Inom Creative Experiences ramar har vi en grupp som kallas Ascalaprojektet. Syftet med den är att utveckla Gamla Byskolan för att möta framtidens behov. Det är en mycket intressant grupp, för var och en är personer med egna meriter oberoende av varandra. Vi har arbetat tillsammans under ett antal år och det har varit en intressant resa. Varje gång vi träffas verkar det som om vi tar ett steg närmare för att möta vårt mål och syfte.

Det är väldigt bra för mig att vara delaktig i en grupp där varje individ har sitt eget sätt att tänka, tro och skapa. I och med att jag är med i detta projekt känner jag att jag inte behöver vara i fokus när vi har våra evenemang. Jag är delaktig i en dynamik. Individerna i den här gruppen erbjuder olika perspektiv. Det är inspirerande och ger mig en hel del tänkvärt. Jag upplever att mitt sinne är mer öppet och redo att ta emot nya åsikter. Det jag tycker om med dessa människor är att de har sin egen unika erfarenhet av arbetet med människor och andevärlden etcetera. Arbetet med dem har visat mig vad som kan uppnås i ett ansvarsfullt kollektiv. Jag behöver inte vara allt och jag kan släppa på kontrollen.

Ju närmare vi har kommit varandra desto mer vågar vi lämna våra masker. När vi träffades för några dagar sedan var det mycket humor och skojande, det var riktigt roligt. Att få möta deras personligheter är härligt. Jag är väldigt förtjust i dem alla. De är starka människor med visioner och drömmar. Vi har mycket roligt tillsammans. Denna gång gjorde vi något vi aldrig gjort förut. Några av dem hade fina idéer om hur vi skulle kunna använd naturen som resurs. Vi gick på en promenad tillsammans, det blev en tvåtimmarspromenad. Vi gick genom skogen. Det fanns inget särskilt behov av att prata. Sällskapet och tystnaden var behaglig. Det var en tydlig indikation på att vi har blivit en öppensinnad utvecklingsgrupp med något att erbjuda varandra och andra. Håll ögon och öron öppna, för ni kommer att höra mer från oss!

/Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn