Jag har varit tillsammans med min fru i nästan fem år nu. Att vara gift med Astrid och lära mig att ge och ta i en relation har verkligen öppnat upp mitt sinne, jag tror detsamma gäller Astrid. Ja, jag har varit gift förut, men det var inte som det äktenskap jag har idag. Att vara tillsammans med Astrid har fått mig att inse så många saker, som jag inte tror att jag skulle ha insett om jag inte hade sagt: Vill du gifta dig med mig?

Under den resa vi har gjort tillsammans de senaste fem åren har det nästan känts som om vi varit tillsammans i en tidigare inkarnation. Astrid har aldrig känts som en främling. Det kändes rätt från dag ett, det var något jag var tvungen att följa, något jag inte skulle undvika. Hon är en egen individ och står på sina egna två ben, hon har en identitet och den växer. Astrid är inte beroende av mig.

Jag kan säga att jag har träffat min jämlike, men det är inte en tävling. Jag inser att vi har något som är så betydelsefullt. Vi diskuterar, vi är båda starka individer, så det har tagit oss tid att hitta en medelväg. Vi har varit tvungna att kompromissa och släppa taget om bestämda uppfattningar, hur saker och ting bör göras. Det som verkligen har varit positivt för mig med är att jag har en partner med samma tro, men med ett eget tänkesätt och en egen filosofi. Hon är intuitiv och medial. När vi delar våra erfarenheter, skapar vi ytterligare en mötesplats som jag aldrig har haft med en partner förut. Vi talar samma spirituella språk, men har olika åsikter och när hon pratar om sin djurkommunikation, till exempel, är det lärorikt för mig. Hon arbetar dessutom med det, och är framgångsrik därtill.

”Jag har för första gången i mitt liv förstått vad kärlek mellan två människor handlar om, mellan två personer som är så olika, men ändå rätt lika.

Det är som en pendel i en klocka som svänger sida till sida, den är i balans. Ge och ta. Det finns naturligtvis stunder när den behöver justeras, men Astrid ser mig för den jag verkligen är, mina styrkor och svagheter, precis som jag gör med henne. Med Astrid kan jag vara mig själv, hon är inte intresserad av att vara gift med mediet, utan med Terry. Jag är tillsammans med en människa som ger mitt liv en bättre rytm, och vår relation fortsätter att växa.

Trots att vi har ett intressant liv har det även funnits stunder när vi har gått i fällan att inte ge varandra tillräckligt, bara för att vi arbetar så hårt. Emellanåt inser vi att vi har försummat varandra på något sätt, vi kanske har tagit varandra förgivna. Då kan vi behöva ta ett samtal där vi delar något med varandra och återknyter kontakten.

En av våra största utmaningar är att vi båda har starka personligheter och för mig är det en stor lättnad att Astrid är en självständig individ. Det har varit en glädje för mig att se Astrid utvecklas inom sitt yrke, i arbetet med djurkommunikation och med skrivandet för Ascala News. Hon har de mest förunderliga drömmar, som speglar hennes relation med andevärlden.

Jag har för första gången i mitt liv förstått vad kärlek mellan två människor handlar om, mellan två personer som är så olika, men ändå rätt lika. Vart framtiden kommer att föra oss har jag ingen aning om, men min önskan är att vi ska gå sida vid sida tills det blir dags för någon av oss att säga: Farväl, vi möts igen på andra sidan!

Terry Evans

2 KOMMENTARER

  1. Så fint skrivet Terry ,härligt att få läsa så kärleksfulla ord. Jag tror att förmågan att känna djup och uppriktig kärlek ,till en person som man väljer att leva tillsammans med, blir starkare om man som du är sann mot sig själv och har en god självkännedom. Jag önskar er väldigt många fina år tillsammans.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn