Så långt tillbaka jag kan minnas har Ascala, min guide, funnits vid min sida. Så snart han känner att en ordning inom mig inte längre fungerar, börjar den plötsligt tas bort. Det lämnar mig med känslan av att vara i ett ingenmansland – vad kommer att hända? När jag då har sagt till Ascala: “Visa mig vilken riktning jag ska ta”, sätter han hjulen i rullning, när han anser att det är läge för det.

När förändringsprocessen börjar är det ofta svårt att släppa taget om en gammal ordning och omfamna förändringen och vad den faktiskt betyder. Det kan göra att du känner dig osäker och sårbar. Till viss del kan det skapa en känsla av kaos; var ska jag sätta ner min fot härnäst? Så många människor längtar efter förändring, men när det händer är de för rädda för att lämna en gammal ordning som inte längre gynnar deras själ. Det är inte förrän du möter dina känslor och din sårbarhet som nya dörrar öppnas. Vårt ego hämmar oss, det vill inte ha förändring, det vill bara ha kontroll.

Jag var med om en mycket konstig upplevelse häromnatten; jag hade svårt att sova, vilket är rätt ovanligt för mig. Plötsligt kände jag Ascalas närvaro, så jag lämnade sovrummet och gick till vardagsrummet för att inte väcka min fru. När jag satt där inne och lyssnade till stormen som rasade utanför hörde jag något banka och jag tänkte: Har vinden skadat något? Men allt var som det skulle. Sen kände jag Ascalas närvaro igen. Han log ett varmt och vänligt leende: När du hörde ljudet gick du för att undersöka, men det var bara mitt sätt att fånga din uppmärksamhet och tala om för dig att allt inom dig är okej, det är inget som är fel. Jag vet att du även har undersökt rummen i ditt andliga hus, och som du märkte var allt som det skulle.

När du korsar förändringens bro kommer det naturligtvis att skapa oro och bryderier. Det är en svår tid för alla människor; när vi accepterar att själens röst talar om för oss att det är dags att gå vidare och skapa en ny ordning, så att vi kan vidareutvecklas.

Jag vet att du litar på mig. Jag har sått nya frön hos dig, Terry. Dessa frön kommer upp i ditt medvetande som känslor och tankar. Jag ser vilket arbete du har gjort med att släppa taget om det gamla och föra in det nya. Det är gott att se att du lägger till rum i ditt andliga hem. Dessa nya rum kommer att representera nytt arbete som du kommer att göra, och en del av det är nära förestående. Jag kan försäkra dig om att tankarna och känslorna du har haft för dig i rätt riktning. Snart kommer det nya arbetet jag tänkt presentera för dig att visa sig.

Som jag har sagt tidigare, Terry: Jag är en del av dig och du är en del av mig. Det är min uppgift att vägleda dig så att du kan utveckla ny potential och korsa nya gränser. Tillsammans kan vi uppnå ditt livs syfte.

Det finns ett uttryck inom den kristna kyrkan: “Ske din vilja.” När du säger det utan villkor låter du din själ vibrera och utvecklas, och det gör att vi kommer närmare varandra, Terry. Förändringsprocessen kan då påskyndas.

Jag iakttog dig när du arbetade i Gamla Byskolan i somras. Jag hörde dig säga: “Det finns en annan anledning till att vi gör det här arbetet, men jag förstår det inte just nu.” Jag följde dig varje steg på vägen, ibland som observatör och ibland som följeslagare.

När du sitter i tystnad under nattens timmar och lyssnar på vinden utanför är det enbart en reflektion av det du har upplevt under den här övergångsperioden. Snart kommer vi att stå tillsammans på grunden av den nya ordning som vi har skapat.

Terry Evans

 

Föregående artikelKias Tarotstuga
Nästa artikelBudskap ur radion
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

8 KOMMENTARER

 1. Förändringens vindar…så fint. Jag tror jag är mitt i något sådant, mycket har förändrats på kort tid och även om det varit svårt och tungt så finns det en mening med denna förändring. Jag har utvecklats mycket och gör det fortfarande. Jag tror jag har någon med mig, men är osäker på om det är min eller dennes röst jag hör. Tror du på änglar? När jag var hos dig i somras så tog jag en liten sten med mig från gården. Förlåt men bara en liten som ett litet minne. Den har blivit min tacksamhets och tröstesten och den bär jag med mig hela tiden. För bara ett par veckor sedan så satt jag och tittade på den ordentligt och såg då en ängel på stenen. Det var fint och jag ser det som att någon är med mig under min tid av förändring.
  Tack för din fina text och din väldigt intressant tidning.

  • Thank you for comments! I am glad that your visit to Gamla Byskolan had an effect on you. You are welcome to keep the stone, it is magic for you. /Terry Evans

 2. Hej!
  Förändring är inte alltid lätt, och det ska den väl inte vara heller. Å andra sidan är det inte enkelt, eller hälsosamt att vara kvar i det gamla heller. Att vara kvar i det gamla kräver en massa energi som man kan lägga i något annat, tex förändring.
  Jag känner ingen det där om ingemanslandet. Det tog ett tag innan jag började vänja mig vid det, och innan jag förstod vad det handlade om. När jag är där brukar jag säga till min guide att” ja, okay…nu är jag här och jag förstår att nytt är på gång och jag inväntar och ser vad som komma skall.”
  Många vill ha förändring men när det kommer vågar de inte möta det. Det är synd. Jag har hört många andar säga att de ångrar att de inte vågade mera, att de inte tog för sig mera av livet. Den känslan vill inte jag ha innan jag ska åka hem. Jag har redan haft den och vet hur det känns.
  Livet i sig har ingen mening, det blir den mening du ger det.
  När jag gick in genom dörren på centrat i våras visste jag att en förändring skulle komma, och den känns och den känns som mera Marie nu. Jag tömde några rum och nu håller jag på att möblera dem…med mycket färg ☺
  När jag gick ut genom dörren från senaste kursveckan hos dig visste jag att en förändring är på g….den kände jag av sedan av veckan efter i Los Angeles. Jag har ingen aning om vad förändringen bär med sig, och vill inte veta heller. Det kommer det som ska vara, andevärlden vet och gör som det är tänkt. Du vet det där med tillit.
  I didn’t change
  I just found my self

  Marie

 3. En så fin och lärorik text!!
  Det är svårt att lämna invanda mönster. Vad kommer att hända? Tänk om jag ångrar mig och börjar må förfärligt dåligt av förändringen?
  Det är många
  ” hjärnspöken” som kan sätta stopp för utveckling.
  Jag är inte så modig av mig och vill gärna stanna kvar i trygghetszonen.
  Försöker ändå att inte säga nej så ofta längre när tillfällen dyker upp för jag vet ju att andevärlden sänt mig något som jag kan ha nytta av i mitt lärande och det är mitt val om jag ska våga ta utmaningen eller inte. Det kanske inte blir så bra men den risken får jag ta och då har jag lärt mig något av det med.
  Det är spännande och intressant att utforska mig själv under livsresans gång????
  Alice

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn