Genom mitt liv har det hänt att jag hamnat i konflikt med vänner, familjen och människor, som jag kommer i kontakt med under loppet av mitt dagliga liv. Längs vägen har det gett mig bättre förståelse för vad ordet ”avslut” betyder i relation till mig själv.

Jag kommer att tänka på en situation som pågick under många år. Till slut insåg jag att det bokstavligen inte fanns något mer jag kunde erbjuda för att lösa situationen. Jag hade nått en punkt som jag inte tänkte passera längre. Därför var det enda sättet för mig att gå vidare att ställa mig själv frågan: ”Vad gör jag när andra parter helt enkelt inte vill förstå eller hitta en medelväg?” Utan att vilja lägga skulden på andra, kände jag, att det inte fanns något mer jag kunde göra.

Efter att ha kämpat med situationen i många år, hade jag känslomässigt nått en punkt där jag hade använt mig av varenda lösning jag kunde komma på. Jag bestämde mig för att be andevärlden om hjälp. Då hörde jag min guide Ascalas röst säga:

Släpp det! Du kan inte ägna ännu mer tid åt människor som inte är redo att lyssna eller att rannsaka sig själva. Att vara ärlig mot dig själv är det viktigaste du kan göra. Fokusera på Ditt liv och gå vidare. De andra parterna vill inte ta ansvar. Förhoppningsvis kommer spontan insikt att upplysa dem om sitt ansvar i situationen.

”Att befria dig själv känslomässigt och mentalt från bördan du bär på skulle vara som ett slags avslut för dig.

Du har försökt, och till synes har du varit ärlig. Huruvida det är i livet eller i döden, så kommer vi alla behöva möta sanningen om oss själva, även du, Terry. Du får ditt avslut genom att gå vidare med ditt liv. De andra, som är involverade i situationen, kommer att ha ett val. En vacker dag inser de kanske sin del i det hela, eller så gör de inte det. Det är ingenting som borde oroa dig längre. Att gå vidare och fokusera på ditt liv är sättet att lämna det förflutna bakom sig och ge framtiden möjlighet att lösa problemet. Det här är en situation som du inte kan fixa själv; du har gjort det du kan. Fortsätter du att vara envis gällande denna fråga, kommer det till slut ha en skadlig effekt på dig.

För många år sedan berättade vi för dig att de människor som har del i situationen, kommer behöva hitta sin egen väg. De har sin egen karma att ta itu med. Att gå vidare skulle vara det mest hälsosamma för dig. Livet och tiden kommer att ta hand om den här saken. Att befria dig själv känslomässigt och mentalt från bördan du bär på skulle vara som ett slags avslut för dig.

Alla i den värld där du lever har ett förflutet där de hade kunnat göra saker och ting på ett bättre sätt, där de har begått misstag som har påverkat andra, utan att de varit medvetna om det. Det har också funnits tillfällen då de insett vad de gjort. Jag kan lova dig att saken i fråga kommer att lösa sig, utan något vidare ingripande från din sida. Vi har redan svaret, vi tar hand om det. Du har redan gjort ditt; det finns inget annat som du kan bidra med. Genom att du nu går vidare, respekterar du dig själv och lyssnar på din själs röst.

Terry Evans

Föregående artikelDet ofrånkomliga
Nästa artikelAtt våga lita på den högre intelligensen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn