Under alla de år som jag arbetat med mediumskap, healing, personlig utveckling och meditation – och än idag, erbjuder varje fas nya frågor, idéer och tankar. På den här sidan kommer jag att dela med mig av det jag har lärt mig, mina erfarenheter och min kunskap. Jag har arbetat med dessa områden i 46 år. Så, tipsen, idéerna och mina åsikter som jag kommer att bjuda på är baserade på min egen filosofi.

Det spelar ingen roll vilken fas du är i, om du bara är nyfiken och har ett utforskande sinne, om du precis har startat din resa, eller om du är erfaren i dessa ämnen. Under min resa har jag upptäckt vad som fungerar och vad som inte fungerar. Varje person som arbetar med dessa saker har sina egna unika ideer eller sin egen sanning.

En av mina största lärare har varit misstagen jag gjort. Poängen med den här sidan är att jag ska dela med mig av vad jag har lärt mig och insett. Min önskan är att det ska ge er insikter, nycklar som kan hjälpa er att öppna en ny dörr och ta ett steg till.

Jag minns första gången jag satt i en medial utvecklingsgrupp. Jag såg bilder, hörde röster och ibland fick jag starka känslor. Där jag befann mig i min utveckling trodde jag att allt jag upplevde kom från andevärlden, men när jag fortsatte min utveckling insåg jag snart att jag bara tog in information från andra människors tankar. Det tog lite tid innan jag kunde kategorisera allt jag kände.

Idag när jag arbetar som medium vet jag från vilket rum mitt sinne denna information kommer ifrån. Vi kan kalla det andevärldens rum. Det som är intressant är att när andevärlden talar till mig ger de mig känslor och ord. När jag tar emot den informationen har det inte alltid en bokstavlig betydelse. Något jag lärde mig väldigt tidigt var vikten av att öppna upp till andefrekvensen, för om du inte gör det kan de inte ge dig det beskydd du behöver. Allt du känner och upplever när du inte har öppnat upp ordentligt kan du inte identifier källan till, varifrån det kommer.  Något annat intressant som jag lärde mig var att när jag arbetar som medium är jag bara en neutral kanal. Jag bestämmer inte vem som kommer. Det bestäms av andevärldens organisation, och när jag tar emot den informationen är min uppgift bara att ge det och inte lägga till något som kommer från mig själv.

När jag arbetar med mediumskap eller healing kan jag inte bara liksom använda en telefon och kalla på personen som jag vill ska komma, det är inte mitt jobb. En annan sak jag vill nämna är att människor tror att medium vet och ser allt. Allt jag kan säga är att det aldrig har varit fallet för mig. Hur som helst, varje gång du öppnar dörren och kommer in till Terrys klassrum hoppas jag att det erbjuder dig något som väcker tankar eller ger dig en nyckel till en ny dörr, som kommer att hjälpa dig att finna din sanning.

Jag ser fram emot att träffa er!

Terry Evans

Föregående artikelTerry Evans – Om Ascala
Nästa artikelAtt kunna vänta är ett sätt att leva
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.