Jag har skrivit en del artiklar där jag nämnt den forskning jag gjort tillsammans med kinesiska och svenska forskare under de senaste tio åren. Jag har förstått att resursen vi medium använder är mycket större än vad vi ens skulle kunna börja föreställa oss. Jag har hittat ett sätt att ta mig till nio olika medvetandenivåer genom att använda en teknik som andevärlden har lärt mig. Under de senaste fyra åren som jag använt tekniken med Bergsmeditationen, som är teknikens ansikte och resurs, har andevärlden tydligt visat mig länken mellan andlighet och vetenskap.

Jag har förstått att de olika medvetandenivåerna jag tagit mig till har sin egen unika information. Jag har också insett att jag kommer att få den information jag behöver för att utveckla mitt arbete, min förståelse för den här stora resursen. Den svarar inte på krav eller ego, skulle det komma in sker en automatisk nedstängning. För att få informationen tekniken erbjuder måste du ha ett barns öppna sinne.

Genom att använda tekniken i Kina hade vi efter två veckor tillräckligt med information för att presentera vid en internationell konferens i Sigtuna. Efter min första resa till Kina fick jag lustigt nog – helt oväntat – adresser till en Amerikansk och en Rysk hemsida, där man oberoende av varandra konstaterade att det finns nio olika nivåer av det mänskliga sinnet.

”Den har hjälpt mig att förstå att vilken medvetandenivå jag än tar mig till finns det alltid något där som jag behöver förstå eller inse.

Det krävs fortfarande mycket mer arbete med vårt forskningsprojekt, men alla indikationer pekar på att den här resursen har en enorm potential. Arbetet med den har definitivt gett mig en större förståelse för mig själv och delar av min potential, som jag vill utveckla nu och i framtiden. När jag arbetat med den här tekniken, har det bekräftat tankar jag haft om andevärlden och det som ligger bortom. Då och då får jag spontana insikter, som bara är. Det har visat mig att andevärld och vetenskap är sammankopplade. Det ena kan inte existera utan det andra.

Denna teknik har gett mig en plats att vända mig till, där jag fått insikter och undervisning, vilket varit så viktig för min personliga utveckling. I många avseenden har den börjat utrota mina rädslor. Jag har fått tröst och stöd. Den har hjälpt mig att förstå att vilken medvetandenivå jag än tar mig till finns det alltid något där som jag behöver förstå eller inse. Den har blivit en vän, en konstant följeslagare, med många olika ansikten och identiteter.

”Inget medium träffar rätt hela tiden, men utifrån den respons jag fått och den erfarenhet jag har som kanal för andevärlden, inser jag nu att jag besökt dessa nio intelligensnivåer många gånger.

Ansiktet för den här tekniken är Bergsmeditationen, vilken också har visat sig vara ett mycket användbart verktyg för utveckling av känslomässig intelligens och för personlig utveckling. Den gör det möjligt för oss att inse vilka vi är och vad vi behöver lära oss för att vara mer ansvarsfulla för hur vi lever våra liv. Jag har under många år sett hur meditationen har hjälpt människor få ordning på sin inre värld.

Innan vi satte igång med forskningen började jag bli lite rastlös. Det var något jag behövde förstå, men jag hade inte hittat ett format eller en inre referens. Jag hade på sätt och vis nått en platå där saker och ting hade stannat upp – det var så det kändes. Den här meditationen och de nio olika nivåerna som finns bakom har emellertid fört mig till en ny början och gett mig så många utmaningar. Det har erbjudit mig nya insikter och nya vägar att utforska.

Min känsla är att människor som är öppna för den högre intelligensen och för den här metoden en dag kommer att kunna besöka dessa världar och föra tillbaka information, som kan bidra till att forskare kan skapa modeller för vetenskaplig forskning. En av källorna jag använder mig av är min erfarenhet från många års arbete som medium. Inget medium träffar rätt hela tiden, men utifrån den respons jag fått och den erfarenhet jag har som kanal för andevärlden, inser jag nu att jag besökt dessa nio intelligensnivåer många gånger. Skillnaden är att jag nu har en karta att följa. Tidigare har jag arbetat utan att veta vilken nivå jag befunnit mig på, men nu vet jag.

Jag ger dig den här att fundera på: Varje gång du får en tanke, blir inspirerad av något eller känner en andenärvaro, fråga dig själv vilken medvetandenivå det egentligen kommer ifrån.

Terry Evans

Föregående artikelVem Äger Rätten Till Änglarna? Del 4. Imagine
Nästa artikelVad kommer efter förändring?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

4 KOMMENTARER

 1. Hej Terry
  I en tidigare kommentar skrev jag om den nionde nivån
  Du måste möta de 7ljusbärarna sedan är du klar.
  Den nionde nivån är bortom andevärlden religion ock forskning är samma sak Båda når samma mål.fast på olika sätt. PS. Det går bra med min diktning.Jag har blivit bokmärkt Och fått många fina kommentarer.
  Hälsa till Magnus Pamp ifrån mej

  • Nice to hear from you and thank you for the feedback. Continue writing your poems I am sure it will touch people’s hearts. /Terry Evans

 2. Jag kan inte läsa articklarna trots att ni har dragit
  Prenumerations avgift förAugusti som ni inte skulle
  Göra enligt eran Mail

  JohannaWiberg Tacksam för svar

  • Hej Johanna! Det låter konstigt. Vi får titta på vad som kan ha skett under vår semester. Mvh, Red. Viktoria Nyberg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn