Första gången jag träffade ett medium hade jag ingen som helst aning om vad jag skulle göra med mitt liv. Jag var rastlös, utan något riktigt mål. Jag arbetade inom byggnadsbranschen och skötte det som var mitt ansvar. En del skulle nog ha sagt att jag levde ett alldagligt liv, men jag var rätt nöjd. Jag hade däremot inte riktigt någon uppfattning om min verkliga identitet. Jag visste inte ens vilken slags intelligens jag hade. Jag tänkte helt enkelt inte på det, utan levde bara mitt liv från dag till dag och gjorde det som var nödvändigt, men efter detta första möte med ett medium var det som om min inre värld exploderade. Jag hade plötsligt hittat någon som jag brann för. Det var spännande och intressant. Inget hade någonsin påverkat mig så starkt förut. Det var då min resa började.

Jag hade suttit i en medial utvecklingscirkel under en tid och börjat inse att jag hade viss potential för mediala saker. En kväll kom inte mediet som var bokat för kvällens seans i den spirituella kyrkan, så ordföranden för den spirituella kyrkan bad mig kliva upp på scenen och styra upp kvällen. Jag antog utmaningen trots att jag var rädd och det fungerade. Jag blev även intresserad av psykologi och började utforska det, ytterligare en dörr öppnades. Jag bytte jobb och arbetade som inneboende socialarbetare under ett antal år. Möjligheterna kom i rasande fart. De underliga var att jag aldrig sökte efter dem. Det verkade snarare som om jag var på rätt plats vid rätt tidpunkt. Nya dörrar öppnades hela tiden och bjöd på nya utmaningar och möjligheter inom psykologins värld. Jag var rädd att jag inte skulle kunna möta utmaningarna och leva upp till kraven.

”Under dessa mörka dagar vägrade jag bli ett offer och jag bestämde mig för att förvandla erfarenheten till något positivt.

När jag tvivlade eller var rädd brukade jag sätta mig i stillhet och känna efter. Jag ville inte att beslutet att mina beslut skulle vara egobaserade. Om det var rätt brukade jag höra: ”Gör det, gör det.” Mitt svar var alltid: ”Kommer det att fungera?” Det enda svar jag fick var: ”Gör det bara. Ha tillit!” Till och med min sjukdomsperiod visade sig vara en bra utmaning. Du kanske tänker: “På vilket sätt?” Under dessa mörka dagar vägrade jag bli ett offer och jag bestämde mig för att förvandla erfarenheten till något positivt. När jag ser tillbaka på det här idag kan jag se vilken kreativ period det var. Idag förstår jag att det var då jag verkligen började förstå betydelsen av känslomässig intelligens.

Jag minns dagen då en kvinna från Island ringde mig och bjöd in mig att arbeta för henne på Island. Min första reaktion var panik, men efter att jag suttit i stillhet och väntat på att den där speciella känslan av frid skulle infinna sig, vilket den gjorde, insåg jag att det var dags för en ny möjlighet och att ta en risk. Det var början på mitt professionella arbete som medium.

Med varje risk jag har tagit har jag alltid hört dessa ord viskas: ”Hjälpen kommer”. Det finns aldrig en perfekt tidpunkt för att anta nya utmaningar och ta tillfällen i akt. Tänk om jag istället hade intalat mig själv att jag inte var redo, att jag behövde mer tid eller sagt: Jag gör det nästa år? Hur hade mitt liv då sett ut idag?

”Jag insåg inte vilken intelligens jag hade, att jag kunde vara så kreativ.

När jag ser tillbaka på den där 22-åringen är det förbluffande att tänka på vad jag faktiskt gör idag. Min inre värld är en mycket större plats än den var på den tiden. Jag insåg inte vilken intelligens jag hade, att jag kunde vara så kreativ. Ja, det har funnits stunder då jag också haft tusen ursäkter till varför det inte är rätt tillfälle att göra något, men tvivel och rädslor är också nödvändiga. Utan dem kan vi inte finna vår medelväg, sanningens väg. Den vägen har hjälpt mig att ta vara på min potential och förstå vilken intelligens som krävs för att vara kreativ. Det är därför som mitt företag heter just Creative Experiences Terry Evans AB.

Så jag tackar Ascala och hans team för att de har hjälpt mig att inse vem jag verkligen är. Jag tackar dem för att stödet och modet de har gett mig, för den medkänsla de har visat när jag gjort ett misstag och orden de viskat: ”Misstag är en del av lärande processen, så samla dig och fortsätt framåt. Vi går vid din sida.”

Den största gåva de har gett mig är privilegiet att få vara en kanal för dem, så att andevärldens ord kan spridas över världen.

Terry Evans

Föregående artikelSyftet med storseanser
Nästa artikelVad rör sig i huvudet hos våra djur?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn