Covid19 har blivit en del av våra liv de senaste veckorna. Vid det här laget har den globala effekten inte undgått någon; det hotar strukturer och utmanar resurser. Hela länder stänger ner och att kunna sköta sitt dagliga liv begränsas i alla avseenden. Aktiemarknader över hela världen påverkas etcetera. Vi blir än en gång påminda om hur sårbara många av de strukturer vi skapat är.

Jag har funderat mycket på det här och oavsett om jag har rätt eller fel, skulle det kunna vara så att det är meningen att det här ska hända, för att få oss människor att stanna till och tänka efter? Vad är det vi gör mot oss själva, varandra och den vackra jord vi lever på? Kan det vara så att det nu är dags att ifrågasätta gamla värderingar och strukturer och börja hitta andra lösningar, inte bara baserade på pengar, produktion och konsumtion? För mig är det tydligt att det är vad som styr världen. Ja, det är klart att vi måste överleva, men när allt i slutändan bara handlar om girighet och själviskhet, det är då vi får problem. Historien visar oss om och om igen att vi inte kan lita på aktiemarknaden, den är artificiell och förr eller senare kommer den att kollapsa, för den har ingen stabil grund.

I lördags körde jag hem från Jönköping och vägarna var nästan tomma. Många håller sig hemma, vilket är förståeligt. Människor panikhamstrar; det uppstår en slags hysteri. När vi får panik börjar vi göra ännu större misstag. Min avsikt är inte att kritisera någon, det här är mitt sätt att ifrågasätta mig själv. Vi människor är ansvariga för världen vi lever i och vad vi gör med den: Miljöförstöring etcetera. Vi har i många avseenden förlorat all respekt för vår jord. Handlar det om makt, girighet…? Jag vet inte…

På ett personligt plan tror jag att det här är en väckarklocka för oss. Samma saker kommer att hända om och om igen tills vi lär oss! Klimatförändringarna som sker, är det naturens sätt att slå tillbaka och säga stopp? En del vägrar tro det, så vi slutar inte, vi bara sticker huvudet i sanden och fortsätter i blindo.

Hur tänker du? Respekterar vi varandra när vi bara fokuserar på våra egna liv och det vi (JAG) vill ha? Jag är sannerligen inte perfekt, men varje gång jag möter något som skapar kaos i mitt liv, vad det än gäller, är det en värdefull lektion för mig. Nästan alltid visar det sig att det är jag själv som skapar omständigheterna jag befinner mig i, bara för att jag inte vill möta något inom mig själv.

Jag känner starkt att det finns en befogad lektion för oss att lära här, både makthavare och gemene man. Är det vi själva, som kollektivt skapar detta kaos, utan att vi är medvetna om det?

Det finns människor som jobbar hårt för att försöka hitta en lösning på den här virusvågen och många modiga och engagerade människor som arbetar med dem som är smittade, de förtjänar all uppskattning vi kan ge.

Försök att inte låta paniken ta över, för det hjälper varken dig eller någon i din närhet. Gör istället ditt bästa för att behålla lugnet och ta en dag i taget, det kanske är ett sätt att skydda sig? Skulle det kunna vara så att ett paniktillstånd förstör vårt naturliga skydd? Jag vet inte med säkerhet, men jag har verkligen tänkt försöka bevara lugnet och balansen.

Om någon av er har några tankar kring det jag skrivit om är ni varmt välkomna att dela dem här.

Terry Evans

 

Föregående artikelHej på er allihop!
Nästa artikelPå paus
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

91 KOMMENTARER

 1. Håller med. Har känt samma sak starkt senaste veckan. Det måste vara för att vi människor ska vakna upp o sluta springa runt i ekorrhjulet med skygglappar. Se våra barn, grannar, naturen mm igen med ”rätt” ögon. Kram till alla. H/Janet.

  • Thank you, Janet. It is certainly a waste of time to be on a like a squirrel on an exercise Wheel, going no-where. At a time like this many turn to a higher power for an answer, but it will not come with one simple answer. This is about us awakening to the fact that it is time for human beings to take much more responsibility. We taken way too much for granted. That goes for all of us. We need to look at what we have not been taking responsibility for. /Terry Evans

 2. Jag tror, att det är för mycket folk på jorden. Därför reagerar den på detta sättet.Varför är det bara gamla, sjuka som avlider? Jo, de har gjort sitt här på jorden och då kan de lika gärna försvinna. Krasst tänkt kanske, men jag har alltid varit realist! Ha det gott!

  • Your comment kind of mande me smile, because I am myself of the risk category. My wish is that my days are not numbered, because I have past my sell-by date. Your words reminded me very quickly of which category I now find myself in. Haha! Whatever time I have left, I would like to use it to the fullest. Thank you for making me laugh about myself. /Terry Evans

  • Jag tror att detta är moder jords sätt att säga ifrån…Jorden har iallafall sen år 1720 haft en (utrensning) vart hundrade år.
   1720, pesten
   1820, digerdöden
   1920, spanska sjukan
   Och 2020, Corona.
   Titta tex på vilka symptomen va 1920 när spanska sjukan gick, det va i stort sett samma som nu när Corona härjar.
   Fast jag tror inte att dödligheten kommer att vara lika stor som det har varit de sista 400 åren , denna gången.
   Namaste

 3. Hej Terry
  Det låter kanske hemskt men jag tror även Corona har ett syfte med utrensning, dvs av människor så att moder jord ska orka med alla som lever här.
  Hade vi inte fått Corona hade vi nog fått något annat.
  Det är nog detta som hände även med alla andra stora sjukdomar som har hänt i världen.
  Själv tar jag det lungt och bara flyter med, men kan inte åka ock hälsa på mor så det får bli telefon kontakt.

  • Thank you for your words. Very direct and to the point. but, yes, I believe there is a purpose to this situation in which we now find ourselves. This virus has certainly taken us all by surprise. It is making us stop and think about many different aspects regarding the life we live. If we all started taking more responsibility for the environment in which we live then we would find some good solutions, and then we would probably not have to go down this road again anytime soon. /Terry Evans

  • Precis vad jag sagt till nära och kära, allt har en mening som vi inte alltid förstår!
   Hoppas alla tänker till och omvärderar vad som är viktigt för våra liv❤

 4. Åhhh Terry, du sätter så bra ord på mina tankar….. Jag känner som du att mitt i allt kaos och rädslor ( med respekt för de som drabbas) så växer det förhoppningsvis något bra också… Vi behöver se till varandra mer och inte låta våra Egon ta så stor plats ❤️.
  Och moder jord behöver vår respekt i våra handlingar ❤️

  • Thank you Margaretha! We have this saying in English, actions speak louder than words, and that is so true. /Terry Evans

 5. THE storm Will pass
  Det kan vi alla hoppas på och ett vaccin kommer att finnas så småningom då det finns en massa duktiga forskare som kämpar.Det är i alla fall vad jag vill tro.
  Jag tillhör de som behåller lugnet och jag bunkrar inte. Jag får fortfarande gå till jobbet som städerska. Vi försöker att hålla rent och bakterifritt för att skydda andra och oss själva så gott det går.
  Jag tror också att vi måste förändra mycket i samhället och jag hoppas vi tar till oss lärdomen.
  Människan har blivit allt för bekväm och säkert väldigt naiv då kan en chock förhoppningsvis få oss att vakna till och ta oss tid till att inte ta allt för givet.

  • I like your words. Thank you! The storm will pass, but I also think this is an opportunity to clean up our minds and focus on the things that we do have and should value. But we have become so complacent that we do not see what we are missing and we take so much for granted. We are blind to things that need attention and cleaning. /Terry Evans

 6. Håller helt med om varje ord du skriver. Så här jag jag tänkt och känt hela tiden. Väldigt bra skrivet och oerhört rätt utifrån min livssyn och mitt hållningssätt. Tack snälla <3

  • Thank you! My purpose is to awaken aspects of our minds that so long have been a sleep. We take so much for granted in our everyday lives. A huge wake up call for the World. /Terry Evans

 7. Håller med helt. Moder jord har ju alltid gjort så för att rensa ut. Pest/kolera/digerdöden mm.
  Så det känns att det är som det ska.

 8. God förmiddag..
  Jag är en 47 årig kvinna som är mamma till 7 barn.
  Angående denna corona viruset som har väckt oss denna jordelivet och skrämt oss människor corona viruset
  Om jag får säga min mening, så har det blivit ett riktigt hysteri bland människorna och dom bunkrar mediciner handsprit, toapapper och livsmedel i mat butiker, men jag ser inte att dom köper vitaminer för sitt munförsvaret och dessa förkylning tider behöver man mycket c-vitaminer och mineraler för att bygga upp sitt munförsvaret
  Dessa människor som bunkrar och visar själviskhet och dom visar inget respekt till sina medmänniskor, detta är på grund av alltsom händer nu, som i sin följd som har lett till stress, rädsla och djup depression, som sin följd av denna stress som människor befinner sig i och stress är mycket farligt och den kan mycket väl leda till svåra sjukdomar och till och med döden.
  Allt som händer på denna jord som jag tror att det finns en mening allt som händer och jag kallar det här är jorden är ett väsen.
  En sak som vi människor som vi måste lära oss, vi måste leva med naturen och inte för naturen.
  Vi måste lära oss att bry sig om sina medmänniskor och. Visa repect..
  Mvh: Annalena Eriksson

  • Thank you for your comments, Annalena. I agree with you, we need to learn to show respect for our fellow human beings and for mother earth. /Terry Evans

 9. Hej Terry. Håller helt och fullt med dig. Allt är ett resultat av att allt det vi gör på jorden inte är OK. Vi får hoppas att det endast kommer gott ur detta som sker. Jag ser positivt på allt,även om jag drabbas ekonomiskt i mitt företag. Men vi måste ändå se helheten . Önskar er alla en god hälsa ❤

  • Well, this is going to affect all companies, even my own. I have had to put a lot of work on hold and do it at a later date. Of course, I am concerned, but I am not in panic. What will be will be. Whatever plans spirit has for me, it is okay. Thank you! /Terry Evans

  • Jag är lite orolig för ekonomin just nu för jag råkade ut för en jätte onödig sak som gjorde att allt jag hade på banken (och mer än det) som va sparat till lite olika saker jag skulle göra i mitt liv. Det är någon annan som har dem nu. Denne person vill ha mer det är det ända meddelanden man får även nu när det händer så mycket med viruset. Jag jobbar med städning jag får jobba hårdare med att hålla rent så det inte sprids mer där jag jobbar jag/vi får inte bli sjuka, för vi är inte så många just där jag jobbar. Så skyddar vi oss så bra vi kan.

   • What would this World be like if it was not for people like you, honest, hard working people. Thank you! /Terry Evans

 10. Vi får nog tänka till lite. Allihop. Ta ett eller kanske flera steg tillbaka å se över hur vi lever och vad vi förbrukar ……
  Hur vi utnyttjar jordens resurser.
  Hoppas att det blir ett uppvaknande för alla

  • A very powerful point. This is a time for us to evaluate our lives, and if we can do that I do believe we will be finding new solutaions to things. Thank you! /Terry Evans

 11. Hej Terry!
  Visst är det som du skriver det är dags att stanna upp och reflektera över vilka vi är och vår uppgift under tiden vi vandrar här på jorden .Som det är nu så är det follow the money. Hoppas denna väckarklockan väcker upp våra ledare i respektive land och ända ner till individnivå. . Mvh Eva och Messi the Cat 🐾

  • Thank you, Eva! Yes, sometimes we think money is the only thing that is going to solve things for us. /Terry Evans

 12. Jag tror precis som du Terry,även om hela situationen är väldigt obehaglig,i stort sett hela min släkt tillhör riskgruppen på olika sätt,inklusive jag själv o mitt yngsta barn,o vi har ingen lust att dö i denna sjukdom(låter inte som nått trevligt sätt att dö på lixom) ingen av oss hamstrar o handlar inte mer än vanligt,obehagligt känns det ju däremot att besöka affärer nu när man vet att man kan råka få ”coronabaciller”på sig…Kan du inte försöka förmå Ascala(din guide) att berätta varför detta sker,men oxå när det är över? För djuren o naturens skull är jag dock glad,då detta leder till en positiv förändring för dem i slutänden.människorna är som en parasit på moder jord…<3 <3 <3 Lev väl Terry o må gudarna vara med dig o beskydda dig o dina nära <3 <3 <3

  • I could ask my guide, but as hard as it might sound, I do believe this situation is created by ourselves and that it is something that we have to endure. If we tried to find quick answers, what would we learn? /Terry Evans

 13. Precis så är det som jag tänker, känner och tror. Det är nu vi behöver titta upp och ta vara på varandra, på våran vackra jord. Vara ödmjuka. Samarbeta. Det är en mening med detta hemska! Vi måste vakna..och fortsätta vara vakna!

 14. I denna krisens tid kommer det fram hur människor verkligen är,de visar sitt rätta ansikte
  Det finns mycket egoism och cynism men det finns även kärlek och medkänsla Vi har länge låtit det andliga fått stå tillbaka
  Materialism och egoism får stå högst på plattformen
  Jag vill bara gråta när jag ser hur Italiens läkare och vårdpersonal kämpar för sitt folk
  Alla som har dött i förtid Jag hoppas att det vänder snart och att allt det som händer nu ger oss en eftertanke att bry oss om varandra och vårda vår jord
  Jag vill bara tillägga att du har så rätt i det du skriver
  Tack för de raderna!!

  • I like your words, and I agree with you, there are so many care takers and doctors struggling out there. There is a saying in England: When the going gets tough, the tough get going. For me that symbolises the spirit of the people working within health care. Thank you! /Terry Evans

 15. Moder jord lämnar tydliga ledtrådar till oss nu.
  -Gå upp på ditt rum och tänk över dina hyss. När du blivit snäll och bett om förlåtelse får du komma ut igen!
  Lite så..
  Hoppas våra ledare förstår detta också.

  • Mother earth will use her broom to sweap things clean. This is certainly giving the nature and environment a little break. The skies look a little clearer, and the water seems a little fresher. Let us hope it will continue in that direction. Thank you! /Terry Evans

 16. Jag håller med fullt ut, att detta behövs för att få ett skifte. Jag skulle vilja likna det med en akutstressreaktion för moder jord, att allt slås ut för hon är mättad o för att rädda henne och mänskligheten måste vi människor bromsa in bli medveten om hur skört allt är och ta vårat ansvar.

  • I agree with your words, it is time to stop taking this Beautiful World we live in for granted, in every aspect. Thank you! /Terry Evans

 17. Håller med dig. Corona är en läxa att vi måste tänka om. Luftföroreningar minskar sjöar hav renas. Industrierna måste tänka om och sluta släppa ut föroreningar. Homo Economicus skall försvinna. Vi måste värdesätta empati, snällhet och harmoni människor emellan.
  Vi kommer hela tiden att utsättas för prövningar tills vi har lärt oss.
  Världen blir så mycket bättre. Satt på spårvagnen och där var hemlösa invandrare och svenskar, plötsligt kände jag en oerhörd gemenskap med alla. Känslan försvann , men jag glömmer det aldrig, det var precis som det ska vara.

 18. Kloka tankar som vanligt. Jag tror det kommer något gott ut detta. Vi kommer förhoppningsvis förändra vårat beteende. Inte flyga bara för nöjes skull, lära oss att ta till vara på det vi har just nu, inte skära ner på skola och sjukvård och inte använda vår skattepengar till att aktieägare ska tjäna pengar på vård och skola. Vi behöver istället satsa på sjukvård, det ser vi tydligt nu. Förhoppningsvis kommer vi lära oss att vara mer solidariska och gå i från det individualistiska tänkandet som härjat i många år. Jag tror också att vi ska lära oss att ta vara på nuet för morgondagen vet vi inget om. Det kommer något gott ur detta!

  • Thank you! Solidarity can only be achieved if humanity work as one and step up and step forward. /Terry Evans

 19. Jag tror som du Terry att det är ett sätt för att vi ska börja tänka på det som är väsentligt i livet. Kanske kommer det här leda till att fler småskaliga jordbruk uppstår och att vi går tillbaka till det naturliga mer och mer. Toapapper i all ära men maten är viktigare för oss alla och om gränserna stängs helt och hållet räcker inte maten till. Jag hoppas i alla fall att vi tittar bakåt och lär oss av tidigare generationer som lyckades odla utan gifter och mer småskaligt. Planeten behöver få andas igen och återfå friska vattendrag. Maggan.

  • I like your thoughts, especially about agriculture and so on. The contamination has gone on for too long. Thank you! /Terry Evans

 20. Hej Terry!

  Vi träffades för många år sedan och du finns fastetsad i mitt (kropps)minne!

  Jag skrev en liten text för ett par dagar sedan som jag skickat till dem som jag hoppades skulle sprida den:

  Mother earth sends a warning signal
  It is time to listen to her. She said “Ha” and humanity closed operations and hid in the closet. Well, now everyone has an opportunity to think about things for a while and do what they can to make her calm and happy again. We should be grateful that she warned us, next time maybe no one can escape.
  Some people that are handling the situation have a mindset that after the crisis the world will be the same as before. This means that the next warning, if any, will be more serious and harder to handle in order to wake up those people and make them think in another way but it will just be harder to calm mother earth down, the best time for change is now!

  With warmth and hope / Lars

  • In a few Words: I agree with you. If we do not learn now mother nature will take over human nature. Thank you! /Terry Evans

 21. Hej, jag tror du har helt rätt. Naturen har sin gång och nu får vi se om vi alla kan enas när svårigheterna nalkas. Mat på bordet och tak över huvudet så jag hjälper vänner i ett annat land som inte lever i ett demokratiskt land. Det lilla jag kan avvara kan göra skillnad för dem som nu inte har ett jobb att gå till.

 22. Det är en hemsk tid just nu för alla som drabbas och mår dåligt eller lämnar oss. Det intressanta är att se hur de sk ledarna för våra olika länder sköter detta. Jag möter många många människor varje dag i mitt yrke. Kanske inte de senaste veckorna dock. Och lika många som jag möter lika många olika sätt och beteende finns det. Jag har allt ifrån den störste förnekaren som menar att det är en vanlig förkylning och ett trams det som sker, till den som fullkomligt lyser av panik och helst bara vill gömma sig hemma. Och jag säger att det gäller att lyssna till dem alla. Att försöka förstå att vi regerar olika, även om jag själv ibland undrar hur långt vi kan gå i vårat beteende. Nåväl, min tro, och det är MIN tro, är att något mycket större är på gång. Och har varit det länge. Detta är bara början och det är inte alltid så vackert det som komma ska, så därför är det viktigt att vi har kvar vår tro, vår kämparanda, våran omtänksamhet, vår kärlek och våran styrka.

 23. Hej. Jag läste en kommentar på nätet som sa något i stil med att ”moder jord skickat in oss på rummet så vi kan sitta där och fundera på vad vi har gjort”. Det kändes både som en finurlig – men också träffande kommentar.

  • Let us hope that light come into the room so that we can realise what we have done. Thank you! /Terry Evans

 24. Jag blir förundrad över människans beteende. Jag kan skämta om det. Skitkul att Hamstra toa papper. Men det är verkligheten. För mig är inte toapapper livsviktig. Men Läkemedel som många behöver, hur tänker människan där? Det har nu visat sig att det blivit kris och ATT alla som behöver, inte fått den medicin de är i behov av. Jag reagerar över hur egoistiska vi människor är, varför ser så många bara till sitt eget bästa istället för att gå tillsammans och hjälpas åt? Ensam är inte stark och det kommer att märkas. Kram

  • Hording equals selfishness and a disregard for others. How much of that we hord will be of no use and in the end perhaps thrown away. Thank you! /Terry Evans

 25. Denna tid som vi lever i just nu med Coronavirus är mycket skrämmande för många men det manar till eftertanke på hur vi lever vårt liv. Många bara rusar på rakt fram och tittar sig inte om, tiden är inne för eftertanke, vi måste börja sakta ned på farten, tänka på våra medmänniskor och hjälpa varandra i både stort och smått, vi måste vårda och vila vår själ, detta virus kommer att blåsa bort men vi människor ska inte blåsa bort vi måste börja ta hand om varandra det får oss att känna glädje, gemenskap och tro på ett bättre samhälle. Öppna ditt fönster släpp in ljuset och lyssna på fåglarnas sång känna i ditt hjärta att livet börjar på nytt och ta vara på det.💕

  • Yes, if we slow down humanity will realise that there is much more around us that we take for granted every day. To move too quickly through everyday life is not to see or feel what this World has to offer. Thank you! /Terry Evans

 26. Hej o gokväll Terry.
  Håller med o tänker som du i det du skriver. Har känt mej väldigt rädd för att mina vänner o barn ska drabbas
  Men har kommit över den fasen vet ju att det är redan bestämt när vi lämnar vårt jordeliv så varför vara rädd jo jag har precis blivit farmor o helt plötsligt kommer så klart tankarna om att följa denna lilla stjärna
  Men hoppas att det fina som kommit ut med corona all hjälpsamhet o människor får ta fram det fina kärleken. Jag hoppas att du o din familj mår bra. Vi kanske får uppleva en ny friskare jord? ❤

 27. Vilken fantastisk artikel ❤️ hade också samma tanke som dig. Att det som händer är meningen att vi människor ha levt i vår egen bubbla av girighet, egoism och ine ta hand om vår jord.
  Man märker också att egoism verkligen lever hos en del människor, istället för att stanna upp så fortsätter de att åka på sina nöjesresor och vad leder de till, mer smittspridning,

  Det är lätt att hamna i panik har själv gjort de, men jag läste lite om healing och kom på att jag känner av andras energier så nu börja de kännas bra igen.

  Tack för en spännande artikel, ha en fin dag 🙏🌸

 28. The earth is speaking her mind. As my teacher Christian says: ”Everything happens for a reason”. He got that one from you 😉. Now the earth has a chance to recuperate. We can see dolphins come back to the channels in Venice, the koalas back in their habitat, cleaner air in polluted areas, etc. What more do we need to understand what the human is doing to the world?

 29. Nostradamus förutsägelser för 2020-sjuka året vi har framför oss och börjar pengarna ta slut efter juletiden!? Tyvärr kommer något liknande hända med vår världsekonomi, den ekonomiska marknaden lida på en global nivå år 2020!

 30. Jag gillar meningen: ”På ett personligt plan tror jag att det här är en väckarklocka för oss. Samma saker kommer att hända om och om igen tills vi lär oss! Klimatförändringarna som sker, är det naturens sätt att slå tillbaka och säga stopp? En del vägrar tro det, så vi slutar inte, vi bara sticker huvudet i sanden och fortsätter i blindo.”

  Livet är en läxa, ständigt att lära. Håller med dig till fullo, om att det är naturens sätt att just slå tillbaka. Inte bara för ett stopp, utan ett nytt hjul i livet. Rensa, tömma, och fortsätta på nytt. Som reinkarnation, fast för naturen.

  Tack för din berättelse, you are awesome.

  • I`d like to add a word to what you say. I Believe that this is a very strong reminder that all humanity shold heed. We live in a Beautiful, but corrupt World. /Terry Evans

 31. Hej 🙂
  Jag känner liknande att vi människor kommer lära oss och jag tror att vi stannar och och hittar nya vägar som bryter hjulet vi alla driver. Jag tror och har redan sett på vår dotter här hemma som varit hemma från skolan. Hon gör sina dagliga skolarbeten men hon orkar och söker nya sysslor och har börjat bli mer kreativ. Hon har börjat teckna och måla. Det har väckt ett intresse hos henne. Det glädjer mig.:)

  Jag känner ingen oro men när ja tänker på dessa som drabbas ekonomiskt med att bli varslade och de som har en rullande boll framför sig som de skapat pga av vårat konsumtionssamhälle. Jag lär mina barn att du ska inte köpa något om du inte har råd.. ta inget lån om det inte är till en egen ägd bostad och ha så lite fasta kostnader. Då kan du klara dig i svåra stunder!!

  De som inte lärt sig detta kommer få tampas med skulder, de känner jag mig ledsen för ❤️🙏🏻

  Sedan har vi ett eget ansvar att se till att vi äter ren mat och inte stoppar i oss en massa processad mat och en massa skit som skapar inflammationer i våra kroppar. Läs på och tänk, tänk själv varför uppstår sjukdom ar som det gör idag! Tips! Boosta er med C-vitamin !
  Det är så självklart att det du stoppar i dig påverkar dig och ditt mående. Vi har tappat så mycket kunskap om hur bra vi kan må med rätt kost. Många har helt enkelt tappat sitt normaltillstånd redan som små barn. Vi kan inte bara ta bort symtom utan vi måste ta bort orsaken. Om vi blir medvetna om detta så kan vi alla bli starkare att kunna stå emot virus.
  Jag vet:)

  • Thank you for the information! I liked the comment about your daughter, when children have more time and space they come into Contact with their creativity. Thank you! /Terry Evans

 32. Detta har jag känt/sagt länge ca 1 år tillbaka i alla fall. Min känsla har varit att världen behöver en kris för att vakna upp. Lära sig att släppa egot och bli mer empatiska mot både medmänniskor och natur.

 33. Hej! Tack för att du Terry delar dina tankar med oss och för möjligheten att också ta del av allas kommentarer här i tråden. Jag tänker som många av er krasst att vi blir för många och att Corona fördröjer en systemkollaps precis som tidigare pandemier mänskligheten sett.

  Vi är en del av ett ekosystem som är överbelastat men vi är också andliga varelser med ett syfte.

  När rädslan och oron sprids bland oss och insikten kommer att vi troligtvis kommer att förlora någon som betyder mycket för oss, vi kanske förlorar vår inkomst eller en sysselsättning som vi låtit definiera vårt värde.

  Vi vet inte vad som kommer hända i det att pandemin eskalerar, när den är över? Hur vi ska planera för detta okända? Vi söker information för att hitta något att hålla fast vid, något som tar oss ur en handlingsförlamning och vi matas av bilder på det hemska som väntar oss.

  Jag tror inte att vi finner någon tröst och hjälp i att ta del av allt detta svåra som vi matas med i nyheter m.m. Vi behöver naturligtvis handfasta råd och vi behöver varandra, kärlek och visshet att även detta kommer att passera och livet fortsätter.

  Jag har tänkt väldigt mycket på vad som är syftet med mig som medmänniska, andlig och tänkande varelse i skenet av det som händer. Hur kan jag/vi gå in i en ”professionell” andlig roll och finnas där för dem som är i rädsla och ”panik” vilket visar sig på ibland orationella vis som att butiker länsas m.m. I ett trängt läge så har människor många beteenden som inte är attraktiva och hjälpsamma för det gemensamt bästa.

  Om vi ser och hanterar den rädsla som är sprungen ur att vi är programmerade att överleva, kan vi då hjälpa människor vidare till en större tillförsikt om att även detta kommer att passera, kanske blir det aldrig som förut men det blir en ny dag.

  Jag tänker naturligtvis också på dem som avslutar sin livsbana och där det inte blir en ny dag. De kanske lämnar sina liv i en situation där de känner rädsla och ensamhet. Hur kan vi som andliga och tänkande varelser finnas för dem som faktiskt går vidare och förmedla kärlek, tillförsikt och hopp, när så många samtidigt lämnar sina liv och där faktisk många inte har någon som sörjer dem.

  Jag tycker att det har hjälpt mig att tänka att jag är här för att jag har ett syfte och att nu är tid att fokusera på att bidra med vad jag kan. I stort och litet. I det hade jag önskat att jag hade kraft, kunskap och förmågor som var outstanding, då behovet är så stort.

  Jag tänker att de som har mediala gåvor nu behövs mer än någonsin för de levande och för själarna som lämnar.

  • Wow! What a text! I also feel that, yes, this can make us self-absorbed, but perhaps if we can step out of it we might realise that there is someone Close to us that needs a helping hand. Thank you! /Terry Evans

 34. Hej Terry och alla andra.
  Det är nu som tiden är min Jag har fått en stund här på jorden.
  Så sjöng Helene Sjöholm. Och det är verkligen så.
  Den tiden räknas i hur vi lever den.
  Många jagar makt och rikedom sparar till pension. Stressar runt o har inte tid att stanna upp o se och lyssna.
  Jag själv bara 45 år har bestämt att nu får det vara nog.
  Jag ser till att leva bättre här o nu. Varför spara en massa till pension, jag kanske inte lever då eller så orkat jag inte göra nåt då. Jag gör det jag vill nu har alltid mat hemma och räkningar betald. Så vad spelar det för roll om det är 0 på kontot innan nästa lön kommer.
  Jag försöker alltid ta dagen som den kommer. Veckoplanerar för att se till att jag får tid för återhämtning. Jag lyssnar till naturen när jag är ute o går.
  Ja även jag bär orolig för detta virus, men vägrar bli en fånge. Om jag får viruset så är det mening liksom med cancer. Jag vill leva nu. Och fånga dagen.
  Var rädd om er och må hälsan vara med er.
  Namaste

  • What a philosophical person you seem to be. Living for the moment, it would appear that humanity has forgotten how to do that. /Terry Evans

 35. Hej Terry!!! jag tror precis som du att det här är ett uppvaknande för oss människor, detta pga att vi under lång tid endast har sett till vårt ego. Allt har handlat om konsumtion och pengar. Är bara så ledsen att människor måste sätta livet till pg.a. detta.

  Må gott
  EvaMarie

  • When we hear of people passing, and yes it is sad, but we can only accept it with an open heart and keep hold the memory of the feelings we had for these people, as they make their way into the spirit World, to be welcomed and received by love and understanding. Thank you! /Terry Evans

 36. Hej Terry.

  Jag skrev till en vän i dag att jag nästan önskade mig tillbaka till tiden med häst och vagn. Nu ska allt gå så fort. Till vilken nytta då?
  Vi pratade om 5g nätet. Farliga strålar.
  Vi förstör vår egen energi.
  Nä jag håller med dig. Vi måste vakna upp och lägga krut på rätt saker. Hjälpa varandra över gränserna. ❤️
  Kärlek till dig de dina.
  /Monica

 37. Kanske är det så att Moder Jord tryckt på pausknappen så att hon får återhämta sig lite. Jag är lärare i grundskolan och jag kan inte tillåta mig att känna rädsla för smitta. Visst försöker jag skydda mig så gott jag kan men om man får en spontankram av ett barn är det svårt att värja sig. Ärligt talat upplever jag att barnen för ett många gånger klokare resonemang än oss vuxna. Jag lyssnar på det de säger med stort intresse. Det borde fler av oss göra.

 38. Barfota kan vi känna hennes hjärtslag
  I skog Bland träd
  hör vi Tid som gått
  Jag viskar förlåt Skriker förlåt
  Hon ler…mjukt skratt….torkar bestämt bort tårar med barsk hand
  Ett ”se så, du orkar”

 39. Hej!

  Du skriver så fantastiskt bra & du har nog rätt i allt men jag är (en av dom) som är så ”fruktansvärt” rädd för det som händer nu, kan verkligen inte se något ljus alls..🤎

  • I understand how you feel, but I have used this expression Before: From bad there will Always come good. So do not give up! Where there is hope a new door will be opening. Thank you! /Terry Evans

 40. Hej!
  Bra och intressant text.
  Personligen tror jag att detta ska ske. Vi behöver verkligen stanna upp och tänka efter, vi behöver reflektera över bur vi lever och hur vi behandlar moder jord. Är pengar allt? Behöver vi konsumera som vi gör. Vi tävlar med grannar och vänner vem som har dyraste, värsta , bästa bilen??? Vi tävlar om vem som har viktigaste karriären??? Vi är giriga och elaka och avundsjuka, så till den grad att vi glömmer oss själva på insidan och det feta egot får styra livet. Det är ohållbart. Nu rasar luftslotten och det är bra.
  De som tror att detta är en väckarklocka, vill inte vara negativ men, tyvärr, det räcker inte för att väcka människor, det behövs en större klocka. Dessvärre tror jag att detta kommer hända igen.
  Nej, vi respekterar inte varandra, egot står i vägen……människan ska bara ha och ha. Denna lektion kommer inte lära oss något. Man kan inte börja första klass för att sedan hoppa över till fjärde klass. Vi behöver fler lektioner, i tur ordning. Det krävs många lektioner innan ska börja förstå, innan vi vaknar. Tyvärr..
  Ja, jag tror att det är ett kollektivt skapande. Vi är omedvetna om vad vi har gjort, det finns en och annan som är medveten och som kommer fortsättningsvis göra andra val men de äro få.
  Tyvärr tror jag inte att ett vaccin kommet skapas, varför, jo därför läxan ska läras.
  När ska personliga ansvaret tas för ens egna mående, livsföringen och ansvaret att få vandra på denna jord? Enkel matematik- när man inte mår bra då speglas det utåt, när man inte är sams med sig själv, då blir man osams med andra, och nu har det gått så långt att moder jord mår illa och hon säger inte inte ifrån, , hon ryter ifrån. MEN, när ska vi lyssna?
  Marie Klintebäck

 41. Hi Terry !
  You have right about Everything you wrote ! It is God`s way to show his dissapointment and anger , who was waiting very very long time and send many warnings to this planet from the beginning , but people they dont take it seriously ! To many problems , truble , such a mess that people do and cause all over the World , without to thinking a better way Close to God ! Money is nothing , many people just Think about Money , very wrong ! God need trust and belive in him , never Money , they dont exist for God !

  To many things happend on this Planet now and will continue until people take a God for serious !
  If there is somone to blame , is not God , just people who dont take him for serious and thank him for all he gave them ! That s why many bad things happend , until they all can see that only who have a Power is only himself God !

  I belive in him Always did , hope people pray and take God in they Heart not just as Words !
  People must Wake up and realize that God is only one who can do anything ! Trust in God and Jesus is a very big and important thing that all people must do and have a faith to better Life ! Only than can all be much better on this planet !

  Until that it will be more disaster , it never stop ! People must take God very seriously
  It is terrible all what happpen now i pray for all those people and i send a message to all the people , please have a faith in God !

  Hope Everything is ok with you ! My best wishes !! Take care of you !! God bless you !!
  Best regards
  Tina

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn