Den här artiklen publicerades i Ascala Magazine 2016. Jag bestämde mig för att putsa den lite och publicera den igen, för där jag är idag i mitt liv är innebörden lika relevant som den var då. Som så många gånger förr står jag inför en period av stor förändring. Nu liksom då har andevärlden viskat till mig och jag har haft mycket kontakt med min guide.

Perioder av stor förändring är något som alla går igenom i livet. I mitt arbete som medium utmanas jag konstant av mina andeguider, att uppdatera mig själv för att utveckla och förbättra min potential som medium och person. Vem är Terry Evans? Jag måste göra en avstämning med mig själv varje dag, för att se var jag står i relation till mitt ego och min potential. Det en utmaning som aldrig försvinner, som en resa utan slut.

Andevärlden har viskat till mig dagligen de senaste månaderna och jag har haft mycket kontakt med min guide Ascala, som har visat sig nästan som en buddistmunk. Han har många olika ansikten och profiler, som han antar beroende på vad han vill prata om eller visa mig. Vissa dagar kommer till exempel min mor eller far. Det kommer oväntade besökare hela tiden som bär med sig budskap eller synpunkter, som kan ge mig en slags fingervisning om hur jag kan öppna nya dörrar för att komma vidare. Mitt ego vill inte alltid lyssna på vad de har att säga, men efter många års arbete som medium har jag insett att de faktiskt erbjuder mig värdefulla insikter, ibland tar det bara tid att förstå eftersom deras svar inte alltid är tydliga. Svaret kommer med tiden.

”Utan Ascala skulle jag känna mig ensam, för det min vän och vägledare erbjuder är en väldigt viktig faktor i mitt liv.

Under denna övergångsperiod har det funnits stunder när jag har varit väldigt förvirrad, men förvirringen och kaoset är en väsentlig del av växandet. Jag börjar inse att allt som jag erbjuds kan liknas vid bitar av en väv, som till slut kommer att visa den fullständiga bilden av budskapen som mina kollegor i andevärlden förmedlar. Det har funnits stunder då jag har varit tvungen att se djupt in i mitt hjärta för att komma i kontakt med mina ”svarta fläckar”. Det har inte varit en lätt uppgift, men samtidigt har det också varit oerhört befriande, för om jag inte valde att se mitt mörker skulle mitt liv bli statiskt. Jag skulle fastna i en karusell som bara snurrar i allt snävare cirklar och till slut för mig tillbaka till ruta ett.

När jag skriver kan jag känna mina andevänners närvaro omkring mig. Jag ser min mors leende ansikte, hon är glad att läsa det jag skriver. Min far kliver fram och berättar att den här övergångsperioden i mitt liv snart är över. Sedan gör Ascala sin närvaro känd. Han skrattar och påminner mig om när han för många år sedan sa att jag skulle starta en tidning. Mitt svar då var: “Jag? Nej, jag kan inget om tidningar.” Men eftersom jag valde att lyssna träffade jag en dag Maria Äxter. Vi slog våra kloka huvuden ihop och så föddes Ascala Magazine.

Sedan berättar Ascala att han under min övergångsperiod har erbjudit mig många tillfällen att växa: –

– Processen som du just nu upplever sker för att vi vill visa dig en ny början. Mitt syfte tillsammans med många andra ambassadörer för andevärlden är att bygga broar för att får en större plats i människors medvetande och hjälpa dem till en ny början.

Utan Ascala skulle jag känna mig ensam, för det min vän och vägledare erbjuder är en väldigt viktig faktor i mitt liv. Hans uppgift är att upplysa mig om vem jag verkligen är och att lyfta ett varnande finger när jag är på väg åt fel håll, eller tror att jag är förmer än vad jag verkligen är. Om jag väljer att lyssna till honom hjälper det mig att hålla mig på medelvägen mellan ljuset och mörkret. Han sänder samma budskap till alla som är redo att lyssna.

Terry Evans

Föregående artikelSå vi kan dö tillsammans
Nästa artikelTvå resenärer på färd tillsammans
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn