Något jag har lärt mig genom åren jag arbetat som lärare är att jag kan säga samma sak till 20 människor och de kommer alla att ta emot det på sitt sätt. Det beror delvis på hur jag undervisar, men vi är alla olika, med olika medvetandenivå och olika sätt att uppfatta information.

När jag kommunicerar med en individ försöker jag få en känsla för vem personen är. På så vis har jag lyckats hitta ett språk som en individ eller en gruppdynamik kan vara öppen för. Jag tycker att det är mycket viktigt att utveckla den förmågan för att kunna göra sitt yttersta för att få kontakt med individen. Jag lyssnar alltså till hur personen får mig att känna och det kan vara mycket användbart för att skapa kontakt.

Det spelar ingen roll vilken bakgrund vi har eller vad vi arbetar med. Jag har personligen haft lärare som har varit högutbildade, de har haft omfattande kunskap, men inte förmågan att kommunicera för att nå människor.

I mitt arbete som medium, healer, lärare, när jag skriver för Aftonbladet Söndag eller arbetar för tv försöker jag alltid få en känsla för personen. Det ger mig en profil av vem personen är och var den står. Jag har lärt mig att göra det, men det har tagit tid.

Å andra sidan när andar kommunicerar med mig måste de använda samma teknik. De måste profilera mig, vad jag kan och inte kan göra. De känner till mina svagheter och mina styrkor, så när de kommunicerar med mig är det på ett språk jag förstår. Sen måste jag i min tur förmedla vidare informationen till mottagaren. Ord är inte alltid tillräckligt. Ibland är ord utan känslor värdelösa, i synnerhet när du försöker kommunicera med elever eller en mottagare av ett budskap.

När jag får brev i mitt arbete för Aftonbladet Söndag läser jag texten och sitter med den ett tag och känner in den. Det är när jag känner in den som jag verkligen lyssnar till vad personen säger eller frågar efter. Ju mer jag försöker utveckla den här förmågan, desto mer blir jag även eleven. Som lärare öppnar det upp min inre värld och visar mig andra sätt att förbättra förmågan jag har.

När jag har arbetat med medial undersökning där det pågår en hel del paranormal aktivitet lyssnar jag till familjen. Då får jag en bild av vad som händer inom just den familjens dynamik. Alla hus bär på sina minnen och när jag tar in dem känner jag dem också och sätter ord på dem.

Vilket yrke vi än har så har vi känslor och om vi lyssnar till känslorna ger de oss viktig information. Så nästa gång, hur än du känner att du vill kommunicera i ditt arbete, med din partner eller dina barn, prova samma teknik. Jag tror du kommer att upptäcka att det öppnar upp nya dörrar. Det är en fantastisk resa.

Terry Evans

 

 

Föregående artikelRensa ut
Nästa artikelVåga dela dina tankar
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn