Många människor säger till mig: “Jag önskar att jag kunde prata med mina guider, precis som du gör med dina.” Problemet med oss människor är, att vi vill ha allting NU. Under min egen process har jag många gånger själv bara velat ringa mina guider och kräva ett svar från dem, men med en sådan attityd kommer svaret aldrig. Svaret kommer alltid oväntat. Det kallas för självinsikt. En del av processen handlar om att lära sig lyssna till sin själ. Ett problem kan vara negativa minnen. Har man inte bearbetat dem, förvandlas de till “små demoner”. Enda syftet för dessa små demoner från förr är att hålla oss tillbaka, vilket hindrar oss från att komma vidare.

Som barn lyssnade jag väldigt ofta på min själs röst, utan att vara medveten om det. Mina guider kunde skicka mig känslor när jag hade gjort fel mot en annan person, och en röst kunde säga: “Det var inte särskilt snällt av dig att göra så, Terry.” Att lyssna på min själs röst gav mig möjlighet att be om ursäkt och erkänna mina misstag gentemot mig själv samt personen som hade drabbats. Upplevelserna jag hade som barn och ungdom gjorde mig sakta medveten om något som fanns inombords. Det kunde bekräfta om det jag valde att göra var rätt eller fel. Självklart fanns det stunder då jag helt enkelt inte ville lyssna, jag hade redan bestämt mig för hur saker och ting skulle vara.

Det har funnits många tillfällen då jag valt fel, jag har gått vilse på vägen, åt fel håll. Då har mina guider kommit in och sagt:

Terry, det här var inte rätt, du fick faktiskt råd av oss. Nu skyller du på alla andra, för att du inte lyssnade. Det var faktiskt du själv som försatte dig i den här situationen. För att du ska komma tillbaka på banan igen, skickar vi dig nu dessa känslor och intryck. När du väljer att inte lyssna på budskapet som din själ erbjuder, kommer vi in för att styra dig åt rätt håll igen. Många gånger har vi hört dig säga: “Den här utmaningen är för svår.” Varje gång du reagerar eller svarar på det sättet, inser vi, att du har tappat förtroendet för oss och dig själv. Sen klagar du på att vi inte hjälper dig. Vi kan inte hjälpa dig om inte du har tillit, för du kommer inte att lyssna om du inte litar på oss. Din själs röst är det vackraste du har; den kommer aldrig svika dig.

”Det är inte vår uppgift att fatta beslut åt dig.”

Som dina guider är det vårt ansvar att hjälpa dig uppfylla ditt livs syfte, syftet du föddes med. Du vill däremot ha svar omedelbart, hela tiden; du vill veta hur allt kommer att sluta. Genom att göra så, glömmer du bort det allra viktigaste: Allt är en process, en process som kommer att leda dig till sanningen. Din själs röst är den bästa kamraten du kan få. Vi finns här för att stötta dig och hjälpa dig skapa harmoni mellan dig och din själ. Det är inte vår uppgift att fatta beslut åt dig. Själens röst kommunicerar på ett sätt som individer förstår, beroende på vilken medvetandenivå personen har nått. Dessvärre vill människor i allmänhet inte ta risker, för att de inte vet vad resultatet blir. De ser bara problemen och inte möjligheterna.

När människor frågar mig vilka deras guider är, svarar jag ibland med ett oskyldigt skämt: “Dina guider kan inte svara, de går i terapi.” Individen de samarbetar med vill inte lyssna, men den högre intelligensens budbärare ger aldrig upp.

Jag tror på att vår själ inte bara är en del av oss; den är alltid kopplad till den högre intelligensen. Vi måste bestämma oss för att lyssna på en högre, andlig intelligens, inte låta våra personliga krav ta kontrollen, annars blir allting statiskt. Vår livsresa är alltid ett mysterium, den är ett äventyr. Så vilka lyssnar vi på: Demonerna, änglarna eller guiderna? Precis i mitten av denna triangel kan vi hitta vår själs röst.

Det har funnits ögonblick i mitt liv, då jag har avvisat de kloka råd som den högre intelligensen erbjuder. Jag var helt enkelt tvungen att göra dessa misstag för att förstå skillnaden mellan sättet min själ kommunicerar och när det är mina små demoner (mitt ego!) som talar.

Det jag tar upp här är en daglig utmaning, men utmaningen stimulerar mitt vardagsliv. Hamna inte i viloläge. Se till att vara med dig själv ibland, och lyssna på dina känslor och budskapen som kommer genom dina drömmar.

Det är väldigt viktigt att tillåta sig själv ensamtid, utan andras påverkan!

Terry Evans

Föregående artikelFördelen med teamwork
Nästa artikelDynamisk undervisning
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn