Som ung gick jag till ett medium som förutsåg saker om min framtid. Med tiden började jag att inse att dessa förutsägelser var en del av planen som andevärlden hade gjort för min själ innan jag återvände till det här livet. Han sa att jag skulle bli lärare och författare. Jag skulle arbeta med vetenskap och forskning. När dessa förutsägelser blev verklighet började jag fråga mig själv: Vad är det jag förbereds för? Vad är mitt syfte i det här livet?

Något som hela tiden kom tillbaka var mitt intresse att bli medium. Jag älskade att undersöka, jag älskade att korsa nya gränser. Var gång jag gjorde det expanderade min kunskap beträffande den högre intelligens vi kallar andevärlden, mitt medvetande växte. Naturligtvis hände detta vid olika intervaller av mitt liv. Var gång en ny möjlighet kom visste jag att det var en utmaning för att växa eller komma vidare. Jag visste inte vart det förde mig, men jag insåg med vart steg jag tog, att bilden av den högre intelligensen förändrades. Nya dörrar öppnades och jag fick ny förståelse och nya erfarenheter.

Jag insåg att jag kunde använda min förmåga på många olika sätt. Jag hade alltid varit intresserad av det okända och det outforskade, även som barn. Jag minns hur Ascala besökte mig 1992 och hur jag helt ovetandes öppnades upp och liksom släpades genom en tunnel. Det var mäktigt. Jag hade inte planerat det, det hände spontant och när jag kom till slutet av tunneln fanns Ascala där och presenterade sig på ett ännu tydligare sätt.  Jag minns att han sa: ”Du tror att det här bara är din fantasi, men det är det inte.”

En dag mediterade jag i grupp, det var bara en vanlig meditation, men så var Ascala där. Jag färdades genom universum och så fick jag en överväldigande känsla av att jag var på väg tillbaka till mitt ursprung, min plats bland stjärnorna. Det här är något som jag skriver om i min bok ”Vägen till Frihet”.

I en annan meditation färdades jag genom rymden igen och såg en symbol av ett rymdskepp. Jag blev inbjuden att kliva ombord. Där blev jag informerad om att den universella intelligensen konstant övervakar oss och om den känner att vi människor är i fara sänder den oss varningar, som kommer upp i vårt medvetande genom vår intuition. Det verkade rimligt för mig, för hela mitt liv hade jag kunnat känna av när jag var i fara. Jag upptäckte att om jag inte uppmärksammade det skulle jag hamna i en väldigt farlig eller svår situation. Som tolvåring befann jag mig vid ett tillfälle ute på landet. Jag hade gått iväg på egen hand och träffade en man som berättade att han behövde hjälp med att byta ett däck på sin bil. Jag frågade honom var hans bil var och helt plötsligt säger han att det inte är någon bil, utan en cykel. Sen bad han mig att följa honom in i skogen där han hade lämnat cykeln. Jag visste omedelbart att jag inte skulle komma tillbaka levande om jag följde med honom.

Hur visste jag dessa saker? Jag bara visste. Jag kallar det för vetandet. Jag minns den gången jag fick ett telefonsamtal från Island. Jag bodde i London på den tiden och arbetade som medium på min fritid. Det var en kvinna som ringde, och när hon frågade om jag kunde tänka mig att komma till Island och arbeta för henne mindes jag förutsägelsen som mediet i London hade gett mig några år tidigare. Han sa att jag skulle bo norrut en dag, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara på Island eller i Sverige.

Jag kände alltid att det var något som saknades i Storbritannien. Jag hörde inte hemma där. Trots att jag är född där och trots att det är mitt land har jag aldrig känt någon stark koppling dit. Efter tre år på Island sa Ascala: ”Nu är det dags att flytta.” Jag arbetade redan i Sverige då och då, men när han sa som han gjorde förstod jag de tecken han hade gett mig. När det är dags att flytta ger han mig en bild av ett fartyg.

Ytterligare en förutsägelse besannades när jag köpte den gamla byskolan och läraren inom mig trädde fram. Tio år innan vi startade Ascala Magazine hade Ascala sagt: ”Jag vill att du startar en tidning.” Jag hade ingen kunskap om sådant, så det var svårt för mig att ta in.

Varje gång en ny möjlighet har kommit har synkronicitet alltid tagit över och lett mig till nästa steg i upptäckten av min potential. Jag började arbeta med forskare och sedermera med ett projekt i Kina. Det var där jag arbetade med EEG och upptäckte nio olika medvetandenivåer. Innan jag åkte till Kina kom Ascalaintelligensen in och började förbereda mig för vad jag skulle göra där. Jag såg hela tiden en kinesisk man och han berättade att experimenten jag skulle komma att arbeta med i Kina skulle handla om sedan länge bortglömd kunskap. Ascalaintelligensen visade mig en mind-map som finns inom alla människor. Jag fick lära mig en matematisk formel, som skulle kunna ta mig genom dessa nio medvetandenivåer. Jag färdades genom en tunnel och frekvensens intensitet blev mer kraftfull, på gränsen till vad jag kunde utstå. När jag följde den här kartan indikerade den tydligt att det finns dualistiska verkligheter som inte alltid antar en fysisk form. Det fick mig att inse hur begränsade vi kan vara när vi bara håller oss till de fem sinnena och inte vågar se bortom dem.

Jag jobbar fortfarande hårt för att förstå den matematiska aspekten av denna mind-map. Nu vet jag att den kan föra mig till en plats där jag kan inhämta kunskap som ligger bortom min förståelse. Jag tar sen den kunskapen tillbaka till här och nu och ger den till en forskare som kan hjälpa mig förstå vad den betyder.

När jag skriver det här tänker jag, vart för allt det här mig? Finns det en slutsats? När jag har gjort dessa resor i mitt sinne har många av dessa förutsägelser, som gavs för så många år sen, ofta visat sig stämma. Har jag bara ett öppet sinne och viljan att utforska expanderar det min förståelse för denna universella intelligens.

Jag skulle vilja dela detta med dem av er som är intresserade. Människor har ett sinne som sträcker sig bortom de fem normala sinnena. En del av vår hjärna är oändlig och uppkopplad mot den universella intelligensen. Den intelligensen kanske har verkat i miljoner år, för att få oss att nå dit vi är idag. Jag har ofta ställt mig själv frågan: Är allt detta fakta eller fantasi? Jag kan inte säga att jag är helt säker. Tillsammans med Ascala kommer jag att dela det vi anser är en del av framtiden. Kanske finns det många där ute som känner likadant?

Terry Evans

Föregående artikelDe val vi gör
Nästa artikelLåt ingen annans tvivel hindra Dig
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

10 KOMMENTARER

  1. Tack för din intresanta.blogg en oendligg resa.Jag är en ny läsare en kvinna på76år mitt namn är Johanna Hela mitt liv har jag trott på något större en altet vi ser De osynliga världarna Jag har studerat indisk religions filosofi Gudspartickeln är bara början på vårat sökande.Mörk materia och mörk energi är svaret..

  2. Jag har alltid beundrat dej Terry Evans för din filosofiska insikt Ödmjukhet och vetenskapliga forkande .Därför vill jag dela mina tankar med dej. Jag har själv mycke kunskap om dessa ting……..

  3. Kanske tid och rum är fiktioner. Upplevelse utifrån vårt begränsade tillstånd. Från vår begränsning i ett världsallt vilket inte känner avgränsning en såsom en realitet.
    Livet en upplevelse. När orsak och verkan inte når längre, kommer det outgrundliga – det gudomliga!!!!

    • I agree with you. The world we live in offers much more than we can see, feel or touch. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn