Jag minns när jag var ung och sjuk i cancer. Jag minns hur jag satt vid min mors köksbord en dag och kände mig lite låg, när jag plötsligt upplevde en kraftfull närvaro i rummet. Jag hörde en röst inom mig. För mig var det en ängels röst. Änglarna talade om för mig att de kände till min svåra situation och att de hade hört mitt rop på hjälp. Dessa ord var mest troligt det viktigaste budskap jag någonsin hade fått från den andra sidan. Budskapet blev en solid bas, en del av det fundament som jag har än idag. Orden förmedlade att det var viktigt för mig att lära känna mitt mörker likväl som mitt ljus, för i mitt mörker skulle jag komma att upptäcka dolda skatter. Med tiden började dessa skatter hjälpa mig att vara mer ansvarsfull och lära mig att använda mitt eget initiativ.

De som arbetar i och för ljuset måste arbeta gränslöst mycket för att nå oss här på jorden, för att kunna ge oss den hjälp och inspiration vi behöver för att fullgöra resan vi måste göra under vårt jordeliv. Den mänskliga själen är också en del av änglarnas ämbete. Om vi vågar lyssnar till vår själ tror jag att det också är ett sätt för oss att börja samarbeta med ljuset, för att hjälpa andevärlden uppfylla sitt syfte. Jag kan personligen inte erbjuda någon formel för att göra det till en enkel uppgift, men jag har insett att änglarna har hjälpt mig många gånger.

Det finns ett gammalt talesätt: Tro kan försätta berg. Jag tror helt och fullt på en högre intelligens, men det tog lite tid innan jag tillät mig själv att erkänna änglarnas kraft och ge efter för den. Jag kan inte bevisa att änglar existerar, men jag har en djup tro som hjälper mig och när jag sänder mina tankar till dem svarar änglarna på de mest oväntade sätt. Aldrig när jag förväntar mig, utan när de känner att det är rätt tidpunkt, när jag är öppen för att ta emot deras vägledning. När jag är i kontakt med änglarnas ämbete. Dessa själar som finns där för att erbjuda hjälp, måste jag kunna ställa mina förväntningar åt sidan och med ett öppet sinne och hjärta vara redo att ta emot deras visdom, ljusets visdom. Då får de en möjlighet att ge mig den vägledning jag behöver – på deras sätt – inte så som mitt ego önskar.

För mig har änglarna många olika ansikten. Det kan vara den gamle hemlöse mannen på gatan. Det kan vara ett djur i skogen. De dyker upp överallt, redo att erbjuda sin skönhet. Jag är glad att jag tror på deras existens. Jag vet inte exakt hur saker och ting fungerar i deras dimensioner, men jag har insett att dessa ljusarbetare konstant verkar för att hjälpa mänskligheten utvecklas och nå nya nivåer av medvetande, så att vi människor och den värld vi lever i en dag kan gå vidare till en högre medvetandenivå.

Jag arbetade på en mässa för många år sen och där fanns en kvinna som sålde stenar. När jag gick förbi hennes bord klev hon fram och sa: “Jag vill ge dig den här stenen.” Hon sa att det var ett fragment från en meteorit. Jag tackade henne så väldigt mycket och satte mig sedan ner med stenen ett tag och tänkte “Hmm… vad kan detta betyda? Då kände jag plötsligt vad budskapet var. För mig var känslan jag fick genom stenen en bekräftelse på några viktiga beslut jag hade fattat. En meteorit symboliserar en otrolig kraft, som kommer från en oväntad källa, när vi minst anar. Det sade mig även att jag hade styrkan att åstadkomma det jag ville åstadkomma och att jag hade fått änglarnas medgivande.

Jag undrar om den kära damen som gav mig stenen förstod vilken betydelse gåvan hade och hur änglarna hade inspirerat henne att förmedla deras budskap till mig? Dessa budbärare finns omkring oss hela tiden och vi kommer aldrig veta hur de ser ut. Jag tror att änglarnas ämbete och dem som jobbar för ljuset finns mitt ibland oss, men de har olika ansikten. Så håll dina ögon och öron öppna. Det finns alltid en budbärare från änglarna i närheten.

Terry Evans

Föregående artikelBli vän med dina demoner
Nästa artikelEn fjäderbeklädd vän
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

 1. Intressant text.
  Min tro på änglar har varit på och av och på och av, tills jag gick en kurs som handlade om änglar och hur de kommunicerar med oss. Efter det tror jag på änglar, dock glömmer jag i bland bort dem. Jag är lite mera för andar och deras närvaro, kanske för att dom andarna har varit levande bredvid mig.
  Ibland när jag har gett healing har jag känt en närvaro som kommit och ställt sig bredvid mig. Då har jag förstått att det är en ängel som kommer och hjälper till med energi arbetet. Energin från en ängel är annorlunda kontra en ande. Den känns högre i vibrationen och starkt kärleksfull. När den närvaron stått bredvid mig har jag känt en vibration som är varm och gränslös kärlek.
  Jag har läst att det finns åtta nivåer av änglar, alla har vingar men med olika färg på vingarna. Änglarna är på uppdrag av Gud med budskap och beskyddar oss som går på jorden.
  Jag har aldrig sett en ängel men jag har känt av dem. Det har hänt någon gång när jag varit i total känslomässig kris att jag bara bett rakt ut att få hjälp och helt plötsligt har ett lugn infunnit sig.
  Sen tror jag som dig, att de kan komma i olika former, som mannen på gatan, eller djuret i skogen, Gud kastar ljus framför oss i olika former när vi själva är blinda.
  Personligen tror jag att vi har en själ som har all kunskap i sig, den finns redan där….men…vår ’läxa är att minnas vilka vi är. Hur gör vi det? Jo, lyssna på den inre rösten. Den stilla visdomen, den skapande energin och den rena kärleken har Gud ingjutit i vår själ. Det är det som finns i den inre rösten, som vill komma till tals.
  Inte jag heller har en formel för att göra det enkelt, men som tur är änglarna, andevärlden och våra guider outtröttliga ❤

  Marie Klintebäck

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn