Jag är mitt i en övergångsperiod. Det känns som om jag går över en bro till en ny fas. Just nu rör jag mig långsamt. När jag står på den här bron är det som om allt förändras, marken jag står på är en plats där jag inte längre vill vara. Jag vet inte varför, jag känner det bara. Mitt medvetande har under en tid öppnats på ett sätt som jag aldrig upplevt förut.

Ascala dyker upp då och då och påminner mig om vad han vill att jag ska göra. Han vill att jag ska gräva djupare och arbeta mer med forskningen vi gjorde i Kina. Sen är han plötsligt här och han säger: Kan du inte höra mig? Jag har hört dig fråga: Är det dags för mig att sluta arbeta som medium? Jag vill säga till dig: Nej, det är erfarenheten och det du har lärt dig som medium som har fört dig till platsen där du är nu. I andevärlden har vi haft diskussioner om dig. Vi har inspirerat dig att fortsätta med forskningen du gjorde i Kina, men på ett djupare plan. Vi har gett dig nya bilder och idéer för att hjälpa dig att avkoda den här forskningen. Det gläder oss att se att du vågade fullfölja det.

Vi är också glada att se att du planerar att starta ytterligare en forskningsgrupp med frekvenserna som du lärt dig använda genom forskningen. Vi iakttog dig på nära håll når du tillämpade forskningen på människor och djur. Nu kan vi säga att vi tror att du är på rätt spår och att du följer vägledningen vi ger dig. Det är därför som all denna förändring har pågått omkring dig och inom dig. Det är även därför som det var viktigt att lansera Ascala News, dessa två går hand i hand, forskningen och tidningen – och Gamla Byskolan, inte att förglömma. De är fundamentet i vad vi önskar att Ascalafilosofin ska bli i framtiden.

Jag har emellertid inte berättat för dig om framtiden, vad vi vill att du ska hjälpa oss att skapa, men det kommer att komma till dig långsamt. Vi har alltid lovat dig att sända dig människorna som kan hjälpa till med detta projekt. Vi har även noterat förändringen som pågår inom dig, hur du sätter nya gränser för dig själv och andra. Det här är väldigt viktigt, för du kommer att behöva bevara energin för att till slut kunna förverkliga detta projekt.

Vi är glada att se att du är mycket mer noga beträffande vilka människor du vill ska vara delaktiga i dessa projekt, och vi vill klargöra för dig att du inte har blivit bortglömd. Detta budskap gäller även dem som läser detta och är involverade i ett ärligt projekt, med syfte att bidra till att utveckla människor och deras färdigheter, så att de i sin tur kan hjälpa människor att utvecklas. Men, som ni brukar säga: Rom byggdes inte på en dag. Om du ser tillbaka på ditt liv, var du var för många år sen och var du är nu, kan du se vad som har åstadkommits.

Så, vägskälet du har nått var viktigt, det var viktigt för oss att du stannade upp och förstod vilken riktning du skulle ta och det kom genom självinsikt. Vi är väldigt glada att du har banat väg och öppnat upp för andra att delta i detta projekt. Oroa dig inte, det går bra för dig, Terry. Ett steg i taget. Alla ni som gör ett bra jobb å andevärldens vägnar, ärligt och rent arbete, ni är inte heller bortglömda.

Plötsligt känner jag en stark hand på min högra axel, sen ytterligare en på min vänstra axel, och jag känner hur min kropp och mitt syfte vrids åt höger. Vad det betyder vet jag inte, eller jag kanske gör det. Sensationen är en bekräftelse, att jag är på väg åt rätt håll. När jag säger det hör jag Ascala skrocka. Sen försvinner han in i mitt sinnes sfär, jag hör skratt och hans ord: ”Tror du verkligen att du kan komma undan mig eller förneka mig? Jag är en del av dig och du är en del av mig.

Ascalaintelligensen är en del av alla som vill göra något värdefullt för mänskligheten.

Terry Evans

Föregående artikelDen stora grå
Nästa artikelResan till Kina väckte sedan länge glömda minnen
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn