Arbetet jag gör för andevärlden och för människor är väldigt krävande. Vare sig jag undervisar, håller storseans eller skriver för Ascala News, så är det krävande att möta utmaningen att göra det bästa jag kan hela tiden, men det är vad jag väljer att göra. Att arbeta för andevärlden eller för den högre intelligensen, eller vad man väljer att kalla den, är heligt för mig. Min guide, Ascala, gör eller säger något när jag minst anar, för att visa  att han inte tar mig för given och att han är medveten om vad jag gör på dessa högre dimensioners vägnar. Han visar mig tacksamhet och uppskattning. Han pratar ofta genom andra människor, men de inser inte det när de talar med mig.

Jag minns en gång för många år sen, är jag fick en biljett till en Celine Dion konsert, bästa platsen. Hon var dessvärre tvungen att ställa in eftersom hennes make var sjuk. Naturligtvis blev jag besviken, men tänkte: Jag kommer att få chansen igen en dag. Så fick min fru höra talas om att Celine skulle ge en konsert i Stockholm. Jag hade berättat om min önskan att få se Celine live, så en dag sa hon plötsligt: ”Vi ska åka till Stockholm, jag har bokat två biljetter till Celine Dion konserten.” För mig var det ett magiskt ögonblick, en kväll jag aldrig glömmer.

Jag har också insett att vi kan fastna i tanken på vad vi måste få för att komma vidare. Vi missar då de magiska ögonblicken som kommer spontant. Ascala ligger ofta bakom detta, han organiserar dem. Jag kallar det synkronicitet. Om jag känner mig trött kommer han och tar över. När jag öppnar upp till honom sänder han mig healingenergi som piggar upp mig. Jag behöver inte be om det, han bara vet när jag behöver den hjälpen.

Barn kan ge oss magiska ögonblick, bara genom några få ord. Ibland när jag är mitt uppe i mitt arbete kan även jag missa dessa magiska stunder, men det är inte bara Ascala som hjälper mig. Det gör människor jag träffar i mitt dagliga liv, bara genom sitt sätt att vara eller genom vad de säger. Livet tar inte bara, det ger något tillbaka hela tiden, som motiverar oss och får oss att fortsätta.

Nu när det är vinter kan jag vakna på morgonen och upptäcka att allt är täckt av snö. Efter alla dessa år i Sverige tycker jag fortfarande det är magiskt att se alla spår som djuren lämnar i skogen. När jag köpte skolan fanns det två små rådjursflockar här. De levde avskilda från varandra, i utkanten av trädgården. Jag kommer aldrig glömma en vinterdag när de vuxna tog med sina barn in i trädgården. Det var som om de presenterade sina barn för oss. De sprang omkring och lekte, nästan dansade för oss. För mig är det väldigt speciellt när ett djur visar sådan tillit.

Det är också vad Ascala försöker lära mig, att njuta av livet och skönheten, för det finns magi och skönhet i allt. Det påminner mig om en sak, om jag stöter på någon helt oväntat, människor jag aldrig har träffat, bara genom att prata med dem i några minuter kanske jag kan skänka dem ett magiskt ögonblick? Dessa småsaker kan vara så värdefulla för någon annan.

Astrid och jag tog en fika i Lindesberg en dag. Två flickor, kanske tio eller elva år, kände igen mig. Till slut tog de mod till sig och kom fram och pratade med mig. Jag skrev en autograf och tog ett foto med dem. Det får mig fortfarande att skratta när jag tänker på vad de sa: ”Våra mammor tycker om att se dig på Det Okända, och det gör vi med.” De kunde nog inte ha skyndat sig mer för att komma hem och berätta om vårt möte.

Magiska ögonblick finns även där när livet är svårt, precis som min vän Ascala. Han vet alltid hur han ska göra för att skapa ett magiskt ögonblick, utan att jag behöver be om något eller kräva något av honom. Sådana små gåvor är det viktigaste i mitt liv, när jag kan ge åt andra och när andra vill ge till mig.

Ser du eller uppskattar du dina magiska ögonblick?

Terry Evans

Föregående artikelOm jag finns här
Nästa artikelMed ett brinnande intresse för djur och människor
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn