2018 har varit ett mycket viktigt år då vi har varit tvungna att utvärdera vårt arbete vid Gamla Byskolan, för att möta önskemålen från dem som vill besöka oss. Förhoppningsvis kommer vi att kunna ge våra besökare nya verktyg och hjälpa dem att upptäcka potential och livskvalitet.

Det har verkligen varit gott att ha Viktoria tillbaka i teamet i år, inte bara som en värdefull anställd, utan som en kär vän. Hon har gjort ett utmärkt arbete. Det har varit mycket värdefullt för företaget. Hennes sinne, idéer och kreativitet är en resurs för företaget.

Trädgården har fått en ordentlig ansiktslyftning under 2018. Jag måste tacka Graham från Liverpool för det. Han har gjort ett jättefint arbete och bidragit med nya aspekter i trädgården. Vi kommer att fortsätta med den utvecklingen under 2019. Trädgården är helig för oss, oavsett årstid. Den feedback vi har fått är att den ger människor mycket.

Min fru och kollega, Astrid, har gjort ett utmärkt arbete och fortsätter att växa med sina uppgifter. Hennes hårda arbete och beständighet måste nämnas. Hon har hjälpt till mycket med omstruktureringen av företaget. Tack vare henne fungerar företaget på en mycket bättre nivå nu. Hon är även djurkommunikatör och har nått bra resultat med sitt arbete inom det området.

Kerstin, som har arbetat för mig under många år har gjort ett fint jobb på mina kurser, assisterat och tolkat. Hon följer även med mig på storseanser runt om i landet. Hon är en mycket värdefull kollega.

Vårt husmedium, Ingela, fortsätter att göra ett mycket bra arbete som medium, healer, medial husrenare och lärare. Då och då skriver hon även för Ascala News. Hon är också en mycket kär vän, som har varit med i projektet från allra första början.

Vi har även ett annat husmedium, Anki Pettersson. Hennes arbete har uppskattats av dem som har besökt henne. Hon är dessutom väldigt rolig och ett jättetrevligt sällskap.

Sofia började jobba hos oss i september. Hon blev väldigt snabbt en del av teamet. Hon har många bra idéer och mycket kreativitet, både inom matlagningsområdet och vad gäller underhåll av huset.

Gunilla jobbar med oss och hjälper till med matlagning och städning. När hon finns i närheten skiner solen. Det är bara sådan hon är.

Sen har vi John, som kom till oss för ett tag sen för att praktisera lite. Vi hoppas att han kan bli en i vårt team och arbeta med hemsidan och Ascala News.

Som många av er vet är Barnens Röst ett väldigt viktigt projekt för mig, så jag skulle vilja uppmärksamma det hårda arbete som ordföranden Nellie Andersson och styrelsen har gjort under det gångna året. Jag ser fram emot att se förändringarna som kommer att göras under 2019.

Jag skulle vilja tacka hela min personal, Nellie och Barnens Rösts styrelse för deras insatser under 2018. Ni bidrar allihop till att Gamla Byskolans hjärta slår ännu starkare. Jag skulle också vilja tacka dem som har hjälpt och stöttat oss under storseanser och evenemang under året.

Jag vill även tacka dem som har kommit till Gamla Byskolan och har tagit del av programmet som vi har erbjudit här. Jag ser fram emot att träffa er igen under 2019!

Jag ser fram emot 2019. Jag har planer, nya projekt och idéer för hur vi kan bidra till utbudet på skolan och vad jag kan erbjuda genom mitt arbete. Jag planerar att öppna upp mitt arbete för en större publik och på så vis gå ännu djupare in i hur jag arbetar med andevärlden.

Forskningen fortsätter och öppnar nya dörrar. I början av nästa år kommer jag att börja erbjuda en ny slags healingform. Den är baserad på forskningen jag arbetade med i Kina, där jag upptäckte en mind-map som tar mig genom nio olika medvetandenivåer. Vi har haft forskningsgrupper som arbetat med metoden och så här långt ser det riktigt lovande ut. Jag har arbetat med grupper och individer och jag känner mig nu redo att börja gå ut med detta genom att erbjuda konsultationer.

2018 har kommit med ny och nödvändig input. Vi har haft en arbetsgrupp som vi kallar Ascalaprojektet, där vi arbetar tillsammans på Gamla Byskolans filosofi. Projektet är kopplat till forskning, behandling och utbildning. Inom den här gruppen finns mycket användbar kunskap och erfarenhet. Nästa år kommer vi att hålla ett event, som vi kallar “Upplev din inre röst” (Experience your inner voice). Det kommer att annonseras på vår hemsida under januari.

Så, det enda som återstår för mig att göra nu är att önska er alla ett Gott Nytt År!

Terry Evans

Föregående artikelVarför utvecklar vi inte vår potential?
Nästa artikelAtt utforska TAO – livets hemlighet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

8 KOMMENTARER

  1. Hoppas att du om inte nu men i allafall inom en snar framtid, förmedla healing via Skype, då Terry är jag först på tur ???? Önskar dig och alla på byskolan ett fint slut på 2018 och hoppas på ett fantastiskt utvecklande 2019 ???? Må så gott och varma kramar ???? Anna-Lena

    • Wonderful yo hear from you again, Anna-Lena. Healing via Skype is not something I have never heard about before, but who knows? I wish you and your family a lovely 2019 too. Thank you! /Terry Evans

  2. Gott nytt år till dig Terry och hela ditt härliga team. Jag saknar er så mycket ibland att jag vill åka tillbaka till er, kanske jag återvänder – låter intressant med nya healingformen.

    • Nice to hear from you Cilla! I wish you and your daughters a happy new year. I look forward to when you walk through the doors of Gamla Byskolan again. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn