Många kommer till mig och frågar: “Hur kan jag stänga ner?” Människor som går för snabbt fram med sin mediala utveckling upplever ofta att de är öppna, och tror att andevärlden ligger bakom allt de ser eller känner. Faktum är, när du har öppnat upp blir du liksom en dumpningsplats för alla andras känslor, i synnerhet om du tror att det är din uppgift att rädda människor från sina personliga problem. Innan jag arbetar öppnar jag upp och efter att jag avslutat mitt arbete stänger jag ner, och då är jag bara Terry. Jag går inte omkring öppen hela tiden.

Bergsmeditationen är ett utmärkt verktyg för att öppna upp och stänga ner till andevärlden och den kan föra dig till olika medvetandenivåer. Mina guider har ofta visat sig i Bergsmeditationen. Det var de som lärde mig att använda den. Meditationen har väglett mig till platser inom mig, som jag inte visste att jag hade. Denna form av meditation har även hjälpt många andra människor. Den har också varit en del av ett forskningsprojekt i Kina, där den också har visat hur värdefull den är på andra sätt.

Grey Owl är en annan karaktär i mitt team. Under många år har han också väglett mig. Han tog med mig på en resa in i min inre värld. På ett väldigt vänligt och försiktigt sätt presenterade han aspekter hos mig som hade en negativ inverkan på mig som person. Han talade om för mig att dessa negativa aspekter skulle komma att hindra mig om jag inte jobbade med dem och förde ut dem i ljuset. Det skulle kunna ha en effekt på mitt arbete som medium. Dessa hinder, vi kan kalla det mitt ego, skulle kunna förorena budskapen jag ger från en andekontakt.

Han berättade även att jag skulle upptäcka att jag hamnar i samma situationer, om och om igen, om jag inte arbetade med detta och det skulle inte gynna mig på något vis. Sen den första gången han presenterade sig för mig, i slutet av åttiotalet, har han tagit med mig på en otrolig resa där jag fått se vem jag är som människa. En av de svåraste utmaningarna vi människor har är att möta den vi verkligen är. Det mest fantastiska under denna resa var; när jag upptäckte nya sidor hos mig själv, märkte jag också att det som var en karaktärssvaghet blev en styrka när jag tog fram den i ljuset.

Ja, vi kan bli en kanal för andevärlden, men jag tror inte att det är vad som gör oss till andliga personer. Vi måste bli medvetna om våra egon och hur de verkar. När jag har mött egot och konfronterat det har jag upptäckt en frihet inom mig själv som jag aldrig haft förut. Jag fick självförtroende att möta nya utmaningar från Ascala och Grey Owl. På så vis kunde jag lämna aspekter som inte längre gynnade mig. Jag upptäckte att jag hade andra färdigheter och jag utvecklade en ny attityd.

Som medium och i arbetet med personlig utveckling, eftersom jag har Bergsmeditationen att vända mig till, skulle man kunna säga att jag har fått ett pass till medvetandenivåer som mitt ego eller mitt intellekt aldrig skulle kunna nå. Jag känner inte längre att jag måste vara allt för alla. Jag kan göra misstag och be om förlåtelse. Det har lett till att jag har en mycket bättre arbetsstruktur i mitt liv. Jag sätter gränser. Det viktigaste av allt som det lärt mig är att ingen människa kan vara allt för alla. Som medium och healer kan du inte vara allt. Andarna verkar genom dig och använder dig som kanal.

Mina guider vill bara att jag ska vara Terry Evans och ta mer ansvar för mitt eget liv, därför har Bergsmeditationen visat sig vara en mycket värdefull vän och resesällskap när jag följer min väg genom det dagliga livet. För bara några minuter sen pratade jag med en av mina före detta elever som har jobbat med Bergsmeditationen under många år. Helen Engström heter hon och hon har själv skickat oss en artikel där hon berättar om sina erfarenheter av metoden: En Bergsledares upplevelse av Bergsmeditation

Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn