När jag ser tillbaka på mitt liv, från den dagen jag gick på min första konsultation med ett medium till idag, inser jag vilken otrolig resa det har varit att arbeta som medium. Jag har fått utveckla en relation till mina andeguider, lärt mig att faktiskt lyssna till dem, inte bara höra dem.  Jag tänker på de tusentals människor jag har träffat, både i mitt arbete och i mitt privatliv – vilket värdefullt bidrag dessa besökare som kommit in i mitt liv har gett min resa! De har kommit med kunskap och färdigheter, som har lärt mig så mycket. Vissa har blivit vänner på livstid och andra har valt andra vägar, men vänskapen de har erbjudit har lämnat ett outplånligt avtryck i min själ.

Den stora erfarenhet jag har fått har lärt mig så mycket och lyft fram annan slags intelligens som jag inte visste att jag hade. Dessa färdigheter, som har väckts till liv under min resa som medium, har visat sig vara värdefulla verktyg, som har utrustat mig till att nå den punkt där jag befinner mig i livet idag. Det har krävts hårt arbete för att utveckla dessa färdigheter: Att kommunicera med människor med mer empati och tolerans, och att våga ta en risk när jag fått vägledning av mitt andeteam, när mitt ego har tyckt annorlunda. Mina andevänners visa rådgivning har aldrig talat om för mig vad jag ska göra, de har alltid låtit mig välja, för att hjälpa mig att utveckla en bättre förståelse för mig själv och förhoppningsvis lära mig att bli mer ansvarsfull i mitt agerande.

Jag har upplevt magiska stunder när människor har kommit till mig för att söka mina tjänster som lärare eller medium. Jag har fått bevittna ögonblick av glädje, när vissa av dem har insett att livet fortsätter efter döden. Att som lärare få uppleva elevers glädje när de går över en magisk gräns och tar en risk, och börjar inse deras egen potential eller upptäcker något om sig själva som skulle kunna ge dem bättre livskvalité, dessa ögonblick berör mitt hjärta och gör allt hårt arbete guld värt.  Alla som har besökt mitt liv under dessa år, vän eller fiende, har med erfarenheten de gett mig visat sig vara mina läromästare.

”Jag har nått framgång och upplevt besvikelser.

Utan min kamp skulle jag inte ha fått uppleva seger, utan svårigheterna skulle jag inte ha insett min egen styrka. Vilka omständigheterna än har varit har de fört mig mycket närmare mina kollegor i andevärlden, som erbjuder kärlek och vägledning utan villkor. En sak som jag verkligen respekterar dem för är att de har uppmuntrat mig att finna min egen åsikt och arbeta med min egen sanning; det som är naturlig och unik för mig. Det har varit mitt ansvar att ta riskerna och att fatta egna beslut, vilket även har varit viktigt för min utveckling som medium och människa.

Jag har upplevt svåra stunder då jag inte har kunnat ge människor vad de har behövt. Det har funnits stunder när de desperat har velat höra från en älskad person, och då har det varit svårt att inse att jag inte kunnat ge klienten det som önskats. Det här har varit en konstant påminnelse om att jag enbart är en neutral kanal, och att det är teamet som bestämmer vem som kommer igenom.

Att arbeta som lärare och hjälpa någon möta sina rädslor och känslor av otillräcklighet, dessa varelser som lever i våra tankar som bara hindrar vår utvecklingsprocess, har ibland visat sig vara oerhört svårt. Jag har nått framgång och upplevt besvikelser. Hur ofta har jag som medium eller lärare inte varit tvungen att fatta ett beslut; att säga sanningen istället för det människor vill höra. Det har ibland varit svårt, men en viktig del av min resa.

”Jag har förstått hur jag vill leva mitt liv och jag har medvetet levt min dröm sen jag var 22 år gammal.

När nya möjligheter har kommit min väg på olika sätt som jag inte medvetet sökt, för de har kommit från ingenstans. Har jag frågat mitt andeteam: Vad tycker ni? Är detta rätt för mig? Är detta vad ni önskar för att jag ska kunna följa en väg som är rätt för mig och min själ? De har gett mig sin åsikt, men varje gång jag tagit en intelligent risk har jag befunnit mig i ett ingenmansland av osäkerhet: Vad kommer att hända? Genom att ta en dag i taget med tålamod och flit har riskerna burit frukt och hjälpt mig att expandera mitt intellekt och min livserfarenhet.  Ja, jag har upplevt både misslyckande och framgång, men vad skulle min framgång betyda om jag inte insåg misslyckandet. Min resa har visat mig tydligt att både misslyckande och framgång är viktiga – de går hand i hand.

Jag pratar med mina andevänner varje dag, eller de pratar med mig. Ibland är samtalet kort, ibland längre, men kontakten vi har är ovärderlig och påverkar hur jag möter dagens händelser och reagerar på insikterna som erbjuds.

Min resa har fört mig till paradiset Fanthyttan, en vacker plats. Vänskapen och gästvänligheten som har erbjudits av dem som bor i byn är en välsignelse, och något som inte tas för givet. Jag har min trädgård att arbeta i och mina nära vänner att umgås med. Jag har förstått hur jag vill leva mitt liv och jag har medvetet levt min dröm sen jag var 22 år gammal. Vilket äventyr det har varit! Hur skulle jag möjligtvis kunna pensionera mig från det här? Om jag gjorde det, skulle jag pensionera mig från mitt liv. Jag har allt jag behöver här och nu; inspirationen och motivationen att fortsätta min resa. När min kropp blir äldre skulle det naturligtvis kunna sakta ner mig fysiskt, men förhoppningsvis inte mitt sinne eller min själ.

Allt jag vill vara är Terry, med något att erbjuda andra på deras egen otroliga resa genom livet, om de skulle söka min vägledning.

Terry Evans

Föregående artikelMaskrosen
Nästa artikelEn hyllning
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn