Jag minns dagen för många år sen när jag plötsligt fick en oväntad besökare. På den tiden bodde jag i en väldigt liten enrumslägenhet. Jag lyssnade på en Simon and Garfunkel skiva och låten Bridge over troubled waters spelades. Det var min favoritskiva just då. Jag hade påbörjat min resa med mediumskapet och satt i en diskussionsgrupp där vi pratade om spiritualism och filosofi. Min lärare på den tiden var Blanche Tilling. Hon var i 95-årsåldern och ordföranden för den spiritualistiska kyrka som jag var medlem i. Jag hade även suttit i en medial utvecklingsgrupp under en tid, så mycket hände väldigt snabbt.

Jag öppnade mina ögon och framför mig stod Ascala. Jag kunde se honom med blotta ögat, eller mitt tredje öga. Han bar en klädedräkt med den tibetanske munkens färger. Jag kunde se hans hudfärg. Jag var mållös. Sen började han prata med mig genom telepati. Jag hörde hans röst inom mig och utanför mig. Jag vet inte hur länge det pågick, det kändes som en evighet. Det var som om tiden stod stilla. Han hade aldrig visat sig så tydligt eller kraftfullt förut. Aldrig någonsin hade jag upplevt sådan kärlek; det var förbluffande! Genom hans blotta närvaro visste jag att jag ville ha den här besökaren från den högre intelligensen nära mig och att jag aldrig ville förlora kontakten med honom.

”Jag hade varit medveten om hans närvaro tidigare, men så här stark kontakt hade jag aldrig någonsin haft med den högre intelligensen.

När Ascala talade med mig om min framtid och om arbetet vi skulle göra tillsammans kände jag mig så trygg och säker, mer än jag någonsin gjort tidigare. Den dagen öppnade han upp mitt hjärta på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Jag visste att hans närvaro var en stor lärdom. Hans blick såg rakt igenom mig när han sa till mig:
– Jag är en del av dig och du är en del av mig. Vi måste samarbeta som en enhet och med ett öppet sinne. En del av ditt öde, den viktigaste biten av alla, är att möta dig själv och upptäcka essensen av den du är samt att möta och bli av med karmiska problem, som du har med dig från ett tidigare liv, och att uppfylla ditt syfte, ditt karmiska uppdrag i det här livet.
Jag lyssnade bara; jag förstod inte allt logiskt. Vid ett tillfälle sa han:
– Allt kommer att uppdagas för dig på vår gemensamma väg, steg för steg.

Han hade öppnat en ny dörr till hans värld och min inre värld. Jag hade varit medveten om hans närvaro tidigare, men så här stark kontakt hade jag aldrig någonsin haft med den högre intelligensen. När jag ser tillbaka på åren som gått kan jag se att Ascala verkligen har infriat sina löften så här långt. Han är en magiker för mig, för han kan väcka magi, magin som ligger dold inom mig.

”Jag kom vid den tidpunkten eftersom ditt sinne började öppnas och du var redo att bara lyssna.”

Ascala besvarar inte alla mina frågor och löser inte mina problem, om han gjorde det, vad skulle jag då lära mig? Det tog mig tid att förstå att han gav mig glimtar av mig själv, visade mig en spegel av vad som skulle kunna ligga framför mig. Jag inser nu att han har sänt ut andra lärare till mig, inte när jag krävt det, utan när jag har behövt det. Mitt verkliga klassrum är vad jag konfronterar inom mig själv, kanske något som inte har avslöjats tidigare. Kunskapen och alla de verktyg jag användning av finns redan inom mig, jag behöver bara lära mig att upptäcka dem och att använda dem.

Jag kunde inte framtvinga det här mötet med Ascala, det bara hände, när tidpunkten var rätt, men han poängterar något för mig nu när han lyssnar till mina tankar:
– Jag kom vid den tidpunkten eftersom ditt sinne började öppnas och du var redo att bara lyssna. Du insåg att du kunde lita på mig och då lärde du dig också att komma över mycket av den rädsla som finns i ditt sinne, och på så vis gav du din potential och ditt syfte mycket större frihet att arbeta.

Terry Evans

Föregående artikelLivet är som en chokladask…
Nästa artikelStegEt(t), Del 4: High five
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Är en sökande människa. Min man hade skrivit en liten bok som han tänkte ge ut julen 1995.dagen efter den var klar ramlade han och gick över till andra sidan .Är det förutbestämt när vi ska gå över till andra sidan .Funderar mycket på detta.Är tacksam för ett svar.H.Fredriksson.

    • In many cases yes, but there are certain times when it is not. So I cannot give you a clear answer to that, Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn