Många människor pratar om andeguider, men jag kan bara tala utifrån den relation jag har haft med mina guider, i synnerhet Ascala. Han är huvudpersonligheten, så att säga. En del av hans arbete är att hålla ett öga på mig.

Ibland tar Ascala ett steg tillbaka, för att han vill se hur jag kommer att hantera saker och ting när jag försöker att lösa problemet, och då, när mitt sinne slutar söka, använder han sitt sinne för att sända mig ledtrådar så att jag kan börja lösa problemet. Jag kanske kommer att tänka på någon som kan hjälpa mig, det bara dyker upp.

Om jag befinner mig i en situation är helt ny för mig, som jag varken har kunskap om eller erfarenhet av att hantera. Det intressanta då är att jag plötsligt träffar någon som kan lära mig och hjälpa mig med dilemmat eller problemet jag står inför. Det här har hänt mig många gånger. Någon har kommit in i mitt liv för att lära mig, någon med kunskap som jag inte har.

Dessa besökare verkar komma från ingenstans, normalt vid rätt tidpunkt och på rätt plats. Vad har det här fått mig att inse? Ge och du ska få, som talesättet säger. Varje gång jag möter en sådan person, som kommer in i mitt liv, är det väldigt viktigt att vara ödmjuk och lära sig av det personen kan ge. Det är lösningen på problemet. Jag har aldrig varit tvungen att söka efter dessa människor.

”Sänd ut en fråga till din guide och jag är säker på att du kommer att få vägledning, men inte alltid så som du vill eller förväntar dig.

Läxan för mig är att hjälp alltid finns tillgänglig om jag söker hjälp utan krav eller restriktioner. Det är inte alltid lätt att lita på att det är så, men av erfarenhet vet jag att det är så det fungerar. Något att ha i åtanke: HA TÅLAMOD. Det förhindrar att jag söker efter svaret, för jag vet att det kommer till mig.

Jag minns en chef jag hade för många år sen. En bra man, en framstående ledare inom byggnadsbranschen. Han brukade alltid säga: ”Om du inte vet – fråga. Var inte rädd för det. Låt inte rädslan att göra misstag sätta stopp för dig och hindra dig från att komma vidare.”

Nästa gång du har ett problem eller är i en situation som du inte kan lösa, kom ihåg: Det är inte förödmjukande att säga ”Jag vet inte”. Sänd ut en fråga till din guide och jag är säker på att du kommer att få vägledning, men inte alltid så som du vill eller förväntar dig. Guider finns inte där för att göra allt för dig, men de kan öppna dörrar eller föreslå saker.

Det är en skön känsla att veta att jag har en följeslagare som vakar över mig.

Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn