En sak jag insett om livet och om mig själv är att det vi vill ha alltid stirrar oss rakt i ansiktet. Det är så nära att vi ofta inte kan se det. Jag anser att all sanning kommer inifrån, men vi möter även människor längs vägen, som kan påminna oss om vår naturliga intelligens och vårt syfte.

Det är lite som med relationer, vi ser inte alltid vad vår partner ger oss, vi är inte alltid medvetna om det. Ascala påminner mig däremot ofta om att det jag vill ha inte är något en vän eller min partner kan ge mig. Vi kan inte kräva vad de ska ge oss. Det handlar också om att acceptera våra nära och kära för vilka de är. Om vi tar saker och ting för givna och har förväntningar kan vi ibland hamna på villovägar. Det måste finnas utrymme för kompromiss i livet, utan det finns ingen förståelse eller tillit.

Det är likadant när jag arbetar med Ascala, jag kan inte ta något för givet. Ascala har alltid accepterat mig för mina brister och misstag. När jag ser tillbaka förstår jag hur det har hjälpt mig att frigöra mig från skam och ilska, och hjälpt mig att acceptera mig själv för den jag är. När vi tar saker och ting för givna stänger vi ner oss själva. Om vi kan lära oss att inte ta saker och ting för givna möter vi en öppen dörr som tar oss till det vi behöver.

Den högre intelligensen ger mig inte alltid det jag vill ha, men alltid vad jag behöver. Kontakten jag har med den växer sig starkare dag för dag. Jag känner mig aldrig ensam och jag behöver inte be om hjälp. När jag behöver hjälp av Ascala kommer jag att få det.

Förresten, Jag börjar slappna av och njuta av min semester. Jag är på en plats där jag vill vara. Var du än är, njut av din sommar. Använd den här tiden till att förstå dina nära och kära och låt dem komma närmare dig.

/Terry Evans

Föregående artikelEn resa utan slut
Nästa artikelEn oväntad familjemedlem
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

12 KOMMENTARER

 1. Så sant det du skriver … att inte ta allt för givet! Jag önskar dig en fortsatt härlig semester!!!

 2. Så fint att vara medkännande i livet till vänner och släktingar ps vet att jag kan vara mer inkännande och att stanna upp och njuta av det som pågår just nu är viktigt! Också med min make som är duktig på många sätt där jag inte kan lika mycket ovs. Vara lycklig att han finns hos mig i livet! Vi har varit tillsammans i snart 40 år! 🙏🦋🤗

  • I think we all need to remind ourselves about that from time to time. It is very important. Thank you for your words! /Terry Evans

 3. Jag fyller 75 år i augusti. Det har tagit mig lång tid att inse att saker som händer och människor man möter alltid har något att ge och att lära ut. Jag har bott på olika ställen i Sverige. Träffat väldigt många människor. De flesta minns jag med glädje. Många har lämnat andra spår. Nu har jag flyttat tillbaka till min hembygd. Jag känner att jag är på rätt plats. Efter de 40 år som jag varit ”hemifrån” så får jag lära känna människor på nytt. Många av mina gamla bekant har gått till andra sidan, liksom mina föräldrar och syskon. Det är väldigt spännande att återupptäcka platser och folk.
  Ha de gott!

  • Interesting words, returning to the past and re-connecting with your wounds. Thank you for sharing! /Terry Evans

 4. Åh, så vackra rader och en klokhet som bara ÄR. Ska läsa dessa flera gånger och försöka få tag i en liten del i raderna. Får börja smått så går det kanske vägen – att kroppen mår bättre och därmed lusten till livet igen. Att kämpa under en längre tid, energin tar liksom slut. Just nu älskade barnbarnet på 9 år med mig och som ger så mycket. Skulle vilja flytta nära henne, men svårt just nu…
  Energi av dina texter, tack och förstår att Ni har semester just nu och hoppas att Du kommer att ha några seanser framöver, kanske…
  med soliga hälsningar
  Karin

  • Thank you for your text. I intent to continue doing seanses in the future. Thank you! /Terry Evans

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn