Jag träffar så många människor som tror på andevärlden, en del för att de själva haft parapsykiska upplevelser ända sedan de var barn, andra tycker helt enkelt om att gå till medium för att få höra vad andevärlden har att säga till dem om deras liv eller framtid. Min mormor, till exempel, älskade att gå till spåkvinnan på sin semester. Andra vill bli spådda med tarotkort och sedan finns det dem som verkligen njuter av att få andlig healing.

Vi brukar bjuda in gäster till speciella kvällar som vi har för att ge våra elever ett tillfälle att praktisera vad de håller på att lära sig. En del kommer av ren nyfikenhet. Det är också många av dem som tror, men som inte vågar prata om sina upplevelser. De är rädda för vad andra människor ska säga om dem bara för att de tror på något annorlunda. Jag frågar mig: Varför är det så många människor som inte vågar prata om vad de tror på i relation till medium och andevärlden?

Om du är kristen är det okej att säga: Ja, jag tror på Jesus Kristus. Det är acceptabelt. Detsamma gäller om du är muslim eller buddhist etcetera. Det är lustigt, att använda ordet religion är okej, för det faller inom en särskild kategori som globalt sett uppfattas som acceptabel. Tror du på andevärlden eller liknande saker hamnar det normalt inom kategorin ”New Age”, vilket enligt min mening dessutom är ett förlegat uttryck som inte längre beskriver vad det verkligen representerar. Det finns däremot många människor inom den här gruppen, som har funnit sitt eget sätt att uttrycka vad det betyder för dem, genom olika slags terapier, healingmetoder och sätt att ta kontakt med en högre intelligens.

”Du skulle se hur människor reagerar när jag berättar att jag är medium. En del av dem tittar på mig som om jag kommer från en annan planet.”

Jag har gått på olika event, föreläsningar och utbildningar med människor som praktiserar sin sanning och visar sina färdigheter. De vågar visa sitt inre ljus. Många av dessa människor har blivit kritiserade eller förödmjukade för vad de tror på, men de är människor som har lämnat sin trygga vrå och lever som de lär. De som träder fram och praktiserar sin tro på det här sättet medverkar till vad jag kallar ”en ny ordning”. De gör ett bra arbete som kommer att hjälpa oss att bygga en bro till framtiden, de bidrar till den evolutionära processen.

Bakom varje person som tror finns ytterligare minst tio personer som också tror, men som av många olika anledningar är rädda för att visa det. Jag vet hur det är att bli extremt kritiserad, för jag har själv gått utanför ramarna och sagt: ”Jag tror på det här”. Jag är glad att jag gjorde det, för när jag fattade det beslutet kunde jag skapa en plats för mig själv där jag kunde tro på mitt sätt, ett sätt som var naturligt för mig.

För några år sen träffade jag en man med utländskt ursprung som berättade att han, trots att han bott i Sverige under många år, fortfarande kämpade med sin integration. Jag är också utlänning i det här landet och jag blev inbjuden att komma hit för att arbeta. Jag tackade ja till inbjudan och det var ett av de bästa besluten i mitt liv, men hans erfarenhet påminde mig om hur det kan vara för mig, så jag sa till honom: ”Du skulle se hur människor reagerar när jag berättar att jag är medium. En del av dem tittar på mig som om jag kommer från en annan planet.”

Mitt budskap till dig som har en tro som inte faller inom ramarna för det acceptabla, ta en risk, kom ut! Det finns många människor där som väntar på att välkomna dig med öppna armar. Det är intelligenta människor från alla samhällsskikt. De har funnit sitt livs syfte och på så vis funnit frihet, yttrande frihet. När du tar det steget sträcks också den högre intelligensens hand fram för att hälsa dig välkommen.

Det finns ingen anledning att vara rädd, lev bara ditt liv och säg din sanning.

Terry Evans

Föregående artikelKreativitet skapas när din fantasi dansar
Nästa artikelVems sida står du på?
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

4 KOMMENTARER

 1. Hej Terry!
  Tack för en fantastisk sommarvecka!
  Redan dagen efter jag kommit hem fick jag uppleva lite hur det känns (via sms) av det du berättar om. När någon tycker att man behöver ”bra och gedigen själavård”, att det finns ställen där de kan bota de mest ”hopplösa fallen” (mig) och att det fanns en stor fara med ”medium och healers och sånt”, bara för att jag skrev att jag varit på sommarvecka hos Terry Evans. Så här i efterhand kan jag skratta gott och länge åt detta, men min första reaktion var ju bara: Vilken idiot! Men det skrev jag inte tillbaka messet. Istället skrev jag: ”Jag respekterar att du är kristen. Jag anser att alla har rätt att följa sin tro och övertygelse”. Sen hörde jag inget mer från den här personen. Skönt det.
  Jag har slutat ”gömma mig” och mina åsikter. Jag börjar inse att jag duger som jag är. Har till och med känt av ”besservissern” inom mig 🙂 🙂 🙂
  Kram från Marika

  • It was good that you met that after the course, because it showed you that you had gotten in touch with your truth and your reality, and it also showed you that you can stand your ground. I hope to see you again! It was a pleasure working with you. Thank you! /Terry Evans

 2. Jag ser hustomtar och naturväsen tittar fram, tittut! Jag har en älva med trollsländavingar och ett litet troll från skogen, trollunge, hemma hos mig i lägenheten! De små knytten som katten stirrar på och följer med blicken ner mot golvet när de går överallt och springer. Granar har kvinnlig energi och tallar manlig energi och björkar neutrala. Tre andra varelser i skogen längre än oss människor ( elves) och en av dem bestämmer här i skogen. När jag är på en färja or kryssning och titta ner i vattnet så känner jag mig som ett vattenväsen, där jag försvinner i vattnet. 🧜🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♂️

  • Thank you for your contribution! It has certainly given me food for thought. A very close friend of mine from Iceland saw nature spritis all the time. And a famous painter that I know has been able to capture nature spirits in her paintings. This will make the world a more open place. Your contribution was appreciated. /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn