Som jag har sagt många gånger, mitt viktigaste klassrum är livet. Det är vad som ger mig störst erfarenhet och insikt om mig själv. En sak vi verkligen behöver vara försiktiga med tron på att alla medium bör arbeta på samma sätt. Vi har alla vår egen sanning och åsikt och människor kan enbart arbeta utifrån sin egen sanning, hur de ser på saker och ting.

Min guide, Ascala, har ofta haft konversationer med mig och han har sagt detsamma. Att lära sig som medium handlar inte enbart om att vara i klassrummet. Här om dagen pratade jag med en man som anser sig vara en mycket spirituell person. Hans metod är att praktisera yoga och att vara vegan. Gör det honom spirituell? Det är hans tro, vem är jag att döma? Ibland har jag inte trott på andra människors tillvägagångssätt, men de har rätt att jobba och på sitt sätt, oavsett vad jag tycker.

Mitt sätt är inte det enda sättet. Jag är inte ”vägen, sanningen och livet”. Min filosofi som medium är att bara vara den jag är som person, mediumskapet är bara en del av mig. Naturligtvis blir det inte alltid rätt, men utmaningen är att lära sig med ett öppet sinne och att inte gå i fällan och tänka att jag/vi har patent på sanningen.

”Det är viktigt att vända spegeln mot sig själv ibland.

Något som jag tycker är sorglig är hur medium och healers fortfarande ofta behandlar varandra: Mitt sätt är rätt, ditt är fel. Jag hör ofta prat om vem som är ”bäst”. Vi kan alla hamna i fällan där vi tror att vårt sätt är det bästa sättet, men det är inte alla som har samma uppfattning om världen. Jag har själv gått i dessa arrogansfällor tidigare. Det är inte en lätt uppgift att följa en slags medelväg, men när vi medium beter oss så här, var finns då ljuset och kärleken som det så ofta pratas om?

Ibland möter jag utmaningar som är riktigt svåra att hantera känslomässigt. Jag hade ett affärsmöte med en man för några veckor sen. Han var väldigt otrevlig och inte alls behaglig i sitt sätt. Jag reagerade, vilket även andra mötesdeltagare gjorde: Vad händer här!? Naturligtvis är det okej att ogilla någon, men jag tycker inte om fientlighet av något slag eller människor som försöker förödmjuka andra. Kanske kan jag vara sådan själv också? Det är viktigt att vända spegeln mot sig själv ibland.

Då och då möter jag sådant som breddar min vision för världen och förhoppningsvis för andra individer. Något jag är helt säker på är att jag inte har tänkt skapa en image som inte är jag. Jag kan bara jobba utifrån den jag är, men jag kan naturligtvis utvecklas. Som medium måste du vara ärlig. Det räcker inte att ta in informationen. Det handlar också om hur vi kommunicerar det.

”Det är viktigt för mig att bara vara Terry och att arbeta med den gåva jag har fått privilegiet att arbeta med.

För många år sen försökte jag vara det människor anser en spirituell person ska vara. Jag hade varit på storseanser och lyssnat på föreläsningar. En del av dem som höll föreläsningarna kunde ge intryck av att de hade uppnått perfekt balans. Balansen jag söker efter idag är att vara sann mot mig själv. Det är viktigt för mig att inte tro att jag kan vara allt för alla. Det är viktigt för mig att bara vara Terry och att arbeta med den gåva jag har fått privilegiet att arbeta med.

När vi är ärliga och arbetar för mänsklighetens bästa då är vi jordade. Människor har sagt till mig: Men, Terry, du gör misstag ibland! Det är svårt för dem att tro att jag gör misstag. Mitt klassrum är att lära mig av mina misstag, att behålla kontakten med mig själv som person och att inte tro att jag kan fixa allt.

Terry Evans är min bästa lärare, för det finns en del inom mig som talar om för mig när jag har gjort något fel och när jag bör förbättra min attityd. Mitt inre jag är en rätt god vän med ett gott sinne för humor. Min dagliga följeslagare. En bra utmaning i livet är att kunna säga: Jag gjorde ett misstag, jag ska försöka att inte göra det igen. Det är en av de svåraste utmaningarna, att lära sig acceptera sina misstag och att hitta ett sätt att rätta till dem.

När jag förbereder mig för dagen vet jag aldrig vad som kommer att hända eller hur det kommer att påverka mig, men den största friheten är att erkänna mina misstag och att inte gömma dem. Jag kommer aldrig att bli perfekt. Jag vill bara vara stark nog att anta utmaningarna det dagliga livet bjuder på.

Det kommer att bli intressant att få höra vad ni har hatt saga om det här. Hej då! Vi ses!

Föregående artikelRoliga minnen
Nästa artikelVem äger rätten till änglarna? Del 2. Guds Lejoninna
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn