De senaste åren har så många förändringar skett i mitt liv. Gamla tänkesätt har brutits ner och är under rekonstruktion. Många jag pratar med upplever samma sak – förändring. Till och med när jag pratar med andevärlden, när jag söker rådgivning hos dem, upplever jag förändring även där – enorm förändring. Det verkar pågå i många dimensioner. Det är också mycket nytt som pågår i mitt huvud och i mitt liv samtidigt, nya möjligheter och nya dörrar.

Det är som om gudarna i universum påskyndar allting. Frekvenser blir starkare. Gammal kunskap blir ersatt av något nytt, eller något som har glömts bort blir återintroducerat. Det är nästan som om all denna förändring är en ny ordning som börjar ta form och som kommer att föra oss framåt. Jag inser det genom mitt sätt att tänka, mitt sätt att vara och i mitt arbete. Det ligger verkligen i luften.

En del av det här handlar om utvecklingen av det mänskliga medvetandet. Under kommande årtionden kommer vi att bygga broar, som gör det möjligt för oss att nå ett högre medvetande. När vi väl har kommit så långt kommer riktigt stora förändringar. Jag tror inte att processens utveckling kan stoppas. Den är livsviktig och vi är för närvarande mitt i steget från en språngbräda till en annan. Det vi upplever just nu, när vi frågar oss själva var vi är och vilken vår plats är i ett större sammanhang, är inte något du kan ta på eller känna. Jag tror emellertid att det är kopplat till vetenskap, andlighet och skapandet av en ny ordning som rör behandling och utbildning av mänskligheten. Det finns många lärda människor i denna värld som har samma uppfattning.

’Kanske är det många av er som gör er egen andliga resa, utan att vara medvetna om det?

Jag kan också förutspå att det kommer att ske en sammanslutning av människor med olika färdigheter, som samarbetar och inte bara kämpar på som individer. När vi möter denna förändringens tid, som jag tror kommer att vara mycket starkare under de kommande 10 åren, kommer vi människor vara tvungna att lära oss samarbeta och stötta varandra, bidra med våra olika färdigheter och på så vis tillåta våra kollegor och medarbetare utveckla sin egen sanning. Det kommer i sig att bygga broar och göra oss människor mycket starkare, förberedda på att möta framtiden där allt blir jämlikt.

Människor som skriver till mig och ställer frågor, frågar om samma sak: Vart är mitt liv på väg? Vad kan jag ge? Vad kan jag bli? Jag vill ge något. Jag vill hjälpa, men hur? Vad kan jag bidra med? Att lära mig hur mina förmågor ska användas är min drivkraft. Det jag har lärt vill jag använda för något positivt och konstruktivt. Om jag delar med mig av mina färdigheter och använder dem på ett positivt sätt kan det kanske ha en liten betydelse för brobyggandet och skapandet av en ny ordning.

Det som gör mig riktigt ledsen är att vanliga människor varje dag fortfarande dödas eller torteras, bara för att deras tro skiljer sig från en annan. Jag har däremot en känsla av att förändringen som sker inom och omkring oss är en del av början på en ny ordning. Ja, det kommer att krävas tid och det kommer att ske genom en process. Vi kan inte få den processen att gå snabbare än vad vi faktiskt har att ge till våra medmänniskor. En stor del handlar också om att ge och ta, och det är inte lätt. Vi måste lära oss på vägen.

Kanske är det många av er som gör er egen andliga resa, utan att vara medvetna om det? En resa som handlar om självinsikt, som är en del av den här processen. Många av er har också en viktig roll i den nya ordningen, i byggandet av broarna jag pratar om. Någon gång i framtiden kommer vi att se på forskning, utbildning och hälsa med nya ögon.

Terry Evans

Föregående artikelTerry Evans – Vad är en vän?
Nästa artikelPå örnens rygg – guidades Lovisa rätt i livet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn