Jag tror att det finns en sida inom oss alla som vill vara andra till lags. Frestelsen att bli eller göra det andra vill, kan ibland vara stark; att säga det andra vill höra, eller helt enkelt gömma sig när det börjar hetta till. Jag tror att den största rädslan vi människor egentligen har är att inte få bekräftelse, att inte bli omtyckta, utan att istället bli kritiserade.

Jag har gjort mitt bästa för att följa min linje och utgå från den plats inom mig där min sanning finns. Om jag skulle ge efter för frestelsen att ta den enkla utvägen skulle jag i slutändan bli väldigt besviken på mig själv, men om jag håller mig till min sanning kommer jag åtminstone vara medveten om att jag kan få kritik och negativa kommentarer och vara öppen för det. Den bästa känslan är att vara sann mot mig själv och stå för den jag är.

Om jag betänker en annan aspekt, vilken effekt skulle det ha på mitt andeteam om jag gav efter för frestelsen att inte vara ärlig och frångick min sanning och det jag tror på? Till exempel, de ger mig information som jag ska förmedla till en klient, men jag väljer att redigera informationen innan jag uttrycker den, för jag har själv bestämt vad mottagaren är redo att höra. Om jag gör det lägger jag mig i och förvränger budskapet från andekontakten. Jag låter mitt ego ta över bara för att jag ska få bekräftelse och bli omtyckt. Om jag går i den fällan är jag omoralisk, och jag är säker på att mitt andeteam blir något besviken på mig och backar när de ser att de inte kan förlita sig på att jag kommer att förmedla deras röst.

För många år sen fick jag en konsultation av en väldigt duktig astrolog. Temat genom hela konsultationen var att jag alltid skulle komma att ses som en kontroversiell person. Just då förstod jag inte riktigt betydelsen, men genom åren har jag blivit mer varse om vad astrologen försökte förmedla. Jag tror egentligen inte att någon vill bli sedd som kontroversiell, men att arbeta med mediumskap ses än idag som väldigt kontroversiellt bland många människor i vårt samhälle. I mitt vardagsliv möter jag ibland situationer där det är viktigt att jag ger min ärliga åsikt och ibland när jag kommunicerar på ett ärligt sätt tycker människor att jag är kontroversiell. Jag är hellre det än att inte våga erbjuda min sanning.

Jag har stött på många olika utmaningar genom åren, både som medium och person. Om det nu går att separera dessa två aspekter, för båda är en del av mig. Jag har utmanats av negativa skeptiker, stått på frontlinjen och gjort min röst hörd genom min blogg och artiklar jag skrivit. När jag har mötts av sådana utmaningar har jag alltid varit tvungen att fatta ett beslut, att antingen välja den enkla utvägen eller kliva fram och visa mig.

Ja, jag kan ha fel ibland och i sådana fall kan jag ge en uppriktig ursäkt. När jag vet att jag ljuger för mig själv får jag en väldigt obekväm känsla och då kan jag inte annat än att säga sanningen. Ofta har människor kommit till mig efteråt och tackat mig för att jag gjorde det. Andra gånger när jag inte har varit ärlig och gett min åsikt har det kommit tillbaka och bitit mig i häcken. En sak är i alla fall säker: Det är omöjligt att göra alla nöjda och glada hela tiden.

Terry Evans

Föregående artikelAvundsjukans destruktiva kraft
Nästa artikelTerry Evans – Vad är en vän?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

  1. Tack Terry! Ja livet lär och läker på olika sätt Igår fick jag ett sms av en vänlig kvinna med ett hetsigt temprament och hon förmedlade något som hon trodde var sant. Jag smet ifrån detta och svarade på delar av det hon ville veta. Men det kändes obekvämt och igår kväll bestämde jag mig för att svara med sanningen, egentligen inget stort men, jag smet. På morgonen svarade jag med en vänlig ingång och förmedlade det som var sanningen. Till min glädje svarade hon vänligt, då vet jag! Det kändes fint.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn