Jag skulle vilja dela med er hur jag förbereder mig för dagen för att bevara min energi. Det är väldigt viktigt för mig i mitt arbete som lärare och medium, men alla möter vi situationer i vår vardag som kan störa eller påverka och få oss att komma ur balans.

Vi tänker mycket på våra liv, besvärande situationer som har en negativ inverkan på oss. Det går tillbaka till känslor, vi får en känsla vi inte kan identifiera, vi vet inte varför vi känner som vi gör. Det här kan ta en hel del energi och orsaka en massa stress. Det är därför jag säger till mina elever: Ha en dialog med dina känslor, låt dem vara där och omfamna dem. Stöt inte bort dem. De har så mycket information att ge dig. Jag har upptäckt att det ofta hjälper oss att identifiera källan eller problemet. Det kommer till dig och tar dig till källan: Jaha, det är alltså det här som har stört mig!

När jag gör det här sitter jag i tystnad med ett öppet sinne, utan att förvänta mig ett svar. När känslan kommer närmare mig blir den en del av mig. När jag sitter med den, börjar den att förändras. Det är som om känslan tar med mig på en resa tillbaka till källan och när den gör det känner jag mig lättare och mer bekväm, men ibland kan det här ta några dagar.

I och med den här processen ger jag känslan en möjlighet att kommunicera med mig, den gör det inte alltid med ord eller bilder, utan genom fler känslor. Det är nästan som att öppna en dörr till ett rum som jag inte varit i under ett bra tag. Plötsligt avslöjar rummet känslan där inne och det frigör den negativa källan.

Jag vet aldrig hur lång tid den här processen tar, men det intressanta är att det får mig i balans ganska snabbt, för att kunna möta dagens krav, vilka de än må vara. Känslorna vill dela sina hemligheter med dig. När du ger dem utrymme, när du frigör dem, vet de hur de ska hitta vägen till ditt medvetande. De vet hur de ska frigöra dig.

Du borde praktisera det här ibland, det är fantastiskt! Det krävs lite disciplin för att göra det, men med tiden blir det till något du inte skulle vilja vara utan. Det här har hjälpt mig mycket genom åren. Utan den här rutinen vet jag inte vad jag skulle göra. Mina känslor är mina vänner, de kommer till mig och upplyser mig och hjälper mig att ta större ansvar för mitt eget liv. Det intressanta är att du blir mer medveten om när du projicerar dina känslor på någon annan.

Terry Evans

Föregående artikelStyrda av ekonomin? En medelklasstanke
Nästa artikelI Louise Hävres målningar speglas din själ
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn