Ibland känns det som om Ascala har försvunnit, men jag vet att han finns någonstans i bakgrunden; jag känner det. När han backar är jag säker på att han observerar mig från sin utsiktsplats någonstans i andevärlden. Jag förstår varför han gör det här, han ger mig utrymme att förstå saker och ting själv, att fatta mina egna beslut.

När vi når ett vägskäl i livet, där vi måste fatta beslut, kan våra guider inte göra det åt oss. Vi måste använda vår egen resurs, mentalt och spirituellt. Om vi inte hade den här friheten skulle vi bli som marionetter och vad skulle poängen vara med det? När jag skriver det här kan jag höra Ascala småskratta i bakgrunden.

Vi som lever här på jorden måste ta ansvar för att hitta vår egen väg genom livet. Varje gång en fas når sitt slut och en ny börjar är det dags att tänka efter, möta våra känslor; vågar vi förändras eller är det mycket tryggare att stanna där vi är? När Ascala drar sig undan från mig har jag en möjlighet att upptäcka så mycket mer och att tänka över mina beslut noga. Jag har ibland lust att säga: Kom igen, Ascala, hjälp mig nu! Visserligen bara för ett ögonblick, men jag behöver tillåta mig att ha sådana reaktioner.

”Det har öppnat upp för nya möjligheter, som jag aldrig skulle ha fått om jag inte hade valt att lyssna på Ascala.

Jag kommer att tänka på första gången när jag tittade på den gamla byskolan i Fanthyttan. Det jag såg var inte vad mitt ego ville ha. Jag ville ha något som var färdigt för inflyttning på en gång, så jag sa:
– Tack, men jag är inte intresserad.
Ascala kom till mig och sa:
– Skolan kommer att bli din.
– Nej, den är inte för mig, svarade jag.

Till slut gav jag upp och kontaktade ägaren igen och frågade om skolan fortfarande var till salu, men till min förvåning svarade hon:
– Nej, någon som ska använda den som meditationscenter har tänkt köpa den.
Så, jag vände mig till Ascala och sa:
– Du hade fel, skolan är inte för mig.
– Det är den! Svarade han skrattandes.

Jag försökte att glömma skolan, men den kom tillbaka till mig hela tiden, och Ascala stod på sig: Skolan kommer att bli din. Två månader senare hörde ägaren av sig och frågade:
– Är du fortfarande intresserad av att köpa skolan?
– Kanske, svarade jag. Jag ville inte verka för intresserad, men det slutade med att jag köpte skolan.

Att driva skolan har förändrat mig, det har gett mig stor erfarenhet, kunskaper och insikter etcetera. Det har öppnat upp för nya möjligheter, som jag aldrig skulle ha fått om jag inte hade valt att lyssna på Ascala. Utan honom skulle jag inte vara den jag är idag. Jag är i grund och botten samma person som jag var för 15 år sen, men upplevelsen jag har fått med Gamla Byskolan, människorna som har passerat genom dess dörrar och de fina byborna i Fanthyttan har gett mig, är minnen jag bär med mig till den dag jag dör.

Allt jag har gett mitt hem och skolan, har båda byggnader gett mig tillbaka trefalt. Utan den erfarenhet de senaste 15 åren har gett mig skulle jag inte vara i närheten av redo för det jag kommer att uppleva under min kommande fas. Naturligtvis har jag mina idéer, men ibland när jag berättar för Ascala brukar han säga: Vi får se? Det han egentligen försöker säga är att jag ska ha ett öppet sinne inför nästa fas i mitt liv.

/Terry Evans

Föregående artikelVi är aldrig ensamma
Nästa artikelVänskap
Terry Evans intresse för parapsykologi och mediumskap började vid tidig ålder. Hans första möte med ett riktigt spiritualistiskt medium ägde rum vid 22 års ålder, då han fick sin första privatkonsultation. Följderna av denna upplevelse blev en vändpunkt i hans liv och gav honom nya insikter. Dessa insikter fick Terry Evans att utveckla sin egen mediumpotential och intuition.

4 KOMMENTARER

  1. Hej, Terry. Ville bara skicka en hälsning. Lycka till på din nya outforskade livsväg som ligger framför dig!
    Din guide Ascala har varit till stor hjälp för mig i mitt healingarbete med frekvenser som jag fick ta del av i augusti 2019. Den har hjälpt mig i mitt andliga arbete och satt igång processer som jag aldrig trott var möjligt. Mycket healing, utrensning och förlåtelse blev min process. Kom i kontakt med de djupare skikten av mig själv. Tidigare liv händelser, och då speciellt ett indianliv som var väldigt omvälvande. Mycket synkronycitet. Talert: 11 11 var återkommande och är fortfarande. Tack, Terry och tack, Ascala!
    Hälsningar Lotta från Skåne

    • Thank you so much for your comments! I am glad the frequencies could help you and enable you to move forward. I wish you all the best! /Terry Evans

  2. Vilket intressant inlägg. Själv står jag och funderar på om jag ska ta ett kliv fram och ta ett nytt steg fram eller om jag ska stå kvar på en plats där jag är bekväm och känner mig hemma. Det nya steget är egentligen ett jag redan provat men inte var bekväm i då. Men kan det bli annorlunda nu? Jag behöver också en guide som kan ge mig lite vägledning och riktning. 😊😊 Men det är roligt att läsa dina tankar om förändringar och att våga tänka om. Jag tror kanske att när jag känner att nu är det dags att ändra riktning, att jag faktiskt kommer att göra det? Det är ju ganska fint att bara vara nöjd också. 😊 Tack för ditt inlägg. 😊

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar
Vänlig ange ditt namn