Som många av er vet är bergsmeditationen ett väldigt viktigt verktyg för mig i mitt vardagsliv. Den hjälper mig att hitta en medelväg mellan personen Terry Evans och mediet Terry Evans. Jag tror redan att den högre intelligensen som vi kallar andevärlden känner till allt som händer i våra liv, så det är bättre att vara ärlig med sig själv än att vara i förnekande. Varje dag när jag sitter och mediterar och meditationen tar mig till andevärlden, eller när vi – jag och mina andevänner – har en personlig konversation, kan jag plötsligt föras till ett rum. Det är nästan som om jag försvinner, men när jag kommer ut från rummet inser jag att jag har fått healing. De vet att livets utmaningar kan ta mycket energi från oss.

När jag vänder mig till den högre intelligensen visar det att jag inte ignorerar den, jag söker dess rådgivning och ber om vägledning. Jag gör det villkorslöst, med ett öppet sinne. Ibland visar de mig fönster, genom vilka jag kan se hur saker och ting kommer att ordna sig, beroende på hur pass mycket jag själv anstränger mig. I vissa meditationer händer mycket och ibland verkar det som om det inte händer mycket alls. Jag använder meditationen på morgonen, innan jag börjar min dag och det är så viktigt för mig, för det är min mötesplats med andevärlden. Jag kan vända mig till den platsen när jag behöver arbeta som medium, men det är också så betryggande att kunna vända sig dit bara som Terry. Jag möts av vänskap och medkänsla.

”Om jag inte hade en sådan daglig kontakt med den högre intelligensen
skulle jag inte vara där jag är idag.

Den högre intelligensen vet allt om oss, så jag behöver inte fråga eller ställa krav. Den vet redan och kommer alltid att ge mig det stöd eller den hjälp de anser att jag behöver. Till en början förstår jag inte alltid vad det är jag har fått, men det tar inte lång tid att inse vad det handlar om och hur det har varit fördelaktigt för mig. Det är dock viktigt att komma ihåg att den inte tänker åt oss, det är vårt eget ansvar.

Det är fantastiskt hur mycket den resursen blir till en väsentlig del av dig själv när du har daglig kontakt med den. Det sker omedvetet. Om jag inte hade en sådan daglig kontakt med den högre intelligensen skulle jag inte vara där jag är idag. Jag hoppas att den högre intelligensen kommer att vara en del av mig för resten av mitt liv här på jorden. Utan att jag har insett det har den öppnat upp aspekter av mitt sinne som jag inte varit medveten om förut.

Har du en sådan mötesplats som du vänder dig till utan förväntningar och krav? Ber du om hjälp – villkorslöst? Vi måste skapa en plats i hjärtat för den högre intelligensen, så att den kan bli en starkare del av oss själva. Det handlar om villkorslös kärlek och en plats att vända sig till där du kan få den hjälp du behöver. Det sätter igång en process där du långsamt börjar att inse vad du faktiskt får och har fått.

Jag ville bara dela det här med er.

Terry Evans

2 KOMMENTARER

  1. Hej Terry! Jag tycker Bergsmeditationen är så bra. Det är ofta jag blir förvånad över vad som sker i meditationen när jag släpper taget och försöker vara öppen och mottaglig. Ibland är det som att se sitt liv uppifrån himlen och få distans och förståelse. Många spännande möten blir det också, främst med sig själv. 😊 Jag är tacksam för Bergsmeditationen gör egen del och över att jag tog steget att bli bergsmeditationsledare. 🙏

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn