När jag börjar skriva idag kan jag känna Ascalas närvaro. Han börjar prata med mig, säga ord jag har hört många gånger. Jag hör dem klart och tydligt i mina tankar:

Vi kommer från ljuset och återvänder till ljuset. Terry, när du kom till denna inkarnation mindes du naturligtvis inte den konversation vi hade med de tre spirituella mästarna, de som lever i ditt sinne och som har kontakt med den universella intelligensen. Som ung gick du till ett medium för en konsultation, genom honom fick du profetior. När tiden var inne för dig att ta ett steg framåt kunde din själs intelligens känna igen att det var dags att anta utmaningen. Genom dina handlingar och din strävan har du inte bara uppnått ditt syfte, du har uppfyllt ditt uppdrag så här långt, genom att tillåta oss, som är en del av den universella intelligensen att spela vår roll i ditt liv.

I början av vår resa försökte du ibland gömma dig för mig. Det fick mig att skratta, det var en rolig lek, men också ett tillfälle för mig att visa dig att jag alltid är närvarande.

Jag har sett dig kämpa när du har antagit utmaningarna. Jag lyssnade till en konversation som du hade med någon. När den här personen sa: ”Hur kommer det sig att du inte kan ha perfekt harmoni hela tiden?” svarade du: ”Om jag inte kände mina känslor, om jag inte hade mina svårigheter, skulle en del av mig inte vara levande.” Jag är glad att du har dina känslor, men när vi träffas uppstår alltid harmoni.

Du har många gånger färdats med mig in i ljuset och jag har visat dig många andra nivåer av existens. Jag har ofta välkomnat dig att komma in i det ljuset och det gav dig en förståelse för min värld, på så vis har ditt sinne och ditt medvetande expanderat och vuxit. Det är därför som du nu har modet att dela det med andra. De senaste veckorna har jag tydligt indikerat att jag håller på att bli en mycket större del av din verklighet. På så vis har du gett mig många fler rum i ditt sinne där jag kan kommunicera med dig.

Jag kan nu säga det här; med tankarna du har haft beträffande de högre sfärerna och den plats där jag lever har du nu nått en insikt, att du är på väg att ta dig över en ny gräns. Och det hände helt enkelt för att du lyssnade och lät mig ta med dig på dessa resor, utan krav eller förväntningar.

Jag har gett dig verktyg som du nu kan använda om du bestämmer dig för att korsa den här nya gränsen. Minns du när du levde ditt ”vanliga” liv i London och jag kom och visade dig visionen? Jag visade dig bilden av dig som pionjär, där du klev upp på hästen och följde mig. Sen dess har du korsat många nya gränser som har expanderat din kunskap och ditt syfte. På så vis har du hjälpt många andra, så att de också kan öppna upp och upptäcka sitt livs syfte.

Nu når en gammal fas sitt slut och en ny börjar. Oroa dig inte, var inte rädd, jag står vid din sida. Det är därför som jag har blivit ett stående inslag i ditt liv de senaste fem veckorna. Jag har visat dig många olika saker på sistone, och jag bjuder in dig att korsa den här gränsen med dig. Vi har redan börjat utforska vägarna och stigarna i den universella intelligensen. Jag har visat dig en del av det här nätverket tidigare, men då var du inte säker på vad det var. Nu är det inte längre fantasi – det är ett faktum.

Jag är glad att se att du har startat frekvensprogrammen. När du nyligen bad om hjälp sände jag en man vid namn Niklas in i ditt liv, som kan hjälpa dig att ta forskningen ett steg till.

När du säger: Hur kan jag uppnå det här? Kan jag bara besvara dig på det här sättet: Du har litat på mig förut och haft modet att möta din rädsla. Där jag kommer ifrån är allt frekvens och känsla. Jag har tänkt lära dig att navigera nätverket av ljustunnlar som korsar universum, för att ge dig kunskapen och informationen som kommer att tillåta dig och personer som du att lära människor vad som ligger bortom och vad dess syfte är. Ert syfte som människor av ljuset är att ta ner den medvetandenivån till att bli en del av människans medvetande. Precis som du har utvecklats och blivit medveten om min närvaro. Evolutionen har inget slut.

Terry Evans

2 KOMMENTARER

  1. Hej,
    Oj, texten träffar mig.
    Först känner jag oro och läser snabbt vidare. Men min oro bor i mina tankar. När jag hunnit en bit ner i texten känner jag mer och mer lugn och slutar läsa med ett leende på läpparna. ”Jaha, det är dags nu”. Jag vet inte varifrån tanken kommer, kanske är det för att vi pratat om frekvenserna under utbildningen jag går på hos dig, kanske från andra artiklar här i Ascala? Men när jag hade möjlighet att träffa Ascalaenergin och frekvenserna visste jag att jag mötte något starkt, som jag kände igen och att jag varit ”där” förut.
    Jag tror på att det behövs nu, i en värld där vi så lätt kommer ifrån vårt ursprung och jagar efter ytliga saker och nöjen, som inte är hållbara för att bygga trygghet och glädje. Eller mening. Vi behöver det här.

    /Carina Nikolic’

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn