Jag tror att syftet med förändring ibland är att det ger oss en möjlighet att göra oss av med oönskade saker, för att öppna upp ett annat perspektiv, vilket ger oss ett tillfälle att börja om på nytt med nya insikter, som inspirerar oss att ta nästa steg för att komma vidare och utvecklas. Det är ansträngande att gå igenom en förändringsprocess. För min del kräver förändringsprocessen en hel del tålamod, och insikten att förändringen i sig inte kan tvingas fram, den behöver sin egen tid.

Om vi inte hade förändring skulle vi förbli statiska, inget skulle hända i våra liv och vi skulle därför stagnera. Människor som har kommit till mig på konsultationer och fått budskap från andevärlden om sin potential har rätt ofta svarat: ”Jag vet, men jag vågar inte ta en risk. Jag är inte redo.” Min erfarenhet av andevärlden är att de hela tiden följer oss. Utmaningarna och möjligheterna som visar sig i vårt dagliga liv skapas i många avseenden av dem, när de anser att vi är redo att ta en ny utmaning och gå vidare. Jag hör många säga: ”Det är så svårt att förändra sig”, men jag skulle vilja säga: Det är ännu svårare att stanna där du är, där inte särskilt mycket händer i ditt liv.

’Om vi fattar intelligenta beslut och börjar praktisera dem, då kommer gåvan inom oss som vi föddes med att visa sig.

Jag har känt så många människor, som har sådana underbara gåvor att erbjuda, men de är ovilliga att göra något åt det. De är rädda för kritik och misslyckande. Jag anser att det är nödvändigt för oss alla att misslyckas ibland. Om vi inte gjorde det, hur skulle vi då kunna vara framgångsrika? Varje gång jag har misslyckats har det lärt mig något. Det har gett mig en nyckel till nya dörrar och erbjudit mig ny förståelse och insikt.

Utan förändring tror jag inte att vi skulle kunna följa vårt öde, det öde vi föddes till att följa. Jag har många gånger sagt att varje människa har ett syfte i denna värld, oavsett hur stort eller litet. Om vi fattar intelligenta beslut och börjar praktisera dem, då kommer gåvan inom oss som vi föddes med att visa sig. När jag själv har färdats genom livet har möjlighetens och potentialens ansikte förändrats många gånger, för varje aspekt av min inre värld har olika identitet.

Så när jag går mot mitt öde har jag ingen aning om vart det kommer att föra mig, men en sak jag alltid kommer att ha i åtanke är att varje förändring bygger en bro och för mig ett steg närmare resursen inom mig, som talar om för mig att jag är redo att ta nya steg och expandera mitt medvetande.

Terry Evans

Föregående artikelStunden är allt
Nästa artikel#1 Fjärilsmöte: bevingad budbärare på jobbet
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn