Alla förutsägelser som jag fick i början av min mediala resa, om min framtid, hur jag skulle komma att utvecklas och vilken riktning mitt liv skulle ta, har faktiskt också hänt. När jag fick dessa budskap kunde jag höra vad som sades och ta emot det, men det fanns fortfarande en del inom mig med ett slags hälsosamt tvivel. Jag brukade tänka: Kommer det här att bli sanning eller är det bara mitt ego som vill tro på att det här ska hända i framtiden.

Efter alla dessa år kan jag fortfarande känna tvivel när jag får höra om sådant som skulle kunna hända i framtiden – Ja, till och med jag. När jag går in i en sådan fas utmanas min tro och mitt tänkesätt – var står jag i mitt liv just nu? Jag anser förvisso att det är sunt att känna visst tvivel. För mig är det som att gå in i ett neutralt tillstånd, där jag stämmer av med mig själv och tar reda på var jag står.

Som jag tidigare har nämnt är det mycket som förändras inom mig och i mitt liv. Ascala har gett mig glimtar av framtiden, hur han vill att jag ska arbeta. För några dagar sen sa han till mig:

Ja, du är alldeles snart redo för en ny fas. Du har nu nästan fullgjort en fas av ditt liv, om du tillåts att stanna där du är just nu kommer du bara att stagnera. Du behöver utmaningar, och den fas du har gått igenom under de senaste fyra åren har verkligen utmanat dig. När du börjar tvivla på dig själv börjar du utforska och omdefiniera dig själv. Ibland ställer jag mig vid din sida för att ge dig tröst. Det var därför som jag kom till dig här om dagen och gav dig en glimt av framtiden och vad du skulle komma att göra. Du har lärt dig att bara vara i den här sårbarheten och fortsätta att göra det som är nödvändigt här och nu. De färdigheter du har utvecklat kommer att förbereda dig för framtiden.

Det här har varit en sårbar tid för dig, men det har även varit en del av din utveckling, att lära dig vara i sårbarheten och inte låta din osäkerhet föra dig i fel riktning. Det har ibland varit roligt att sätta ditt tålamod på prov – till gränsen. Jag har sett hur du har hängt dig kvar med bara fingertopparna, men om jag skulle göra allt för dig skulle du inte växa, eller känna tillit för mitt arbete.

Som du vet är synkronicitet en väldigt viktig del av andevärlden, samtidigt även en del av den universella intelligensen. Under den här sårbara perioden har vi arbetet med dig, så att du ska vara synkroniserad med Ascala intelligensen och redo att acceptera dem. Den synkroniciteten kan bara uppnås när ditt sinne har kontakt med våra framtidsplaner. Som du redan vet, när dessa förändringar sker och möjligheterna kommer, får du starka känslor som kallas visshet. I samband med detta får du kontakt med ditt omedvetna och något som vi redan har planterat där. Det är som att så frön, och som du vet behöver frön tid att växa. Det är likadant för alla. Det finns inga snabba lösningar eller enkla formler.

Människor kan inte komma vidare förrän de lär sig att arbeta med sitt tänkesätt, hur de tror att saker och ting bör vara eller hur de hoppas på att saker och ting ska bli. Jag var med dig för några veckor sen när du satt på din veranda och plötsligt tänkte: Våren är här! När du såg ut på din trädgård kände du fullständig frid och den känslan gav ditt sinne näring och tröst.

Minns du budskapet du fick för många år sen, när du åkte till Island för att arbeta för första gången. Det var jag som talade om för dig att du skulle gå på en storseans med ett medium som du aldrig träffat förr. Du gick dit, och där pratade vi om ditt besök på Island och vi gav dig väldigt tydlig feedback på vad vi tyckte om det. Vi gav dig ett löfte och ända till idag har du hållit ditt.

Ja, du har rätt när du tänker att du har gått in i en fjärde fas av ditt liv och vad som återstår för dig att fullfölja i denna inkarnation. Under denna fjärde fas kommer du stegvis att börja förstå vad din uppgift är, den slutliga delen av din resa i det här livet och det arv du vill lämna efter dig.

Ascala ler och jag säger till honom: Du är väldigt bra på att hålla mitt sinne öppet och att trycka på nyfikenhetsknappen. Plötsligt försvinner han och återvänder till sin sfär.

Terry Evans

Föregående artikelEn avslappnad helg
Nästa artikelOneness Blessing
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn