Min intuition har alltid varit närvarande, så långt tillbaka jag kan minnas. Den fanns bara där. Jag brukade få känslor eller insikter om människor eller situationer som jag befann mig i. Jag insåg att om jag bara lyssnade till dessa intuitiva känslor kunde det ofta hjälpa mig att inte göra misstag. Ju mer jag använde den i mitt vardagsliv och gav den utrymme, desto bättre började den fungera för mig.

Jag insåg tidigt att intuition och andekontakt är två skilda ting. Intuition kan ge mig insikt om en persons inre, hur personen tänker eller känner. Den kan varna mig när det föreligger fara. Väldigt ofta har det hjälpt mig att inte fatta dåliga beslut. Alla har intuition, men vi är medveten om den till olika grad. Jag tror att det är något medfött, vi måste bara våga använda den och lyssna till den.

Jag minns de gånger jag har ignorerat min intuition och vad den har haft att erbjuda. Ibland har det gjort mitt liv mycket mer komplicerat än det hade behövt vara. Det är ett helt eget språk, som har många fördelar. Intuitionen ger mig ofta svar som min logik och mitt behov av att analysera inte kan ge. När jag tar kontakt med en person eller en situation kan intuitionen till exempel varna mig för fara: Gå inte in i den situationen, Terry! Lyssna till dina känslor.

Intuitionen kommer på olika sätt. Jag kan få en bild och/eller en känsla. Den kan komma genom insikt, som en Aha-upplevelse. På vilket sätt den än kommer, så har jag lärt mig att lyssna. Ibland har det varit en kamp när den har berättat sådant som jag inte har velat höra. När jag möter främlingar och skakar hand med dem kan jag få känslan: Den här personen säger inte sanningen eller är inte pålitlig. Ibland kan jag få känslan: Jag har inte hört från den där vännen på ett tag, och plötsligt kontaktar personen mig, helt oväntat.

Intuitionen kan även hjälpa dig om du inte är riktigt säker på vad ditt nästa steg är, plötsligt kan du få insikt om vad ditt nästa steg bör vara. Det finns otaliga exempel på hur den kan bli ett positivt och konstruktivt verktyg i ditt liv.

Min största lärare har varit när jag har följt min intuition och agerat utifrån den. Då har jag förstått om det var intuition eller bara mitt ego, eftersom det har hjälpt mig att ta nästa steg eller för att jag har fått ett positivt resultat. Ibland har den till och med skyddat mig från fara. Det har funnits tillfällen då jag ångrat att jag inte lyssnade till den, det är inte alltid lätt när våra känslor är involverade, de kan förblinda oss. När du däremot kan åsidosätta dina egna känslor och lyssna till informationen intuitionen ger dig är det ett mycket bra verktyg, som kan hjälpa dig att ta steget ur knepiga situationer och hjälpa dig att lösa problem. För min del har det varit en jättefin följeslagare på min färd genom livet. Jag har också upptäckt att det har gjort mig mycket mer kreativ, den har varit en riktigt bra problemlösare. Vid två eller tre tillfällen har intuitionen till och med räddat mitt liv.

Jag vill återigen säga, lyssna till intuitionen med ett neutralt sinne och agera utifrån den, ta en chans! Om du vågar lyssna kommer det att skapa frihet. Tillåt inte dina rädslor eller ditt intellekt att ta över. Jag skulle vilja utmana dig! Prova att följa din intuition under en månad. Ge din intuition, din magkänsla utrymme, agera utifrån den och använd den. Jag skulle gärna vilja ha respons på hur det påverkade dig eller fick dig att inse saker om dig själv.

Om du ger intuitionen utrymme i ditt liv kommer den att ta dig till platser du aldrig visste fanns inom dig. Nästa gång intuitionen knackar på bjud in den.

Terry Evans

Föregående artikelResan till Kina väckte sedan länge glömda minnen
Nästa artikelSpökjakt ingen barnlek
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn