Många av dem jag kommer i kontakt med genom privatsittningar, kurser etcetera har kommit till mig med samma problem: “Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Det är något som saknas, men jag vet inte vad det är.” En sak jag lärt mig genom åren är att mina motsvarigheter i andevärlden, guiderna, hjälper mig inse att det jag söker finns inom mig. Vad finns då inom mig? Oupptäckt, genetisk potential eller andra färdigheter som har förvärvats under min själs resor genom tidigare liv.

Jag minns när jag för många år sedan började besöka medium och hur de berättade för mig att jag skulle komma att göra särskilda saker i framtiden. De brukade säga att jag skulle bli lärare, att jag skulle skriva och en dag fick jag till och med höra att jag skulle vara med och grunda en tidning. På den tiden förstod jag inte alls vad de pratade om, för jag var ju inte medveten om dessa saker då. När jag sitter och skriver denna artikel inser jag att många av alla dessa förutsägelser faktiskt har blivit verklighet. Vad var nyckeln till att upptäcka dessa inre aspekter, som jag på den tiden inte insåg att jag hade?

Hur ofta har jag inte sagt till människor som kommit på konsultationer hos mig: Andevärlden säger att du har potential att bli det där och att göra det här. För det mesta har dessa kommentarer bara mötts av en oförstående blick eller kommentarer som: Jag skulle aldrig kunna bli det eller göra det. När andevärlden ger mig sådana insikter om mottagaren av konsultationen försöker de aktivera något inom personen för att starta en process, så att personen kommer närmare sin dolda potential.

Du förstår, det finns ingen genväg till att finna denna potential. Många försöker göra sig av med tomhetskänslan genom att köpa något nytt, kanske byta partner eller arbete, men känslan av tillfredställelse efter att ha gjort det varar inte länge och sedan upptäcker de att de är tillbaka på ruta ett igen. En del av dessa människor, som varit hos mig på en sittning eller en kurs har däremot återvänt flera år senare och sagt: ”Det mesta av det du sa om framtiden har blivit verklighet.” Varför fungerar det för vissa, men inte för andra? En del verkar stanna kvar på samma platå för alltid och inget tycks förändras, vad är det som gör skillnaden? Att ge sig in i det okända och att ta en risk är väldigt skrämmande för många och för en del är rädslan att misslyckas förlamande. Då och då hör vi den där inre rösten som säger: Jag har inte tillräckligt med erfarenhet än, jag är inte riktigt redo, kanske gör jag det nästa år eller jag har inte nått rätt nivå av perfektion än.

Jag minns att jag vid femtonårsålder varken kände något hopp eller hade något riktigt intention. Jag hade en del tankar om vad jag möjligtvis skulle vilja göra, men inget var skrivet i sten. På grund av min familjesituation var jag som ett skepp till havs utan något roder. När jag senare blev involverad i ”ande-branschen” var det ibland värdefullt att få dessa förutsägelser av medium eller från min guide.

Ofta när möjligheter har dykt upp har jag kommit att tänka på de förutsägelser som medium och mina andeguider har gett mig flera år tidigare. Jag kan plötsligt höra mig säga: ”Åh, jag minns att ett medium en gång sa att jag skulle göra något sådant.” Då har jag tänkt: Jag ska ta en risk och ta reda på vart detta kommer att föra mig. För det mesta har det fungerat, men det är alltid en risk att ta ett nytt steg eller att acceptera nya möjligheter. Men här är jag alltså idag och gör sådant som jag för flera år sedan inte trodde att jag hade intelligens att göra. På det stora hela har jag inte upplevt den där tomma känslan på flera år, men det innebär naturligtvis inte att mitt liv är riskfritt.

När en möjlighet kommer tänk igenom den noga, om det känns rätt och om du kan bortse från din rädslas röst. Ta en risk med den nya utmaning som erbjuds. För mig är möjligheter budbärare från andevärlden, som säger: ”Okej, nu är du redo, ta chansen!”

Jag kan ärligt säga, för varje risk jag har tagit har jag kommit i kontakt med aspekter av min intelligens och potential som jag inte insett att jag har. Det har varit min läxa och det är vad som har gett mig de största erfarenheterna och den största kunskapen.

Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn