Jag anser att alla människor har någon slags naturlig potential och om den utvecklades skulle det hjälpa dem finna sin väg genom livet. Vad skulle kunna hända om vi hade viljan att ta steget för att komma i kontakt med denna intelligens? Det vet vi inte förrän vi tar en risk. Jag har känt många människor med stor potential och naturlig intelligens, som de valt att inte använda för att de inte vågat anta livets utmaningar. Jag tycker att det är tragiskt, men jag kan förstå deras skäl och rädsla.

Jag anser att alla människor bär på känslomässigt bagage, som då och då visar sitt fula ansikte och hindrar oss från att bryta oss fria och leva vår fulla potential. Hur kan det visa sig? Här följer några exempel:

Du hör en gnagande röst som säger…

Om du tar en risk, vad händer då om du misslyckas? Människor kommer att kritisera dig. Hur ska du hantera förödmjukelsen? 

Stanna där du är, det är en trygg plats. Du vet att du inte är tillräckligt bra.

Det är bara drömmar, det är inte värt någonting.

Det är den här rösten som många människor upplever när de vill göra viktiga förändringar i livet och göra något positivt med sitt liv. En del väljer att ignorera denna inre röst och antar utmaningen. Därmed tar de sin plats i livet, en aktiv plats där de lever i nuet.

Jag anser att vi styr vårt eget öde, men när vi antar utmaningar kan vi aldrig vara säkra på att resultatet blir lyckat. Men med varje misstag vi gör kan vi alltid lära oss något som kan bli till ett plus och inte ett minus, och erbjuda nya verktyg för vår livsresa.

Jag har tidigare blivit starkt kritiserad för mitt arbete som medium, på grund av antaganden som andra har gjort om den de tror jag är. Det är deras val och deras rättighet; det är en del av den mänskliga dynamiken, men jag står hellre på frontlinjen och tar min plats än drar mig undan till min grotta som en passiv observatör, som ser livet passera förbi.

Om livet inte erbjöd oss utmaningar, hur skulle vi då kunna utvecklas? Om jag fick 10 kronor för alla gånger jag har blivit kritiserad eller gjort misstag skulle jag pengamässigt vara en rätt rik man, men jag har funnit en annan slags rikedom som ger mig så mycket mer – en rikedom av erfarenheter.

Jag erbjuder dig en utmaning, att våga komma ut från din grotta, ta din plats i livet och upptäcka vem du verkligen är. Vem du än är så väntar den platsen på dig. Istället för att säga, jag vågar inte, våga gå över den gränsen, för livet väntar inte på någon.

Terry Evans

Föregående artikelJanuari
Nästa artikelKontroll och tillit
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn