När du får veta att du är tvungen att gå igenom en stor operation känner du dig alltid väldigt sårbar. Kontrollen över ditt liv tas ifrån dig; ditt liv placeras i händerna på läkarkåren. Jag gick igenom en stor operation för några år sen. När jag låg där i operationssalen såg jag plötsligt, för en hundradelssekund, en bild på utsträckta armar i mitt huvud. För mig symboliserade det: Det kommer att gå bra.

Efter tiden på sjukhuset väcktes nya minnen från mitt liv. Det fick mig att inse att andevärlden jag tror på ständigt har gett mig bra saker, men väldigt ofta har jag bestämt mig för att inte släppa in den vackra resursen i mitt liv. Ofta ser vi inte det vi faktiskt har eller vad vi får, för det mesta fokuserar vi bara på det vi inte har. Vi upplever som om vi ignoreras av den högre makten. Tänk om vi kunde ta ett steg tillbaka från det vi tror att vi måste ha ibland, tömma huvudet och ta oss tid att iaktta det vackra vi har inom oss och omkring oss. Vi behöver inte söka längre än så.

När jag ser tillbaka på mitt liv kan jag se hur mycket vackert jag missat på vägen. Jag såg inte alltid vad det gav. Det är synd. Ibland kan jag känna mig lite skyldig för att jag tagit det vackra omkring mig för givet. Eftersom jag varit mycket upptagen genom åren har jag ibland inte heller uppmärksammat mig själv och mina behov. Jag kan tycka att jag gör det, men sen inser jag att jag ibland inte ger mig tillräckligt med tid för att ta in den näring som livet erbjuder. Jag inser också hur många goda vänner jag har och hur jag genom åren inte har kunnat ge näring till dessa vänskaper. Jag måste prioritera, för vännerna jag har ger mycket.

”När vi klagar på att vi inte har det ena med det andra, så glömmer vi oftast att allt vi behöver redan finns vid vår sida.

Jag tror vi alla ibland behöver påminna oss om att livet inte bara handlar om arbete. Det måste finnas balans. Det jag vill ha kan bara komma till mig om jag ger mig själv tid att skapa nya saker, av hjärtat. Det gäller inte bara arbete, det kan vara privat, andligt eller professionellt. Dessa tre aspekter måste få lika stort utrymme, och jag måste få dem att fungera ihop.

Vi behöver alla uppgradera oss själva med jämna mellanrum. När vi klagar på att vi inte har det ena med det andra, så glömmer vi oftast att allt vi behöver redan finns vid vår sida. Ju mer jag anstränger mig för att öppna mina ögon förstår jag att det är så, problemet är bara att jag är blind för det.

Att jobba på att bli mer medveten om vad vi har inom oss och omkring oss – Vad tror ni om det som nyårslöfte?

Terry Evans

Föregående artikelVad är andeguider?
Nästa artikelGott Nytt År!
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Jag tycker att du har helt rätt, nyårslöftet är något som jag verkligen kommer att ta till mig. Att stanna upp och bara njuta av nuet, inse att allt jag har omkring mig är fantastiskt.

    Jag hoppas att jag detta året kommer att lägga ner mer tid på meditation och det andliga än vad jag tidigare har gjort. Jag inser ju mer jag läser här, när jag lyssnade på podden du medverkade i och när jag söker information inser jag att det andliga är en del av mig som alltid Har varit stor. Jag har så länge jag kan minnas varit fascinerad av andevärlden och något finns inom mig som vill utveckla det.

    Jag är väldigt tacksam att den här sidan finns. Den är väldig betydelsefull för mig. Det här inlägget var också väldigt betydelsefullt och skapade så många tankar och känslor i mig. 😊

    Tack 😊

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn