Jag skulle vilja gå tillbaka till tiden när min resa började. Jag minns när jag gick till ett medium för första gången och hur han gav mig utmärkt bevis. Jag minns hur jag kort efter gick med i en medial utvecklingsgrupp. Jag var euforisk, jag kunde inte få nog och under denna period dominerade det här mina tankar och mitt dagliga liv. En helt ny värld hade öppnats upp för mig.

Det tog tid för mig att komma ner från molnen, men sen insåg jag att enda sättet att dra nytta av min utbildning var att ta god tid på mig. Ju mer jag skyndade på, desto mer tog mitt ego över och jag förlorade kontakten med min nya vän, som jag senare förstod var Ascala, min guide. På den tiden var jag ju mycket yngre och i vissa avseenden naiv.

Det är så viktigt att inte låta det här ta över ditt liv helt och hållet. Det bör bara vara en del av ditt dagliga liv. Om du vill behålla god kontakt med andevärlden, ha inte för bråttom. De kommer att sända dig ett tillfälle tydligt och klart, när du är redo för det, du kommer inte att behöva söka efter det.

I början av den mediala banan är det underbart att höra att det du sagt stämmer, som jag sa börjar ett helt nytt liv inombords. Vad du än tycker om andevärlden, så är ditt jobb inte att ge alla råd eller tala om för mottagarna hur de ska leva sina liv. Det är inte andevärldens syfte. Det är däremot vad många oerfarna medium blir indragna i, de tror att det är deras uppgift att rädda andra människor. Bli inte känslomässigt involverad i klienternas liv. Den största uppgiften i början är att komma ihåg att du bara är en neutral kanal och att din uppgift endast är att förmedla informationen som du tar emot från en andekontakt, oavsett om det är som medium eller healer, utan att det påverkas av dina egna tankar, eller krav som andra ställer på dig.

Din andeguide vet redan allt om dig, det hela låter väldigt simpelt, men det som har hjälpt mig att behålla mina fötter på jorden är att bara vara Terry och att inte tillåta mig att förlora min identitet. När jag bara är en neutral kanal för andevärlden blir det så mycket mer effektivt än att försöka lösa allas problem eller att svara på allas frågor. Det är inte mitt jobb, men så många medium och healers går i denna fälla och det kan vara skadligt för dem. De kan i slutändan bli känslomässigt utbrända.

Efter att jag hade lämnat det euforiska tillståndet började jag inse att den snabbaste vägen var att ta en dag i taget och lära mig mekaniken bakom det jag arbetade med, vad man bör och inte bör göra. Du kanske befinner dig på samma plats? Om du bestämmer att du vill lära dig dessa saker sök upp en bra lärare, som är ärlig och inte ger intryck av att veta allt. En lärare som håller dig jordad och poängterar när du gör misstag och när du är nära att gå i fällor – bara för att du är för ivrig.

Jag skulle också vilja poängtera, om du befinner dig i ett sådant euforiskt tillstånd som jag pratar om – allt du känner och ser kommer inte alltid från andekontakter. Efter alla dessa år har jag lärt mig skillnaden mellan vad som kommer från mig, från en annan persons tankar, vad som kommer från huset – om jag gör en undersökning, eller vad som verkligen kommer från en ande. Men det har tagit några år att lära sig särskilja vad som är vad, men det gör verkligen mitt liv lättare.

Andevärlden gav mig ett löfte för många år sedan. De sa: ”Om du är ärlig och håller din kanal ren kommer det alltid att finnas arbete för dig.” Jag har gjort mitt yttersta för att följa dessa riktlinjer, och det har funnits tillfällen när jag har kämpat lite. Något jag måste påminna mig själv om varje dag är att inte göra mig själv större än jag verkligen är. Andevärlden höll sitt löfte och har ända till dags dato, tagit med mig på en otrolig resa. Inte bara för att utvecklas som medium, utan även som människa. För det är jag evigt tacksam.

Terry Evans

Föregående artikelMamma till tre pojkar
Nästa artikelÄr du en andlig pionjär?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

3 KOMMENTARER

  1. Tack Terry för dom orden, behövde bli påmind. Lycka till med allt det nya. Må så gott och ha det bra. Anna-Lena i norr

  2. Hej Anna-Lena! Vi har problem med Terrys login idag, så jag fick hjälpa honom att svara. Kram, Viktoria

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn