Med min guide Ascalas hjälp har jag aldrig tillåtits bli självbelåten som medium eller i min kontakt med Ascalaintelligensen. Han har lyckats mycket bra med att koordinera min andliga och personliga utveckling, och synkroniserat dem med min mediala utveckling. Han har alltid betonat att de måste vara synkroniserade för att uppnå sitt syfte. Mitt mediumskap har utvecklats genom åren, men det fantastiska är, varje gång jag har känt att jag är där har jag egentligen bara nått ett vägskäl och det är då Ascala har trätt in och sagt: Du är nu redo att gå till nästa steg i din utveckling.

När det är dags för nästa steg talar han aldrig om för mig exakt hur jag ska göra det. Det han gör, som han är väldigt bra på, är att tala om för mig att det är dags för oss att utforska nya dimensioner, så att jag kan se och upptäcka nya verktyg som kommer att assistera mig i min utveckling. Varje gång jag möter dessa vägskäl måste jag själv inse vad det är. Han ger mig idéer och insikter. När den här inspirationen kommer till mig startar en ny process, som jag också måste jobba med. Den här processen kan ta lite tid. För att uppnå dess syfte måste jag tillåta mitt sinne att ta in de olika slag av information han ger mig så att det kan koordineras.

När processen är klar kommer en oväntad möjlighet min väg utan att jag behöver söka efter den. När en möjlighet som känns rätt kommer till mig måste jag ta den för att kunna starta nästa fas. Jag måste ta risken, vilket jag varit tvungen att göra många gånger. Genom att praktisera detta har jag kommit närmare Ascala och mitt livs syfte.

Andlig utveckling eller personlig utveckling är aldrig statisk. Om vi tillåter den att bli det stagnerar den. Ibland kan jag tycka att saker och ting har stannat upp och tänka: Var är han? Vad är det som händer? Det enda Ascala egentligen har gjort då är att han har backat och fått mig att sakta ner, för att ge mig tid att hinna ifatt honom och synkronisera med honom. Det är vad han har gjort med mig under de senaste tre åren.

Vad medför det? Inom mig uppstår en period av självrannsakan och sen börjar jag förstå vad jag är redo att släppa taget om, lämna över till någon annan eller bara lämna bakom mig. När jag lämnar ett gammalt sätt att göra något är mitt sinne tillräckligt öppet för att jag ska inse att jag vill göra nya saker, att jag vill fortsätta utforska och anta nya utmaningar. Det kan vara något av en skrämmande tid.

Varje gång min utveckling som medium tar ny riktning och jag följer den vägen med ett öppet sinne expanderar mitt medvetande. Till exempel min syn på mediumskapet när jag började vid 22 års ålder är helt annorlunda jämfört med den bild jag har idag. Jag har också kunnat lägga gamla verktyg, som inte längre fungerar för mig, åt sidan och utveckla nya verktyg.

Något Ascala har lärt mig är att han endast kan arbeta genom mig om jag är öppen och mottaglig för nya möjligheter. Om jag inte hade klivit fram och accepterat när en ny era i mitt arbete är på väg att börja skulle Ascala intelligensen inte ha kunnat ta mig vidare. Den intelligensen har haft stor del i upptäckandet av vem jag är och vad mitt naturliga syfte i detta liv är. Resan har möjliggjort för mig att förverkliga potential som jag aldrig visste jag hade, och det är vad som är så spännande med dessa olika faser i min utveckling. Det här betyder att jag nu är redo att dela saker om mig själv och mina erfarenheter som jag aldrig varit redo att göra tidigare.

Jag kommer att skriva artiklar om dessa insikter här i Ascala News. Jag vet inte vart det kommer att föra oss, men min önskan är att det kommer att ha samma effekt som min blogg har haft, där jag har delat mina tankar och känslor med många människor.

Terry Evans

Föregående artikelJag lever i två världar
Nästa artikelEnneagrammet – Ett personlighetstest
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Jag är helt enig, det är först när jag stannat upp och jobbat med att acceptera att förändring tar tid och att det är en process, som själva förändringen verkligen tar fart. Tack för en bra artikel????????

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn