varit den största tillväxtperioden i mitt liv. Mina planer har på sätt och vis varit riktiga, men de förde mig i en annan riktning. Platsen dit den nya riktningen förde mig var till och med bättre än platsen jag hade planerat att ta mig till. Man skulle kunna säga att jag funnit ny grogrund dit människor och möjligheter helt enkelt bara kommit och gett mig nya tankar och utmaningar, som jag tidigare inte trodde var möjliga. Så, en sak du bör minnas när det känns som om dina planer inte fungerar – det finns alltid en anledning. När jag väl stannar upp, det är då jag har en möjlighet att se vad som verkligen finns omkring mig och vad som händer här och nu.

’Om vi talar från hjärtat behöver vi inte planera, vi sänder bara ut en önskan till universum.

För ett några år sedan frågade jag andevärlden om något som var väldigt speciellt och personligt för mig, som jag ville lyckas med, men som jag aldrig kunde drömma någonsin skulle vara möjligt. Den gången planerade jag inte. Jag sände bara ut en önskan, men trodde inte att jag skulle få ett svar. Därför knackade helt oväntat en okänd person på min dörr en dag. Jag släppte in personen i min privata värld. Det är fascinerande, för om den personen inte hade dykt upp skulle jag inte ha insett att jag var redo att anta utmaningen att gå vidare och arbeta med något nytt.

För mig var det som ett uppvaknande. Någon hörde mig och gav mig utmaningen. Det här har också visat sig vara en period av upptäckt, där jag kommit till insikt om facetter av min personlighet som antingen varit bortglömda eller som är helt nya för mig. Om vi talar från hjärtat behöver vi inte planera, vi sänder bara ut en önskan till universum. När tiden sen är inne och vi är redo kommer de att sända en budbärare som kommer att aktivera processen.

Så, när vi planerar, kommer planerna från oss själva eller från andevärlden? Mina kollegor i andevärlden arbetar så hårt för att jag ska behålla kontakten med mig själv, för att jag ska kunna följa den väg som är rätt för mig och min själ; själens resa.

Terry Evans

 

Föregående artikelÄr du ett kontrollfreak?
Nästa artikelVem äger rätten till Änglarna? Del 3. Maskrosen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn