Jag tror att det finns en sida inom oss alla som vill vara andra till lags. Frestelsen att bli eller göra det andra vill, kan ibland vara stark. Med andra ord att säga det andra vill höra, eller helt enkelt gömma sig när det börjar hetta till. Jag tror att den största rädslan vi människor egentligen har är att inte få bekräftelse, inte bli omtyckta, utan att istället bli kritiserade.

Jag har gjort mitt bästa för att följa min linje, det vill säga den plats inom mig där min sanning finns. Om jag skulle ge efter för frestelsen att ta den enkla vägen skulle jag i slutändan bli väldigt besviken på mig själv, men om jag håller mig till min sanning kommer jag åtminstone vara medveten om att jag kan få kritik och negativa kommentarer och vara öppen för det. Den bästa känslan är att vara sann mot mig själv och stå för den jag är.

Om jag lägger till ytterligare en dimension, mitt andeteam, som jag ofta pratar om, vilken effekt skulle det ha på dem om jag gav efter för frestelsen att inte vara ärlig och frångick min sanning och det jag tror på. Till exempel, de ger mig information som jag ska förmedla till en klient, men jag väljer att redigera informationen innan jag uttrycker den, för att jag själv har bestämt vad mottagaren är redo att höra. Om jag skulle göra det lägger jag mig i och förvränger budskapet från andekontakten. Jag skulle låta mitt ego ta över, bara för att jag ska få bekräftelse och bli omtyckt. Om jag går i den fällan är jag omoralisk och jag är säker på att mitt andeteam blir något besviken på mig och backar när de ser att de inte kan förlita sig på att jag kommer att förmedla deras röst.

”Jag tror egentligen inte att någon vill bli sedd som kontroversiell, men att arbeta med mediumskap ses än idag som väldigt kontroversiellt bland många människor i vårt samhälle.

För många år sedan fick jag en konsultation av en väldigt duktig astrolog. Temat genom hela konsultationen var att jag alltid skulle komma att ses som en kontroversiell person. Just då förstod jag inte riktigt betydelsen, men genom åren har jag blivit mer varse om vad astrologen försökte förmedla. Jag tror egentligen inte att någon vill bli sedd som kontroversiell, men att arbeta med mediumskap ses än idag som väldigt kontroversiellt bland många människor i vårt samhälle. I mitt vardagsliv möter jag ibland situationer där det är nödvändigt att jag ger min ärliga åsikt och ibland när jag kommunicerar på ett ärligt sätt tycker människor att jag är kontroversiell. Men jag är hellre det än att inte våga erbjuda min sanning.

Ja, jag kan ha fel och i sådana fall kan jag ge en uppriktig ursäkt, men när jag vet att jag ljuger för mig själv får jag en väldigt obekväm känsla och då kan jag inte annat än att säga sanningen. Ofta kommer människor till mig efteråt och tackar mig för att jag gjorde det. Andra gånger när jag inte har varit ärlig och gett min åsikt har det kommit tillbaka och bitit mig i häcken. En sak är i alla fall säker: Det är omöjligt att göra alla nöjda och glada hela tiden.

Terry Evans

Föregående artikelEn resa tillsammans
Nästa artikelEn seglats mot nya horisonter
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

 1. En väldigt bra text, måste jag säga. Ett enda ord följde mig när jag läste den…medberoende. Listan kan göras lång när man har ett utvecklat medberoende. Man har låg självaktning, söker ständigt bekräftelse…osv. Om jag redigerar informationen från andra sidan, då blir jag ju inte trovärdig, jag stiger över min egen respekt, jag går i egots fälla, dessutom bör man som medium förstå att mottagaren har också en intuition. De känner av om man är oärligt ute.
  Många har sagt till mig att- om man har gåvan behöver man inte gå en utbildning, då har jag kontrakt och sagt, okay, står du emot när någon ger info hela tiden eller ställer 20 frågor som du inte kan svara på. Dessutom är det andevärlden som vill komma till tals, det är inte jag som medium, jag är bara kanalen.
  Jag är glad över de riktlinjer jag fått, för det var något jag verkligen saknade.
  Jag är tacksam över att jag var medveten om mitt medberoende när steg in i mediumutbildningen, det gjorde det betydligt lättare för mig. Det tillsammans gör att jag kan stå stark i mig själv. Jag står i det jag tror på och i det jag känner är min sanning.
  Att våga stå upp för sig själv är inte alla gånger lätt, det gäller att vara i kontakt med sig själv och ständigt uppdatera sina känslor. Det är en livsuppgift som kan vara krånglig och svår. Men det är genom dessa utmaningar man växer i själen.
  Just nu i den fas jag är, släppa ilska, ber jag om vägledning till mitt team, andevärlden och min guide, utan dem står jag ensam, de är viktiga för mig och jag tackar dem varje dag för att allt jag får ❤

  Marie Klintebäck

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn