Människor frågar mig ofta: Hur är det att ha guider? Vad gör de? Hur pratar de med dig? Hur vet du att de finns där? En sak jag med allra största säkerhet kan säga är att de alltid vet var jag är. De vet allt om mig och hur de ska hantera mig, mitt ego och min envishet. De vet hur mycket jag har utvecklats innan jag själv blir medveten om det. Hur vet jag det? De sänder mig en ny möjlighet som kommer att öppna den dörr som min personliga och andliga utveckling behöver. De har emellertid lärt mig en väldigt viktig sak: För att ha en bra relation med dem måste jag ha ett öppet sinne. Jag får inte ha krav på hur jag vill att saker och ting ska vara, för den andevärld jag känner till har en mycket högre intelligens än jag.

Jag vet aldrig hur de kommer att kommunicera eller ta kontakt med mig. Ibland dyker de plötsligt upp framför mig och ibland hör jag bara en röst. De tycker också om att spela mig spratt. De använder en metod som kallas telekinesi, vilket innebär att jag kan lägga ett föremål på en plats, vända ryggen till och sen upptäcka att det har försvunnit, bara för att dyka upp några dagar senare på den mest oväntade plats. Jag skrattar ofta och tänker: ”Herregud, börjar jag bli senil?!” Det är deras sätt att retas med mig och samtidigt tala om för mig att de finns i närheten. De kan besöka mig i en dröm eller följa mig genom Bergsmeditationen.

De använder många olika tekniker för att kontakta mig när de anser att det är rätt. När jag har varit rädd har de kommit och stått vid min sida, genom sjukdom och trauma. De har aldrig varit långt borta. Om jag ibland väljer fel riktning och gör något som de inte godkänner sänder de mig känslor som kan hjälpa mig att nå självinsikt: Åh, jag har gjort ett misstag där, jag måste be om förlåtelse.

De ger mig mod att ta risker för att öppna nya dörrar och gå vidare. De har motiverat mig att lämna min komfortzon och bege mig in i ett ingenmansland. De vet hur de ska motivera min pionjäranda när jag stöter på okänd mark. De har lärt mig att skratta åt mig själv och att skratta med andra. Även om arbetet jag gör för dem är heligt, så behöver det absolut inte vara utan humor. Det har ofta hänt att mina guider och jag har suttit tillsammans och skrattat tills tårarna rullat ner för kinderna. De har lärt mig att bara vara Terry med en medial gåva. De har bidragit till att expandera min syn på medium och healers, att vi alla har våra egna unika egenskap att erbjuda. Detsamma gäller guider, de har alla olika saker att erbjuda och lära mig. De har sina egna unika färdigheter.

Det finns fortfarande stunder när jag är något tveksam till att ta emot deras vägledning. Jag får då kämpa med mig själv och mitt ego, men de accepterar att det är en del av processen som jag måste gå igenom. De vet att det är viktigt att jag lär mig tänka själv. Det finns stunder när de helt enkelt backar och ger mig utrymme att göra misstag eller låter mig lösa en besvärlig situation på egen hand. Om de inte gav mig det utrymmet skulle jag inte få någon möjlighet att växa. De är mina vänner. Jag behöver aldrig be dem komma, de inser själva när jag har behov av deras assistans.

Genom åren har vi korsat många gränser och utan deras hjälp skulle jag inte vara där jag är idag. Jag har ingen aning om vad morgondagen bjuder på, men vad det än må vara, så kommer mina guider att finnas där och erbjuda mig vad de än anser vara nödvändigt för att jag ska kunna fortsätta min resa med dem. Vi har olika synpunkter ibland och vi har haft våra diskussioner, men de har sträckt ut en hand när jag varit rädd eller osäker.

Jag är glad att de är en del av mig och mitt liv.

Terry Evans

Föregående artikelMåndag igen!
Nästa artikelLivet fick färg – nu hjälper hon andra
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn