Det förundrar mig vilka antagande människor har gjort om mig under alla mina år som verksamt medium. En del tror att jag ser, vet och kan göra allt.

En klient jag hade för många år sedan, som kom på en privatkonsultation, berättade för mig om bilden hon hade av mig innan vårt möte. Hon sa:

– Jag hade byggt upp en stor bild av dig Terry. Jag förväntade mig att jag skulle komma in i rummet och där skulle du stå som en guru klädd i vitt, en person som skulle besvara alla mina frågor, men när jag kom in i rummet och fick se dig såg du precis ut som min make!

Jag blev chockad.
Senare kom hon att bli en av mina elever, och som vi brukade skratta åt hennes reaktion.

Jag minns även en annan speciell konsultation med en klient. Under konsultationen kom familjemedlemmar, som hon kunde känna igen, igenom och tog kontakt. Jag upptäckte däremot att något var fel, för hon såg alldeles förvirrad ut, så jag frågade henne:

– Är något fel?
Hon svarade:

– Jag känner igen vilka människorna är, men de är ju döda!

Trots att jag hade förklarat för henne vad ett medium gör och hur jag används som kanal innan sittningen började hade hon inte riktigt förstått vad för slags konsultation hon skulle få, men hon gick därifrån med ett leende på läpparna.

Ibland kan människor vara så roliga i sina reaktioner, men det viktigaste är att det ger mig ett underbart tillfälle att skratta åt mig själv. Jag skulle kunna berätta så många historier. Jag kommer att tänka på den gången jag gav en privatkonsultation och en kvinnlig andekontakt kom igenom med en väldigt stark moderlig känsla. Hon gav mig även mer information, men jag gjorde misstaget att tro att det var kvinnans mor, så jag sa:

– Jag har din mor här från andevärlden.
Kvinnan svarar:

– Jag hoppas verkligen inte det, hon sitter och väntar på mig i ditt väntrum.
Hon började skratta och sa:

– Det är bäst att jag går ut och kontrollerar om hon fortfarande är med oss.
Vi skrattade så mycket. Hennes mor hade naturligtvis inte gått bort, hon satt fortfarande ute i väntrummet – livs levande. Jag kommer aldrig att glömma den episoden, den får mig alltid att le.

/Terry Evans

Föregående artikelPlats 16
Nästa artikelLivet – Din lärare
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn