Jag minns när jag började lära mig att köra bil, jag klarade uppkörningen på första försöket. Vilken frihetskänsla – Jag är fri! Jag kan köra vart jag vill. Det intressanta var, när jag började köra och fick mer erfarenhet insåg jag att det fanns så mycket mer jag behövde lära mig. Jag behövde mer erfarenhet. Det blev några små missöden, men sen började jag inse att det bara var början. Jag blev med tiden en mer erfaren bilförare, mycket mer medveten om vad man bör och inte bör göra.

Vart vill jag komma med det här? Jag tänker på alla människor som kommit till mig på kurser och blivit diplomerade. Diplomet säger: ”Ja, jag anser att du nu har verktyg för att bli mycket mer ansvarsfull”, men det har funnits dem som faktiskt börjar tro att de kan göra allt med diplomet i sin hand. Sorgligt nog har jag sett några av dem falla platt, eftersom de hade för bråttom. De var inte redo och de glömde bort att det finns ett team som arbetar med dem och stöttar dem.

Jag minns en person som kom på en femdagarskurs en gång, en så kallad smörgåsbordskurs. Efter dessa fem dagar gick personen ut och marknadsförde sig som medium. I sin iver började personen göra misstag och göra saker för att vara till lags som medium. Människor som har bråttom går normalt i väggen eller så hinner saker och ting ifatt med dem, förr eller senare.

”Naturligtvis kan det vara en besvikelse när man inte kan ge det klienten vill höra.

När jag arbetar för andevärlden är jag medveten om att jag är uppkopplad mot en mycket högre intelligens, den universella intelligensen, vilket för mig är densamma. När jag ser tillbaka på mitt eget mediumskap kan jag minnas de misstag jag gjorde och jag kan förstå varför – för att jag var för ivrig. Jag har även varit tvungen att erkänna varje misstag jag gjort, annars skulle jag ha hamnat på samma plats igen.

Naturligtvis kan det vara en besvikelse när man inte kan ge det klienten vill höra. När jag ser tillbaka på de bra och inte så bra upplevelserna jag har haft kan jag se att det har breddat min erfarenhet, hur jag ska arbeta med människor och vara medveten om fallgroparna som vi kan trilla ner i när vi har bråttom.

Jag har sagt det här förut och jag kommer att säga det igen, jag har sett så många människor gå in i väggen för att de har haft bråttom. Så vilken utbildning du än har, använd verktygen, för kombinerat med tålamod och tolerans kommer du att lära dig vara en bättre kanal och en bättre kommunikatör. I början vill vi ha uppskattning, att bli sedda för vad vi kan göra, men ha tålamod och ta god tid på dig. Glöm inte att andevärlden och ditt team går vid din sida!

Kanske har mina ord visat dig aspekter av dig själv, som du behöver arbeta med? Det är vad jag måste göra varje dag.

Terry Evans

Föregående artikelNya upplevelser
Nästa artikel#2 Fjärilsmöte – flickan som klappar fjärilar
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn