Jag har alltid varit en person som involverat mig i projekt som gör mig nyfiken. Jag tycker om att använda min kreativitet. Det här har varit med mig så långt tillbaka jag kan minnas. När kreativitetsknappen har aktiverats är det full fart framåt och jag blir väldigt engagerad, det går så långt att jag ibland går helt upp i det och på sätt och vis glömmer bort att ta hand om mig själv.

Att arbeta som medium är som en livsstil för mig, ett sätt att vara, men vägen har jag liksom förlorat kontakten med kärnan, den jag verkligen är. På så vis har jag inte gett mig själv den näring min själ behöver. Hur som helst, nu när jag börjar bli lite äldre kanske jag har börjat ta mer hand om Terrys behov. För några veckor sen pratade jag med en god vän och kollega. Vi pratade om livet och något som är väldigt personligt för mig och hon sa: ”Vad behöver du? Vad vill du?” Jag blev helt nollställd och tänkte: ”Vad behöver jag? Jag har allt jag behöver. Jag har ett bra liv.”

För många år sen, när jag gick i terapi, sa min psykolog till mig: ”Terry, så snart något blir en institution kommer du att lämna det.” Under de senaste månaderna har jag insett att jag kanske också har blivit institutionaliserad. Hur kommer det sig, kanske du frågar dig. Jag har varit hängiven mitt jobb och människor ett helt liv. Så jag har kanske försummat mina behov? Jag är i många avseenden en fri själ, men jag har blivit betingad att möta kraven i mitt arbete och i mitt liv, så i vissa avseenden har jag ignorerat vad min själ behöver. Jag har alltid varit en ensamvarg, och i grund och botten är jag en person som har ett stort behov av att vara den jag verkligen är, men det har jag på sätt och vis tappat bort på vägen.

Nu är jag alltså på en plats i livet där jag står stilla, med ett öppet sinne. De senaste fem månaderna har jag börjat lyssna till en aspekt av min själ som jag inte riktigt har uppfattat tidigare. Jag har egentligen inga förväntningar, men jag är redo att möta denna nya aspekt. Nya känslor kommer upp till ytan och visar mig nya sidor av min identitet. När jag kan upptäcka vilken aspekt det är som saknas kommer det att förbereda mig för att gå in i en ny fas av mitt liv, inte bara som Terry, utan även i mitt arbete.

Den delen som jag börjar komma i kontakt med har under en tid inte fått någon respekt. Den har ignorerats, på grund av krav jag har ställt på mig själv, att prestera och skapa. När jag står still och tar en dag i taget, utan förväntningar, tillåter jag förhoppningsvis en del av Terry Evans att hinna i fatt.

När jag skriver det här hör jag Ascalas röst:

Nu börjar du att förstå vad det är jag har försökt att tala om för dig under en tid, men ibland tar det tid att nå insikt. Frihet ser olika ut för alla individer. Du behöver mer frihet, Terry, för då är du tillfreds med dig själv och då kan du vara en bättre kanal för oss. Som du vet har jag varit nära dig mycket. Jag har bara stått vid din sida och låtit dig få känna av min närvaro. Vi har inte pratat och du har inte ställt frågor, i och med det har jag haft friheten att arbeta med dig på ett omedvetet plan. Du vet när jag är där och ibland räcker det. Det är bara så enkelt.

När den här processen är klar då kommer nästa del av din resa att börja. Jag ler när människor frågar dig när du ska gå i pension. Hur kan du pensionera dig från något du är född att göra? Poängen med den här processen är att låta dig få veta att det inte bara handlar om att arbeta för oss utan även att ge dig själv vad du behöver. Där det finns själslig harmoni kommer det att finnas energi att göra det du är ämnad att göra. Så följ bara processen och vet att vi finns vid din sida. Allt är inte förlorat, det finns allt att vinna.

Föregående artikelNya pusselbitar
Nästa artikelJag har social ångest – eller?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Så fin len och varm röst Ascala har, jag får en så skön känsla när jag läser vad Ascala säger: Lägg bort tid och rum, va i sin egen avslappnande -bubbla med sig själv och sin själ och veta att det kan hända så mycket när man inte försöker så mycket. Den viktigaste tiden är med sig själv för att bygga upp sin energi, kraften kommer inifrån. Tack för fina ord.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn