Förra veckan fick jag en Life Between Lives LBL-själsregression med Rita Borenstein. Sessionen startade med raketfart! Första livet jag fick kontakt med var i Tyskland år 1902. Jag befann mig i Berlin, på väg att korsa en gata. Jag var någon slags akademiker. När jag, frånvarande i tanken, korsade gatan såg jag inte den hästdragna spårvagnen komma. I nästa ögonblick låg jag på vägen fast under spårvagnen, omgiven av människor. Jag hade bara en vän i det livet. Jag var hängiven sökandet efter kunskap och sinnet. Det fanns inte tid för annat. Mitt namn var Gerhard.

Min bröstkorg var fast under ett av spårvagnshjulen. Det var extremt svårt för mig att andas. Intressant nog har jag än idag ofta fått höra att jag inte klarar att ta djupa andetag, från magen. Under sessionen med Rita rensades den blockeringen bort. Jag kände det fysiskt.

Sen upplevde jag att jag såg ner på min kropp och svävade upp genom molnen. Där väntade Ascala, min guide i detta liv. När jag anlände sa han: ”Det blir snart krig och vi ville inte att du skulle vara delaktig i detta krig. Det skulle inte gynna din karma.” Plötsligt var jag en ung tysk soldat under andra världskriget. Mina föräldrar var medlemmar i Nazistpartiet. De var fast beslutna att jag skulle gå med i vad som kallades Hitlerjugend. Jag försökte stå emot, men det var lönlöst. Detta skedde omkring 1938 och jag var 13 eller 14 år gammal. Jag gick med i den tyska armén, men jag var inte bekväm med krig och allt vad det står för, i synnerhet inte den nazistiska filosofin. Men jag gjorde vad som förväntades av mig. Jag hade inget val. Jag passade in, men jag var inte lycklig. Det var som om min själ kände att jag inte längre ville stanna kvar, så den tog mig tillbaka till andevärlden. Plötsligt var jag med om en explosion där ena halvan av mitt ansikte brändes. Den inkarnationen visade mig hur meningslöst krig är, ingen vinner i slutändan. Krig skapas av makthungriga diktatorer.

Den andra inkarnationen tog mig också tillbaka till mitt liv här, när halva mitt ansikte rekonstruerades kirurgiskt. Det kändes faktiskt som om jag hade varit i den situationen förut. Jag var inte rädd. Minnena av den tyska soldaten som dog i explosionen måste ha funnits där. Det var inte konstigt för mig att vara i situationen en andra gång, när jag genomgick ansiktsoperationen. Intressant nog byggdes det sjukhuset av allierade styrkor, för militärer som hade skadats svårt i bränder eller explosioner.

Efter explosionen gick jag till slut bort och där var Ascala igen, väntandes på mig. Det var då han sa: ”Du kommer inte att stanna här, mellan liven, särskilt länge denna gång heller. Det finns en annan inkarnation som är närstående som vi diskuterar här i andevärlden.” Då var det som om frekvensen förändrades. De började plötsligt prata om forskningen rörande medvetandet som jag har gjort och vad som skulle hända om vi utvecklade vårt medvetande mer, d v s andra till synes oanvända delar av sinnet. Det skulle då vara lättare för den universella intelligensen att hjälpa människan avancera inom teknologi, och en dag visa människan hur den molekylära strukturen av ett föremål kan demonteras och föremålet förflyttas från en plats till en annan. Jag undrar om detta kan ge en ledtråd till hur rymdfärder, det vill säga Ufon, fungerar?

Jag fördes in i framtiden och fick se syftet med forskningen jag gör. Jag kommer att berätta mer om det vid ett senare tillfälle, men den delen av resan som Rita tog med mig på var fantastisk. Det öppnade upp nya dörrar i mitt sinne. Intressant nog hjälpte det mig även att rensa bort mentala och fysiska blockeringar som jag haft, men aldrig varit medveten om.

Jag minns för många år sen när en psykolog sa till mig: ”När något blir till en institution och du känner dig begränsad och inte har en röst kommer du att lämna situationen.” Det kan även spåras till inkarnationen under andra världskriget. Jag förstår varför jag upplever allt slags diktatorskap som motbjudande.

När sessionen var färdig trodde jag att 40 minuter hade passerat, men när jag tittade på klockan hade fyra timmar gått… Jag vill än en gång tacka Rita Borenstein för gåvan hon gav mig.

Fortsättning följer…

Terry Evans 

Läs även En resa till det förflutna – en glimt av framtiden, del 2

Föregående artikelMotionera och Ät Nyttigt!
Nästa artikelKatten på råttan…
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

12 KOMMENTARER

 1. Käre Terry. Det var en gåva o stor upplevelse att får göra denna livet mellan liven själsregression med dig. Tack för att du delar med dig av dina upplevelser! Eftersom jag har tystnadsplikt så kommer det alltid från klientens håll om den vill berätta om sin upplevelse som ju den själv äger och kan sprida som den önskar. Jag sitter just nu och transskriberar hela inspelningen som du fick efter vi var klara. Den sänder jag dig snart också! Det var 4 timmar med dig i djup trans!!! Helt fantastiskt! Varm hälsning Rita Borenstein

 2. This was an amazing experience for me, Rita! It was mind-blowing, it was exactly what I needed at this moment in time. It helped me immensely. So, once again, thank you!

 3. Tänk vad tidigare liv påverkar oss här och nu. Ser verkligen fram emot att höra fortsättningen. Må så gott

  • It is already out on Ascala News, Anna-Lena. There might be a part three… Thank you!/Terry Evans

   • It was so amazingly beautiful to facilitate this Life between lives spiritual regression with you, Terry. Although a month have passed I am still blown away by it. As you know it was filled with so much information for yourself and your future. It took 3 hours with you in deep trance. Since 2013 when I certified at The Newton Institute which enabled me do these sessions, I have had the privilege to see hundreds of clients who have told me amazing things when they remember their own soul self personality in deep trance.

    These sessions seem to be for a selected few, because even though one would think that everybody wants to get to know their own soul, this is not the case. Some people prefer to have information served from someone else like a clairvoyant other. But those that choose to have a session like the one you had with me Terry, they get the information straight from the horse´s mouth, namely from their own all knowing soul. This enables a person to reconnect with who they are deeper than before. Most of my clients then also remember their mission here on this Planet and start to reunite with their purpose and meaning of life.
    Hugs Rita

    • Well, Rita, I have to say once again, that session with you was life changing. Thank you once again for the work you do! /Terry Evans

 4. Jag tycker att du och Elisabeth Lange är Sveriges bästa medier. Jag saknar Elisabeth i det offentliga rummet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn