Jag hör ofta orden kärlekens kraft. Jag skulle vilja beskriva vad detta betyder för mig som medium, och hur det har hjälpt mig under min egen livsresa.

Jag anser att kärlekens kraft börjar med oss. Hur kan vi prata om kärlek när vi inte har mod att prata om hur vi verkligen är och har varit under vår resa genom livet? Ingen är perfekt och det är min tro att kärleken går hand i hand med förmågan att vara ärlig med sig själv. Om vi kan känna igen en aspekt hos oss själva som inte är så behaglig ger vi oss en möjlighet att göra något åt det. Det är vad jag kallar självrespekt, och det har fört mig i kontakt med kärlekens kreativa kraft. Att älska dig själv är att acceptera alla aspekter av dig själv, arbeta med dem och använda dem.

Det är så många människor som går till medium i tron att mediet, under en kort sittning, kan fixa allt åt dem. De tror att de kan förändra sina liv utan att behöva vara delaktiga eller ta något som helst ansvar för att lösa sina problem. När jag själv är fast i intellektets arrogans eller i negativa känslomässiga inställningar vägrar jag omedvetet att lyssna till min själs röst och den kärleksfulla kraft den kan erbjuda mig. Med tiden har jag lärt mig att säga mig själv sanningen. Sakta men säkert har jag då kunnat frigöra mig från känslomässiga och intellektuella mönster, som har hindrat min själs utveckling och gång på gång fört mig tillbaka till oönskade situationer.

När jag vågade ställa min negativa attityd åt sidan och istället tillät mig att vara sårbar kunde jag välja, och på så vis få en möjlighet att se mig själv med nya ögon. Det innebar att jag var tvungen att våga ta en risk att lita på min själs röst och på kärleken som erbjöds, för att tillåta den bli en vägledande faktor i mitt liv. Detta har fört mig närmare syftet med min livsresa. Det har även gett mig förståelse för hur effekten av dessa oönskade känslomässiga mönster har hållit mig fången i det förflutna.

Jag är glad att jag har kärlekens kraft som min följeslagare, men det finns fortfarande stunder då jag inte vill lyssna, för det är mycket bekvämare att stanna kvar i gamla beteenden, men det kommer alltid föra oss tillbaka till ruta ett, intellektuella beslut hjälper oss inte på något sätt.  Vi måste lyssna på våra känslor och vara uppmärksam på rösten som vill hålla kvar oss i mörkret.

När du väl lär dig att använda kärleken inom dig och tar nyskapande risker är det fantastiskt hur din egen inre potential börjar blomstra. När du vågar ta ansvar för de attityder som har hindrat dig, och inte tillåtit dig att utveckla olika aspekter av din inneboende potential, kan du börja bemästra dessa gamla sätt att vara och inte längre låta dem bemästra dig.

Jag anser att alla kan bli en kanal för kärleken de har inom sig, men kärlek är inte ett ord. Kärlek är tillit, tilliten att använda kraften inombords och att ge den frihet att bli till något levande och kreativt.  Nästa gång du befinner dig tillbaka på ruta ett, fråga dig själv: Hur kan jag lära mig att ta kärlekens hand för att kunna gå vidare med mitt livs syfte?

Terry Evans

Föregående artikelÄr det viktigt med goda kommunikationsfärdigheter?
Nästa artikelMärkliga möten
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn